Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

5trawberry

Akıl alır gibi değil, biraz geriye dönüyorum,

İ.T. trabzon_spor.Ş -> Fenerbahçenin Bayan taraftarları

O... Ç.... Aziz Yıldırım -> Beşiktaş, Çarşı 4 kale birden

O... Ç.... Aziz Yıldırım -> trabzonsporun taraftarları..

Şimdi bundan ala ne küfür etti, benim Samsunsporumun büyük taraftarı..

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: AntZ - 11 October 2011, 12:33:14
- Şirinler'den 20 yaz, SBÇ den 15... Şu "burası heryer değil" terbiyesizliğini! organize edenleri de atlamayın... Gösteririm ben onlara burası neresiymiş. Şempanzeler tarafına yaklaşmayın, yanlışlıkla onlardan birinin ismini yazanı oyarım... Onlar iyi çocuk, Trabzonsporlulara abi diyo...

Bütün bu olanların özeti budur işte, kısa ama anlayabilene çok şey anlatıyor.

AntZ

12 October 2011, 19:42:29 #437 Son düzenlenme: 12 October 2011, 19:49:05 AntZ
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum; "padişahım çok yaşa" diye tezahürat yapsak hakarete girer mi?
Alkış eşliğinde uzun süre bu tezahürrat yapılırsa etkili bir protesto olabilir.

- Çok yaşaaa çok yaşaaa padişahım çok yaşa...  :evet:

ElbistanLı4655

Alıntı yapılan: AntZ - 12 October 2011, 19:42:29
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum; "padişahım çok yaşa" diye tezahürat yapsak hakarete girer mi?
Alkış eşliğinde uzun süre bu tezahürrat yapılırsa etkili bir protesto olabilir.

- Çok yaşaaa çok yaşaaa padişahım çok yaşa...  :evet:
Abi Bu DenyoLar AnLamaz..  :evet: :evet: :) :) :)

özkan

AntZ

Fazla büyütülüyor bence. Maça da gitmeyiverin canım. Bu şehirde opera var, bale var, her sene halk dansları festivalimiz var, birsürü alternatif var. Arada operaya baleye gidin kültürünüz artsın.
AKM'de 1001 Gece Masalları görmeyenler için özellikle tavsiye olunur  :ok Maçmış  >:( Taraftarmış, Sadece Samsunspor'muş, Samsun sevdasıymış, size mi kaldı lan bu şehre sahip çıkmak  :x(( Kültürsüz, cahil odunlar, hepinizi tek tek yontacaklar merak etmeyin  al_sana

sosaka

KaBuS_55

Emre Açıkgöz - Sanma Sakın Vazgeçerim

kim sever seni bu kadar geldi çöktü bak yine efkar
üzerime geliyor birden 4 duvar kurtar beni allah aşkına koşa koşa döneyim sana
kar etmiyor burda ne görüş ne volta aşkımız buraya kadar
beni senden alıkoydular yüreğimin tam ortasından vurdular
sanma sakın wazgeçerim unuturum yada silerim
sen olmazssan geçmiyor bursam günlerim....
gidecektim ben tam askere bırakmadım seni yinede
koştum geldim yanına hemen gizlice atkı tutan o ellere
vurdular şimdi kelepçe seni sevdim diyemi bu işkence ...
koymazki anne hasreti babam zaten hiç olmadıki
bir sevgili bulmuştum oda terketti sensizlik ölümden beter
bitsin artık bu ceza yeter çok özlendi davul zurnalı türübünler.

kumköylü ahmet

IBBden mesaj vardi ne mesaji idi?goren olabildimi sirinler hakkinda birseyler yaziyolardi dalga gibi birsey 5 sene izlemiyordukmu ne

davidsavage

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 17 October 2011, 10:38:25
IBBden mesaj vardi ne mesaji idi?goren olabildimi sirinler hakkinda birseyler yaziyolardi dalga gibi birsey 5 sene izlemiyordukmu ne

Sanırım 5 sene bi alt ligde olduğumuz için,şirinleri göremiyoruz gibi bi anlam çıkardım. Bana dalga gibi gelmedi.

red_white

kendi sayfalarında admin açıklamış Şirinlerin aldığı cezalara tepki olarak açtık diye ama herkes farklı yorumladı ne yazıkki demiş

AntZ

Alıntı yapılan: red_white - 17 October 2011, 11:44:09
kendi sayfalarında admin açıklamış Şirinlerin aldığı cezalara tepki olarak açtık diye ama herkes farklı yorumladı ne yazıkki demiş

Ne kadar zorlasakta öyle bir anlam çıkmıyor, geniş fikirli, espiritüel bir taraftar grubu oldukları için espiri yapmaya çalışmışlar ama bizim kapasitemiz onları anlamaya yetmiyor. Elde böyle bir söz var, ne yapalım ne yapalım hadi espiri yapalım hesabı olmuş...

samuray

bence karabük maçında tüm taraftarlar ağzını banlasa bu fikri veren arkadaş iyi bi protesto olur ama bu birliktelik sağlanabilirmi bilemiyorum

cembaba

ForzaSirinler.com
Samsunspor yönetimi ile ilgili olan sorunlar ortadan kalkmıştır.Kaldıgımız yerden devam ediyoruz.Açıklama ile ilgili ayrıntılar kulubun resmi sitesinde yayınlanacaktır az sonra

işte en mutlu gün... Düzelmiş her şey.

alalalallalalayyy ŞİMŞEKLER  :)

Uğur Yıldız

2 haftadır bildiğimiz gelişmeydi kesinleşmedi diye buraya yazmadık başkan şirinleri davet edip görüşmek istemişti demekki görüşme oldu cezalarda kalkacak büyük ihtimal.