STSL 2011-2012 / 2. Hafta | Galatasaray-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 10 September 2011, 22:11:13

« önceki - sonraki »

city ultras

ilk devre cok kötüydük,bence ikinci devre iydik biraz daha hizli olmamiz lazim,topu ayamizda cok bekletiyoruz.
bence bu takimdanm birsey olur,biraz sabir kaleci ne isi ne olucak onu bende bilmiyorum...
baska takim olsaydi bu gs yi rahat yenerdi

twitter

lig tv'de ki adamdan ne bekliyorsun

yayın hakları elinde olan ligin hakemlerine kötümü diyecekler

YILDIRIM

Alıntı yapılan: slazenger - 18 September 2011, 22:41:58
maçın özeti : GÜVENSİZLİK-GOL(1-0)-BİRAZ GÜVEN-GOL(1-1)-TECRÜBESİZLİK-GOL (2-1)-GERİZEKALILIK(PENALTI)-GOL(3-1)- RAHATLAMA-KENDİNE GELME-GÜZEL FUTBOL- İŞTE BÖYLE- MAÇ BİTTİİİİİ..... :kafa:
  ŞU gs. dan korkmadan özgüvenli,cesaretli futbol oynasak bunları rahat yenerdik. 3-1 den sonra oynanan futbol bunun en büyük ispatıdır. bu 5 senenin vermiş olduğu ezikliğin getirdiği çaresizliğin futboluydu. yakışmadı bu oyun samsunsporumuza. yakın tarihi değil şanlı tarihini düşünerek taktik ver PETKO... artı bişey daha ahmet, sen tam bir sazan ve külhanbeyisin :rulet:
aynen katılıyorum renktaşım ilkyarı açık bir futbol oynasaydık g.birliği maçı gibi oynasaydık bugün maç bizimdi... Gesede hiçbir şey yok biz adamlara cesaret verdik pasif savunma yaptık... Oyununu oyna hoca 3-4-3 4-3-3 oynasana hoca ilkgün geldin bunu dedin bize... Kadroya bak hucuma dayalı oyun stiline bak pasif defans ;)

Ajan

furkan5534

trt de ozet basladı bakalım ne dıcekler  :x((

55__Gurbet__55

Gene 2 farkli yarilar.Ilk yardaki oyunu birakin süper ligde bank asyada oynasak düseriz. 2 pas yapadik. Takimda oyun kurucu yok, dominguezi ilk yari hic görmedim. Pal Lazar berbatti 2 metre pas atamiyor bitane orta yapamadi. Ikinci yari biraz toparladik ama gene cok korkak oynadik.Bütün ikili mücadeleri gs kazandi takim olarak hic pres yapmadik.Atdigimiz golden sonra hicbirsey degismedi gene cok pasif oynadik. 

Ve filmin kopdugu an.Hayatim cok mac izledim Böyle penalti görmedim.Ahmetin hareketi her mac oluyor ve penalti verildigini hic görmedim.Ne ingilterede ne ispanyada ne almanyada nede TÜRKIYEDE. Ulan kuddusi bizim mac atandigini ögrendigim andaki icimdeki kötü hissi hic unutmicam. Oruspu cocuklugu yapcagni biliyordum ama bu kadar köpek oldugunu zannetmezdim.

Maglubiyetimiz tabiki dünyanin sonu degil ama böyle oyunla ve hakemin ipneliyile kaybetmek icimi acitiyor.

evolution55

mimar55

ya cokta iyi oynamadık diyoruz ama oynadıkta koştukta sonuçta hocanın ilk deplasmanın istanbul olması şanssızlık nasıl oynatacağını bilemedi ama olsun ben gerçekten bu takıma cok güveniyorum hemde çokk...

furkan5534

mimar55

furkan5534

Alıntı yapılan: mimar55 - 18 September 2011, 23:01:07
ya cokta iyi oynamadık diyoruz ama oynadıkta koştukta sonuçta hocanın ilk deplasmanın istanbul olması şanssızlık nasıl oynatacağını bilemedi ama olsun ben gerçekten bu takıma cok güveniyorum hemde çokk...

nedenı bılınmez bende guvenıyorum hatta cok guvenıyorum ama gercekten suanda saglıklı konusamıyoruz cıddı anlamda pıskolojık uzuntu ıcındeyız ozellıkle kendı açımdan.beklemıyordum cunku cıddı anlamda böyle bı skor  :(

Lusage

Şimdi tekrar tekrar izledim. Hiç kimse pozisyon öncesine bakmıyor. Ahmet topu alıp belli bir çizgide koşmaya başladıktan sonra Ahmet'in önüne koşarak sanki basketbolcu gibi ellerini havaya kaldırıp savunma yapmaya kalkarsan adamda sana çarpar haliyle. Sende And The Oscar Goes To yu hak etmek istiyorsan böyle düşersin. Kuddusi'yi zaten 2006 daki 0-0 lık Kayseri maçında görmüştük. 90+ da vermediği penaltı yüzünden Serkan Aykut yumruklamıştı onu o zaman. O da belliki hırsını çıkarmak istemiş. Çıkardıda sağolsun. Berbat bir maç yönetti.

Ahmet'e de iki çift lafım var. Sayın abim. Varsa bir problemin sorunun psikolojin bozuksa söyle teknik heyete yönetime oynama bir süre. Olmuyor yani.. Yenmeyecek goller yiyorsun ayıp diyorum sadece.

Ollivanders

Ahmetin darbesine penaltı diyenler elmanderin ahmet şahinin koşusuna ne demeli ? Bu mudur adalet?

merdocan

tamam ahmet 2 maçta da bariz hatalar yapıyo olabilir ama melodan yediği golde hatasını olduğunu düşünmüyorum özellikle arka kameradan izleyince daha iyi anlaşılıyo