Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

ult55ras

2 saatte sadece facebooktan çok büyük bi sinerji oluşmuş durumda. ben daha önce böyle bir birlik duygusu yaşamadım. güzel günler yakındır !

sosaka

adnan sezgin futbolu iyi bilen birisi başkan ise bu işlere bir o kadar uzak
sezgin'in araya girip taraftarla arayı düzelteceğini düşünüyorum
bu büyük taraftar bu depremden güçlenerek çıkacağına eminim

supernatural_55

Kökten kaynaklı bir hareketin karşısında hiç bir güç duramaz,şirinlerin başlattığı bu kötü ya da üzücü gibi dursa da akıllıca davranış sayesinde bir kez daha BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI kendi işini kendisi görecektir...

SAMSUNLU ORUMA 55

Yönetim Bu Yanlışından Vazgeçmiyorsun Ya Allah Seni Kahretsin.. Şirin Anamın Vasiyeti Olan 'ŞİRİNLER' Senin Yüzünden Yarın Olmayacak !!

CurvaSs

yarın saat 15:00'da dernekte buluşmak üzere..

city ultras

bundan sonra tüm stadyum beraber ibneeeeeeeeeee trabzonnnn.

yilmazselcuk55

AlıntıSamsunspor'umuzun yarın (Perşembe) saat 17.30'da Nuri Asan Tesisleri'mizde yapacağı antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarımıza açık, taraftarlarımıza kapalı olacaktır. Önemle Duyurulur...

Samsunspor Kulübü

Böyle bir Açıklama var ama inş bunun bu olayla bi ilgisi yoktur . galata_saray maçınn taktik provasıdır.

SametYılmaz55

80 tane kardeşimize sahip çıksınlar,arkalarında dursunlar başka bir şey istemiyorum hiçbirinden

Uğur Yıldız

herkese inat kale arkasındayız travzan maçında yav**klara karşı birlik olma vaktidir.

Donbay

BUNDAN SONRA YÜREKLER BURUK EN BÜYÜK KALE ARTIK BOŞ KALE... BİTDİ... KINA YAKSIN BU İŞİ YAPANLAR...

davidsavage

Şu olaylardan sonra ts maçına gidip daha bi gür sesle bağıracam İ.T.O.Ş.

Ayberk

Bugün artık o gruptanmış, falandanmış filandanmış ayrımını bırakıp birlik olma zamanıdır. Giremiyordum nete yeni gördüm, resmen şok oldum. Bu tribünden her hangi bir kişiye yapılmış yanlış hepimize yapılmıştır. Bu SBÇ'den de olsa ŞİRİNLER'DEN de olsa, Mekansızlar, Koskoslar kime yapılırsa yapılsın aynı yanlıştır, SAMSUNSPORLUYA vurulmuş adeta bir tokattır. İnşallah bu süreçten güçlenerek çıkılır

Lusage

15 September 2011, 07:58:18 #57 Son düzenlenme: 15 September 2011, 08:12:08 Lusage
Ben Samsunspor aşkını sizin yanınızda öğrendim. Doğru yolu bulana kadar bir çok yanlış yaptım. Hatta o malum takımı tutma gafletine bile düştüm. Ama ben ve benim gibileri doğru yola sevkeden sizlerdinız. Ortaokul yıllarımda Bana bu aşkı öğreten Hakan abiydi, Banazlı Murat abiydi,  Ve büyük reis. 81. Dakikada Radu'nun attığı golle 1-0 yenildiğimiz 30. Dakikada ancak girebildiğim maçta sırf beni içeri alabilmek için yarım saat polisle münakaşa eden Erol abi. Sizi tanıyana kadar bana bu şehrinde bir takımı var diyen olmadı. Ben sizinle öğrendim bu takımı. Ben ve nice kardeşim abim sizinle bulduk doğru yolu. Sizinle öğrendik armaya olan sevdayı. Yapmayın abilerim. Eğer fesh olup daha güçlü bir şekilde dönmeyecekseniz yapmayın. Ama bizler daha güçlü bir şekilde kale arkasında olacağız diyorsanız bizlerde maraton/kale arkası olarak değil maraton kombinemizi yırtar sizinle kale arkası olarak omuz omuza oluruz.

ibo055

nasıl olur anlamış değilim  :kafa: :x((

Ahmeti

Buraya adını bile yazmak istemediğim takımın maçında daha gür bir şekilde İTOŞ diye bağırmak için banada yanınızda yer açın.