TS bilet fiyatları

Başlatan cembaba, 13 September 2011, 14:18:41

« önceki - sonraki »

Sercan

artık gelen gelecek yapacak birşey yok.

davidsavage

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 13 September 2011, 16:44:10
bilet fiyatları fikstur cekildigi andan itibaren belirtildi..ts macı 40 tl bunu bilen adam zaten onceden parasını ayarlayıp bu maca gelmeye calısır...

Ben mesela sırf tıravzana koyuşumuzu mabette canlı gözlerle izlemek için,gençler maçına gitmedim biriktirdim parayı,şimdi inşallah travzan maçına stadda olacam.

Bizim için travzana koyyyy Samsun golll Samsun golllllllll...

erdem

Alıntı yapılan: sersa - 13 September 2011, 16:42:45
Herkesin peşin 150 tl si olacak diye bi şart mı var hacettepeli?

ben 3 taksitli aldım ne peşini..hatta daha taksit yapıolardı ama peşin fiyatına 3 taksit yaptığı için 3 taksit yaptırdım

herkes konuşmuş kafasına göre,gençler maçına gelenlerin yüzde 95i bu maça gelir(11bin) üstüne bir de ts maçı diye gelenler de olur.her halükarda o maraton dolar rahat olun

ahmetsefa55

-2 ben ve kardesım gelemıyoruz  :(

sersa

Alıntı yapılan: erdem - 13 September 2011, 20:03:18
  ben 3 taksitli aldım ne peşini..hatta daha taksit yapıolardı ama peşin fiyatına 3 taksit yaptığı için 3 taksit yaptırdım

herkes konuşmuş kafasına göre,gençler maçına gelenlerin yüzde 95i bu maça gelir(11bin) üstüne bir de ts maçı diye gelenler de olur.her halükarda o maraton dolar rahat olun
Tamam birader sadece kombine alanlar samsunsporlu.Biz maç pahalı gelmeyecez demiyoruz biraz daha uygun olsa daha kalabalık olur diyoruz. ;)

cembaba

Arkadaşlar tartışın diye açmadım şu başlığı. Yapacağınız tek şey düşürebilir miyiz diye kulübü arayıp sormaktı. Başka bir şey değil yani. Kombineleri boşuna tartışıyorsunuz. Ben TS maçında maratonun dolması derdindeyim. Siz ne derdindesiniz...

babasamsunlu

6 yıldır bu maçı bekliyorum.. beş kuruş param olmasa telefonumu satar ayakkabımı satar bu maça girerim..

gerisi hikaye benim için..yok öyleymişte yok böyleymişte..

o maratonda 13 bin kişi ts ye sövmeyi nasıl biliyorsa her maç gelecek daa dolduracak orayı bedeli neyse...  :evet: :evet: :evet:

fat55

vallahi babasamsunlu ya katılıyorum.o stad o gün dolacaktır.buna eminim.

ahme7akturk

13 September 2011, 21:22:08 #53 Son düzenlenme: 13 September 2011, 21:25:18 ahme7akturk
40 TL verip verememek mesele değil ama trabzon maçına göre maratonun 40 tl olması fazla bir miktar.

domin55

bende telefon ettim çok sayıda telefon geldiğini söyledi bayan.ilgilencekler umarım

Lusage

Alıntı yapılan: ahme7akturk - 13 September 2011, 21:22:08trabzon maçına göre maratonun 40 tl olması fazla bir miktar.

Cevap :
Alıntı yapılan: hacettepeli - 13 September 2011, 16:41:01bir de ezeli rakiple oynuyoruz.

Bu maç DERBİ arkadaşım/abim/kardeşim. Karadeniz Derbisi... Öyle Rize-Giresun-Ordu-Tokat-Çorum vs. vs. gibi takımların biribirleriyle oynadığı sıradan bir maç değil. 5 yıldır beklediğimiz maç..

Bu maça İMKANI OLUPTA sırf 40 lira diye gelmeyen adam ..... gitsin. Daha Mabede adımını atmasın..

(İstanbul takımlarının olayı ayrıdır. Oturulur tartışılır.)

Sercan

Fiyat bence de pahalı ama o 5 senenin ızdırabını çekmiş birisi olarak,trabzon maçı biletleri 100 tl de olsa verirdim.(sadece kendi adıma konuşuyorum)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Sercan - 13 September 2011, 21:45:10
Fiyat bence de pahalı ama o 5 senenin ızdırabını çekmiş birisi olarak,trabzon maçı biletleri 100 tl de olsa verirdim.(sadece kendi adıma konuşuyorum)
orası oyle bende verırım.gerekırse gencler macına gelmem.1 ay evden cıkmam.o maça bı sekılde gıderım.

ama gıdemeyenler olacagı cok acık.ınsallah kareomuz guzel olur emek verenlerın emeklerı heba olmaz  ;)

Sercan

Alıntı yapılan: muhalif - 13 September 2011, 21:49:55
orası oyle bende verırım.gerekırse gencler macına gelmem.1 ay evden cıkmam.o maça bı sekılde gıderım.

ama gıdemeyenler olacagı cok acık.ınsallah kareomuz guzel olur emek verenlerın emeklerı heba olmaz  ;)

Kesinlikle.Zaten bende sadece bu maçta bir düzenleme yapılsa iyi olacağı kanısındayım kardeşim..

Akyol

Hele bi gs'yi halledelim o zaman görürüm dolar mı dolmaz mı  ;) :ok