STSL 2011-2012 / 2. Hafta | Galatasaray-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 10 September 2011, 22:11:13

« önceki - sonraki »

binikalamadım

Ahmet bir şeyler söyleyerek adamın üstüne doğru gitti ve kontrolsüz bir şekilde adama çarptı...halbuki adam kolları kaldırmış sana doğru koşuyor sen orada profesyonelliğini konuşturup adama kırmızı kart yaptıracaksın...kesinlikle penaltı değil ve kesinlikle tekrar atışı yaptırılmalıydı...

epçeli köylü

Bizim klasik kırmızı beyaz formamızdan neden vazgeçilmişki bu iç sıkıcı formalar giyilmiş..Biz kırmızı beyazız....

5trawberry

Ümit Özat: '' Galatasaray kalecisi aynı pozisyonu yapsaydı, kesinlikle kırmızı kart göstermezdi. ''

epçeli köylü

Alıntı yapılan: 5trawberry - 18 September 2011, 23:39:29
Ümit Özat: '' Galatasaray kalecisi aynı pozisyonu yapsaydı, kesinlikle kırmızı kart göstermezdi. ''

Bunu herkes biliyor zaten.Sorun bizim kalecininde bilmesine rağmen adama bodoslama girmesi.Psikolojik sorunları var heralde...

serkancengiz

yönetimin biran önce ahmetin problemi neyse çözmeli  bankasyadan gelen sorunları var bir adam bu kadar düşer takımı ipten alan adam takımı ipe götürdü

samsunmania

Alıntı yapılan: 5trawberry - 18 September 2011, 23:39:29

Biz de bunun mücadelesini yapıyoruz Samsunsporlular olarak. adam doğru demiş.
Şansal Büyüka gese tek kale oynadı der,
Samsunspordan 1 dk bahsederler,
her şeyi kendilerine yontarlar.
Bunun üstüne bile bile kendimiz hata yapınca çıldırası geliyor insanın.
eminim ki Samsunspor 2.golü yazardı geseye. Elimizle verdik maçı.

epçeli köylü

bu arada Kuddusinin Samsunla ilgili geçmişinde olan bir olay var heralde.Bu düşmanlık nedenki? Geçmişte ne yapılmış olabilirki buna?

kalptenþimþek

doğru dürüst futbol oynayamayan gsarayı  zorla oynatmaya çalışan ruhsuz bir takımdı bu gece izlediğimiz samsunspor.. Ahmet'le de bu lig biraz zor geçer, trabzon maçı dışında da artık ciddi manada ertuğrula şans verilmeli diye düşünüyorum..

samsunmania

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 18 September 2011, 23:42:45
bu arada Kuddusinin Samsunla ilgili geçmişinde olan bir olay var heralde.Bu düşmanlık nedenki? Geçmişte ne yapılmış olabilirki buna?

2005-2006 sezonu samsunspor Kayserispor maçına bak epçeli.

minci

Alıntı yapılan: mimar55 - 18 September 2011, 23:29:36
tamam ahmet gollerde hatalı ama böyle penaltı olmaz aynı pozisyon zenkeye yapılsaydı çalarmıydı kuddusi bende sana soruyorum
Sevgili mimar55 burası kurtlar sofrası. Neyazıkki burda lobisi güçlü olanların kuralları geçer. Diğerleri de ona uyar. Bunun için de kendimizi karşı tarafla fazla kıyaslamamamız gerekiyor. Bak Fenerbahçeyi düşürebildilermi? Aynı şey bir anadolu takımına olsaydı bırak onu bir alt lige düşürmeyi belki de futbol şubesini kapatırlardı. Bu durumda herzaman bunu aklımızda bulundurup ona göre strateji belirleyerek mücadele etmeliyiz. Ne yazıkki koşullar böyle.

Ekrem

Ayak oyunları başlamıştır Allah yardımcımız olsun  :kafa:

ramcQ_55

bizim hoca ilk önce gol yemeyip sonra gol atarız mantığıyla cıkarttı takımı taktiği tamda tutacaktı ama malesef ahmet şahin faciası yaşadık süper ligde oynadığının farkında deil herhalde
cok kötü deildik cokda iii deildik fazlada pozisyon vermedik gs ye ama olmadı ...

epçeli köylü

Ertuğrulu çok öven yazılar okudum. Geleceğin milli takım kalecisi deniliyor. O nedenle bonservisiyle değil kiralık vermişler. Volkandan sonra Fenerin kaleye düşündüğü adam deniliyor.Keşke bir şekilde alabilsek.Ancak bizde yetişip kendini gösterip gidecek ya ona üzülüyorum.Bu arada Adnan sezgin Ertuğrulu son anda Samsunspora getirdi.Demekki adam işinin ehli son anda gördü kalecinin sakat olduğunu. Adnan Sezgin bu takımı adam eder.Bu sene düşmememey seneye uefaya oynatır....

binikalamadım

biraz dikkatli olsa ilk golü bile çıkarabilirdi

epçeli köylü

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 18 September 2011, 23:43:50
2005-2006 sezonu samsunspor Kayserispor maçına bak epçeli.

O maçı biliyorumda o maçtada Samsunu yakmıştı.Demekki daha geçmişte bir sorunu var.Çocukluğuna kadar inmek lazım.