STSL 2011-2012 / 2. Hafta | Galatasaray-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 10 September 2011, 22:11:13

« önceki - sonraki »

city ultras

senin gibi hakamein ben tahhhhhhh neresine artik ..ulan itos hakem..tam futbol oynamaya baslamisitik.pislik resil

fanatik samsunsporlu

tek devre nereye kadar oynayacağız.adamı hasta etmeyin neresi penaltı onun

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 18 September 2011, 22:28:48
tuncay yerim kardeşini senin. bana mı iş oluyosun lan. Yaşım 36 benim.
Sorunun cevabı da şu olsun. Küfür ederek üstüne doğru koşmasından bahsettim. Hakem de bilerek yaptığı hareket olarak değerlendirdi. Sen daha portakal ağacında vitaminken kovalıyordum gülüm. Anladın mı şimdi.
Ulan iyice bozuldu burası vallaha. Herkes gibi düşünmeyince milletin üzerine gelmeyin. Bana göre buz gibi penaltıydı. Herkes biraz objektif olmayı öğrensin. Hakeme kızacağımıza Ahmetin yaptığı hatayı konuşlım.

ben senin yaşını bilmedigim için kardeşim dedim bundada kötü niyet yoktu
söyledigin şey yanlış sana onu anlatmaya çalışıyorum nerde görülmüş bir oyuncunun küfür ettigi yada oyun durmuşken rakibe vurdugu zaman penaltı çalındıgı ben geç başladım bu işlere ama hızlı ögrendim

supernatural_55

Kuddusiye sövmekten kendimi alamıyorum :kafa: >:( :kafa: ancak takımımız da çok kötüydü bugün.Biz gençler maçının ilk yarısı gibi oyun beklerken 2.yarısı gibi bir oyun vardı sahada.umarım trabzn maçında böyle oynamazlar...

samet_55

ahmet yavaş yavaş kredini bitiriyorsun.t.s maçında oynamamak içinmi yaptın bu hareketi..topu almışsın geç kalene oyunu başlat.ne adamın üzerine gidiyon.takımın emegini pç ettin.kuddüsü yavşagının bi gs forması eksikti.hertaktir hakkını gs ye kullandı.2.yarıda takım bence umut verdi.ekigoyu ileri alınca abii..ertugrul bence iyi bi maç çıkardı..helal olsunn.ve kemalll en iyisiydi bugün takımın..

kutsalforma

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 18 September 2011, 22:34:40
tek devre nereye kadar oynayacağız.adamı hasta etmeyin neresi penaltı onun

O pozisyona penalti verilmez!
Ahmetin sahinin yaptigi hareketi faul olarak degerlendirse bile, o karar ENDIREK SERBEST VURUS OLUR! GOLLÜK POZISYON YOK CÜNKÜ!!!

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: kutsalforma - 18 September 2011, 22:39:16
O pozisyona penalti verilmez!
Ahmetin sahinin yaptigi hareketi faul olarak degerlendirse bile, o karar ENDIREK SERBEST VURUS OLUR! GOLLÜK POZISYON YOK CÜNKÜ!!!
:evet: :evet: :evet:

twitter

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=98602

baktıkça sinirlerim zıplıyor elmander resmen ellerini açmış geliyor utanmasa sarılacak

ahmetlik bir şey yok direk sarı kart elmander

AhmetDenizci

Maç 2-1 iken üstünlük bizdeydi, sürekli atak yapıyorduk ve Zenke de oyuna girmişti. Tam bu sırada Kuddusi Müftüoğlu bizi durdurdu. Böyle hakemlik olmaz.  al_sana

s_uzunkaya

maçın özeti : GÜVENSİZLİK-GOL(1-0)-BİRAZ GÜVEN-GOL(1-1)-TECRÜBESİZLİK-GOL (2-1)-GERİZEKALILIK(PENALTI)-GOL(3-1)- RAHATLAMA-KENDİNE GELME-GÜZEL FUTBOL- İŞTE BÖYLE- MAÇ BİTTİİİİİ..... :kafa:
  ŞU gs. dan korkmadan özgüvenli,cesaretli futbol oynasak bunları rahat yenerdik. 3-1 den sonra oynanan futbol bunun en büyük ispatıdır. bu 5 senenin vermiş olduğu ezikliğin getirdiği çaresizliğin futboluydu. yakışmadı bu oyun samsunsporumuza. yakın tarihi değil şanlı tarihini düşünerek taktik ver PETKO... artı bişey daha ahmet, sen tam bir sazan ve külhanbeyisin :rulet:

samsunmania

aslında olay penaltı falan da değil önemli olan sorumsuzluk. Son 3 maç. Rize G.birliği ve gese. Üç ölümcül hata. Beni ayar eden bu. Neden bu sorumsuzluk yüzünden 15 dk 10 kişi kalıyoruz, birinci kalecimiz tese maçına çıkamıyor, belki 2-2 ye gelecek maç. Ahmet bir şeylerin üzerinde görmeye başladı kendisini.

evolution55

Alıntı yapılan: twitter - 18 September 2011, 22:40:42
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=98602

baktıkça sinirlerim zıplıyor elmander resmen ellerini açmış geliyor utanmasa sarılacak

ahmetlik bir şey yok direk sarı kart elmander

arkadaşlar lig tv de markus karar için doğru dedi,yani kırmızı kart ve penaltı kararı doğruymuş...  :(

samsunspor.co.nr

ahmet şahin'in yaptığı hareketi hakem faul olarak değerlendirdiyse ceza sahası içinde oldugundan penaltı vermesi normal.
gelelim kırmızı karta. kuddusi pozisyonu kasıtlı bir vurma olarak değerlendrdi ve kırmızı kartı verdi.
bu değerlendirmesi bence yanlıştı.lehimize endirek vermeliydi.
bundan önce oynadığımız oyun berbattı. ikinci yarı biraz hareketlendik.
ahmet şahin'in de tam bu hareketlendiğimiz zaman TAKIM KAPTANI olarak bu kadar SORUMSUZ bir davranış içine girmesi kabul edilemez.

55.hakan

İtiraz edilip kırmızı kart kaldırılmalı hakemin puanı da 7'nin altında olmalı

mimar55

maratonda hakem penaltı diyor kuddusiyide tebrik ediyorlar yorum sizin allah hakkımızı yiyenlerin belasını versin yeter artık ama bu adam bizi küme düşürdü yönetim istifa etsin bence sen bu hakemin çaldığı her düdüğü incelet hakemliği bıraktır kuddusi senden hakem olmaz senin 7 karnını...