TS bilet fiyatları

Başlatan cembaba, 13 September 2011, 14:18:41

« önceki - sonraki »

Ayberk

Alıntı yapılan: ekigho55 - 13 September 2011, 15:36:06
bu kampanyayı şimdi değil kimse kombine almadan ilk bilet fiyatları açıklandğında yapılması gerekirdi o zamandan bu zamana ts maçının 40 tl olduğunu biliyoruz ve hatta kombine alanlar ın hesabı şuydu
40x4=160 tl
13x20=260 tl
toplam  420 tl
bu yüzden benim bir çok tanıdığım ucuz olsun diye 300 e kombine aldılar ve bilet fiyatları şuan değişirse kombineyi boşuna almış olacaklar ve bir dahada kombine almazlar..

Ne alaka? 17x20=340

Burak

Ayberk

hayır abi, yukardaki arkadaşın hesabına cevap vardim

muzaffer4

Alıntı yapılan: Ayberk - 13 September 2011, 15:37:51
Ne alaka? 17x20=340

en başından beri 340 olarak hesaplasalardı yine alırlardı ama onlar alırken 420 tl olan kombine 300 dü o zaman dan bu zamana ne değişti??

sersa

Alıntı yapılan: Burak - 13 September 2011, 15:40:47
Ayberk fiyat listesine bak istersen
Her maç 20 tl olsa bile yine avantajlı olduğunu anlatmak istemiş bence  ;)

fındık

ayberk tüm maçları 20 den hesaplamış

Ayberk

Alıntı yapılan: sersa - 13 September 2011, 15:41:34
Her maç 20 tl olsa bile yine avantajlı olduğunu anlatmak istemiş bence  ;)
Aynen.

Ya tamam bize göre de o 4 maçın diğerlerinden farkı olmadığı gibi fiyat farkı da olmamalı. İlk baştan hepsi 20 tl açıklanmalıydı. Kombine gene 300 olsa millet 40 lira kar olduğu için gene alırdı. Tabii ki baştan her maça aynı gözle bakmaları gerekirdi.

Burak

Tamamda 300 le 340 arasındaki fark  300 - 420 arasındaki farktan daha az sonuçta kombine fiyatları 420 TL baz alınarak 300 TL denildi. Şayet bütün maçlar 20 TL olup toplam maliyet 340 TL olsaydı 250 TL olurdu mesela kombine

Ayberk

Tamam abi farklı bişey anlatmadım ki ben de. Her maça aynı gözle bakılmalıydı. Bu durumda evet 250 olması daha mantıklı olurdu. Ama kombine alan 300 lirayken de alırdı, 250 lirayken de alırdı... :o

sosaka

yönetim işleri ticari açıdan düşündüğü için her maça aynı gözle bakmamış liste hazırlarken

Burak

Her maça aynı gözle bakılmalıydı kısmına katılıyorum ama birde aramıza karışacak ara sıra maça gelen çift takımlılar var onlar fazla para vereceği için seviniyorum ben mesela kaldı ki o maçlar bir şekilde dolacaktır.

Ayberk

Alıntı yapılan: Burak - 13 September 2011, 15:49:43
Her maça aynı gözle bakılmalıydı kısmına katılıyorum ama birde aramıza karışacak ara sıra maça gelen çift takımlılar var onlar fazla para vereceği için seviniyorum ben mesela kaldı ki o maçlar bir şekilde dolacaktır.

Evet abi, ben de mesela kombine fiyatları diğer takımlara göre daha ucuz olunca sevinmiştim. "İyi bari, o maçlarda çift takımlılar doldurmayacak, harbiden Samsunsporlular her maç stadda olacak" demiştim ama yanılmışım satılan kombine sayısına bakınca :(

sadece55

Hiç 300 Liraya kombine alan görmedim o da ayrı

muzaffer4

Alıntı yapılan: Erdinc - 13 September 2011, 16:19:36
Hiç 300 Liraya kombine alan görmedim o da ayrı

bizim aileden herkes(ben dışında 2 abim ve babam) arkadaşlarımın babası filan 300 e aldı hep..

doðan

Arkadaşlar bizler taraftar gözüyle bakıyoruz olaya ... maçın ederi ne dir de değildir tartışmaya açık ..
bizim yapmış olduğumuz bir organizasyonun maddi değeri ve manevi değeri hesaplanabilir ...
elbette stadın dolmasını bende isterim, maçın hafta içi olması bir handikap , ve 40 tl de yüksek bir bedel,
kombine fiyatları tartışılıyorken , belkide hiç bir yönetimin yapmadığı üzere tüm maçların bilet fiyatları önceden açıklandı ve biletix firması ile anlaşma yapıldı ...
yani hangi maç olursa olsun bilet fiyatı belli ..
ve kombine olarakda gayet ekonomik değerlerde kombine aldık..
hatta gruplar ve platformlar düzeyinde dahada ekonomik bir bedelle aldık ..
bende taraftarım ve fanatiklik boyutumu bilen bilir ..
birde işin ekonomik boyutu ile ele alacak olursak olayı , her maçın ayrı bir ehemmiyeti oluşmakta ve gelir gider dengesi hesaplanmak zorunda , maliyet esasları : stad kirası , elektrik su gideri vs ..
daha sayılabilecek çook şey var ve bilet fiyatının 20 tl olması imkansız değil ama çook zor görünüyor .. o yüzden ihtiyatlı davranın ve sizler elinizden geleni yapın ..ts maçınının atmosferi farklı olacaktır , o maraton eminim dolacaktır ..
çünkü   İ.T.O.Ş sözünü yüzlerine söylemek bir ayrıcalıktır .. herkese nasip olmaz