TS bilet fiyatları

Başlatan cembaba, 13 September 2011, 14:18:41

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

@ ahmetesefa..

benim demek istediğim de bu kardeşim.. her maç bütün stad bu takıma sövmeyi biliyoruz..
herkes bi şekilde fedakarlık yapmak zorunda..
elin fenerlisini görmüyon mu neler yapıyor..dünyanın parasını topladılar kaç günde.
biz bi sms yollayamadık takıma..
şimdide  bir 40 lirayı vermeyiz diyoruz.
sonra takımımız bunları yensin gelsin diye bekliyoruz.
yenemeyince kaptırıveriyoruz.
herşeyimiz bedava bizim..
sonrada bedavacı tribüncülere kızıyoruz...

sen diyorsun ki benim takımım büyük.Taraftarımda büyük.O zaman 40 lirayı verceksin.yapcaksın fedakarlığı..
maça daha 7 gün var..
hergün bir yerden 5 lira araklasan çıkar o para maç gününe..
ama iş zor olanı yapmak değil.. iş hep işi başkasının yapmasını beklemekte..

bursa geçen sene trabzonda bu sene şampiyonlar liginden paraları cukkaladı..
biz bunların maddi olarak çok gerisinde kaldık.
eğer diyorsak biz bunları yenecez ezecez o zaman herkes taşın altına elini sokacak da..
ha yok 40 lira fazlaysa taraftar olarak sana o zaman galibiyet beklemekte çok fazla...

ahmetsefa55

akan abım bana katılmıs ben ona katılmazsam valla döver benı  :)

şaka bir yana haklısın abi.o zaman herkes yapsın bi şekilde bulsun parayı.
gömelim bunları Samsun'umun çimlerine..

Burak

cembaba

:) Tamam bu mesajlardan sonra doldururuz diyorum. Konu kilit ;D :x(( :x(( :x((

babasamsunlu

canım kardeşlerim sevgili cem kardeşim.. ben sizin ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum..
elbette imkanı olmayanlar vardır.sözüm onalra değil. bişekilde imkanı olupta yinede mızmızlanadır lafım.
samsunspor.biz maraton tribününe çok önemli şeyler kattı.
şimdi burada ki insanlar çıkıpta mızmızlanırsa sanırım bu bizim baştan beri savunduğumuz şeye çok ters düşer.
artık bir şeyler değişmeli.onuda yine bizler yaparız.
10 liralık maçta tribüne gelipte trabzona 500 liralık sövenler,takım için de 40 liralarına kıyabilmemililer.

seviyorum hepinizi..Ah Orhan ahh  :x(( :x(( :x(( :x(( :x((

sersa

20 lıram vardı bu tartışmalardan sonra ne yapıp edip 20 tl daha bulucam ve maratonda izlicem anasını satim :) :)

babasamsunlu

sen uğraş çarşambaya kadar bulamassan maç günü geri kalan kısmını ben verecem sana kardeşim ;)

target_t.t.b

sevgili arkadaşlar bu başlığı açan arkadaşa-abiye öncelikle teşekkürler.benim de gençler maçından beri düşündüğüm birşeydi. bu. bu maçında standart fiyatta olmasını düşünenlerdendim farkli yorumları okuyunca onlara da hakverdim.gerçekten taraftarımız büyükse bu maça 40 lira verip gelmeli bu da doğru fakat kardeşler bu maçlık en azından fiyatların 20 ye inmesi ile ilgili baskı yapalım maraton dolsun sadece maraton değil stad dolsun tüm türkiye bu şovu görsün.diğer maçlar içinde taraftara bi heves olsun.şehrimizin ekonomik durumu belli arkadaşlar 40 lira gerçekten büyük para.bi de özellikle son yıllarda bizim taraftarımızın yaş ortalaması düştü.bu çok sevindirici bi olay olmakla birlikte bu gibi sıkıntılarda doğuruyo.ben gerçekten çok fanatiğim geçen yıl trabzondan günübirlik 12 13 içsaha maçına geldim.bilet parasından kat kat fazla yol parası verdim.benim çevremde benim kadar bu konuda fedakar olmayan ama samsunsporlu ark larım var ben onları da zorluyorum.bi anlamda seyyar taraftar tabirine uyan ark lar bunlar.ben hatta bu kampanyanın biraz daha ilerletilip face deki samsunspor sayfasında yayıunlanmasını olmadı en azından samsunspor.biz üylerinin tamamının bu kampanyaya dahil edilmesini öneriyorum.

target_t.t.b

şu bir gerçek ki bizim bazı tarftarlarımız maça geldikçe taraftar oluyo onları da kazanalım.ayrıca kombinleri alanlara haksızlık olduğunu belirtmiş arkadaşlarım onlarda dediklerinde haklılar ama 300 tl den kombine alan taraftarımız bu yüzden emin olun gönüll koymaz.kombinenin hiç bir maddi kazancı olmasa sırf bilet alma sıkın tısı yaşatmadığından dolayı verdiği rahatlık için yine alınır.en basitinden gençler maçına cenazeden geldim bilet alma sıkıntım olsa yetişemezdim.bi de kafam rahattı bilet kaldı mı kalmadı mı düşünmek zorunda kalmadım.hatta kombineler için bi kampanya yapılması için bile yönetime telkinde bulunabiliriz.çrneğin kale 100 maraton 200 şeklinde tek fiyat.grubu filan yok herkese tek fiyat.hem takımda ümit verici şu ana kadar sattığımızdan daha çok satarız.çok keşke kombine alsaydım dyen var.taraftarın nabzını bizim gibiler tutuyo ark lar yönetim bilmez.bu konularda ortak kararlar alıp daha çok baskı yapalım yönetime bi anlamda yönlendirelim derim ben.

Ajan

La abi varsın gelmesinler ne kadar dert ettiniz zaten eğer gerçekten ve sadece Samsunspor'umuzu tutuyorsa kendini pazarlar gene gelir o maça diğer güruhlarda gelmesin abi bırak ts maçına stad yoluna işi düşmesin

muzaffer4

@target_t.t.b 
konuyla alakasız ama şu profil resmini değiştirebilirmisin?
çok sinir bozucu samsunspor taraftarına yakışmıyor taraftarlığı sigara içen kavga eden birisi olarak algılayanlar olabilir...

YILDIRIM

Alıntı yapılan: ekigho55 - 13 September 2011, 15:36:06
bu kampanyayı şimdi değil kimse kombine almadan ilk bilet fiyatları açıklandğında yapılması gerekirdi o zamandan bu zamana ts maçının 40 tl olduğunu biliyoruz ve hatta kombine alanlar ın hesabı şuydu
40x4=160 tl
13x20=260 tl
toplam  420 tl
bu yüzden benim bir çok tanıdığım ucuz olsun diye 300 e kombine aldılar ve bilet fiyatları şuan değişirse kombineyi boşuna almış olacaklar ve bir dahada kombine almazlar..
Zaten kombine satışlarının her sene azalmasının en büyük sebebi bu. Adam destek için kombine aldı ancak bilet fiyatları 1 TL ye düştü. Adam kendi kendi sordu ulan ben destek için kombine aldım onlarda destek için 5 TL verip bilet alsın hesapladı zarar etti. Hatta birçok kişi kombinelerini kullanmadı 1 TL bilet parası verdi. Reklamı yapılamadı örneğin taksitli satış, maraton bileti alana orijinal klasik Samsunspor forması hediye edilmedi. Seneye artık :)))

masbene

maddi durumu olmayanlara degil lafım. ama digerleri icin bir ordu taraftarı kadar olamadık. adamlar 5000 den fazla kombine sattı,bizimkinden daha pahalı ve biletleri de bizimkinden pahalı

alıntı: kombinemi satın aldığım samsunpor çalışanı

sosaka

adamlar bu konuda bizden iyi çalışıyolar bu bir gerçek
geçen sene reklam falan hazırlamışlardı tvlerinde sürekli yayınlıyolardı
reklam tanıtım vs. konusunda kabul etmeliyiz gerideyiz
ne işe yarıyor bilmiyorum ama adamların taraftar kartı bile var

bu konularda birşeyler yapılması lazım

buonanotte

Başkandan bizleri havalimanına götürecek transferler istiyoruz ama ne kadar istemeye hakkımız var ki.Ligin en ucuz kombinelerini bile almaktan aciziz.150 veremedin maratona,75 tl verip kale arkasındandamı alacak durumun yok derler adama.Bilet fiyatları sezon başında açıklandı o zaman tepki koymayanların şu anda tepki koymaya hakkı yok.Biraz fedakarlık...