STSL 2011-2012 / 2. Hafta | Galatasaray-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 10 September 2011, 22:11:13

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Penaltı penaltı degil ama sen ne yaptın derler adama. Rezil bir futbol. Bu kafayla çok zor.

ChucKeR

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 18 September 2011, 22:18:56
Arkadaşlar Ahmet bunu defalarca yaptı. Akhisar deplasmanının 90.dksında, hatırlayamadığım 1-2 maçta bu hareketleri yaptı.Burası süperlig. Burada anında cezayı keserler adama. Bence Ahmet psikopatik bozukluklarına binaen yaptığı hareketlerine yenisini ekledi. Bu kaleciyle olmaz dedik iki maçta da bunu gördük. Geçen sene içi çok teşekkürler Ahmet ama burada olmuyor maalesef.
Hakem ettiği küfürü de görüp penaltıyı vermiş olabilir. Sen topu oyuna sokmak için çabalayacağına adamın üstüne koşuyorsun. Kuddusiyi günahım kadar sevmem ama karar doğru.
İkinci yarıdaki oyunla teseyi bitiririz. İnşallah yedek kalecimiz güzel bir performas sergiler ve kaleyi devralır.

iyi de kimi alalım kardeşim. yabancı kullanamayız 6 kişi dolu hatta daha fazlası bile lazım aslında. türk olarak kimi alalım hakan arıkanı mı alalım kafasını direklere vursun.

55(tuncay)55

ne desek boş ALLAH'ın dan bul köpek yazık be nerelerden oraya takımını desteklemeye gelen taraftar var onların hakkına niye giriyorsun niye hepiniz bu kadar yalakasızınız >:( >:( >:(

samsunmania

Alıntı yapılan: ChucKeR - 18 September 2011, 22:21:58
iyi de kimi alalım kardeşim. yabancı kullanamayız 6 kişi dolu hatta daha fazlası bile lazım aslında. türk olarak kimi alalım hakan arıkanı mı alalım kafasını direklere vursun.

Valdomiroyu alacağına zamanında kaleci alacaktın kardeşim onu diyoruz.

fanatik samsunsporlu

kuddusi şerefsizsin daha ne diyelim.emekli olmadı gitti g.t herif.ahmet şahin de gitti fatih terimin elini sıkıyor.başka işinmi yok.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 18 September 2011, 22:18:56
Arkadaşlar Ahmet bunu defalarca yaptı. Akhisar deplasmanının 90.dksında, hatırlayamadığım 1-2 maçta bu hareketleri yaptı.Burası süperlig. Burada anında cezayı keserler adama. Bence Ahmet psikopatik bozukluklarına binaen yaptığı hareketlerine yenisini ekledi. Bu kaleciyle olmaz dedik iki maçta da bunu gördük. Geçen sene içi çok teşekkürler Ahmet ama burada olmuyor maalesef.
Hakem ettiği küfürü de görüp penaltıyı vermiş olabilir. Sen topu oyuna sokmak için çabalayacağına adamın üstüne koşuyorsun. Kuddusiyi günahım kadar sevmem ama karar doğru.
İkinci yarıdaki oyunla teseyi bitiririz. İnşallah yedek kalecimiz güzel bir performans sergiler ve kaleyi devralır.

kardeşim kusura bakma da futbolda kurallar degiştide benim haberim mi yok küfür edilince penaltımı veriliyor

GurbetciFanatik

S.kmisim artik bu maci vallahi carsamba trabzonu yen bu mac aklima bile gelmez.
Bu macin neyini düsünelim arkadaslar sahada kuddusi serefsizi var neyapsak bos.

Petkovic umarim trabzon macinda böyle ilk yari gibi ruhsuzca oynayan takim cikarmazsin.
Orta saha cökmüstü zaten top tutan yapabilen adam yoktu.

Ahmet sana bisey demiyorum cünkü ne desek bos , bi gün oluyorsun takimi kurtaran bi oluyorsun takimi yakan.

YILDIRIM

İlkyarıyı bizim açımızdan anlatmaya gerek yok. İlk 45 dakika da bir tane bile kaleye şutumuz yok. Pas yapamadık bir türlü istediğimiz açık alanı yaratamadık. İkinci yarıysa yine karşımızda açık bir takım vardı ilk pozisyonda golü bulduk. Bir türlü pas yapamadık 10 saniye tak tak ver kaç hiçbiri yoktu. Orta sahada sürekli hatalı paslar ve ikinci golde orta sahadaki becerisizlik ve defanssın diziliş yanlışından geldi. Kendimize bir türlü açık alanlar yaratamadık. Uzun toplarla bir şeyler yapmaya çalıştık ama topumuz bir an olsun ayağamıza gelmedi. Ahmet Şahin Bank Asya'da da aynı hareketi yapmıştı adam önünü kapatmıştı itilemişti hakem es geçti. Normalde Ellerini açan rakip oyuncunun önünde beklesen Ahmet rakip oyuncu sarı kartla cezalandırılması gerek ama ahmet şiddete yönelik bir hareket gerçekleştirdi ve kırmızı kart gördü.

*Penaltı, penaltı değil arkadaş! Geçmiş yıllarda ki Yavşaklığı devam ediyor. Saçma gelebilir ama şimdi size suç yönetimde hakem tayin edildiğinde tepki koymalıydı tarafsızlığından şühpe ediyoruz geçmiş yıllarda ki maçları örnek göstermeliydi bundan çok çektik diye. Fenerlisi Geselisi Bejekelisi bunu yapıyorsa bizde yapmalıydık. Hiç yoktan şimdi tvlerde bu pozisyonu yorumlarken Samsunspor'un maçtan önce hakeme tepkiliydi derlerdi... deseler nolcak burası çakallar ovası

kutsalforma

Hic ruh yoktu takimda. Sanki Merzifonsporla dostluk maci yapiyoruz gibi bir hava vardi futbolcularda. Tamam, takim oturmamis olabilir ama hoca hic mi motive edemiyo takimi istanbullu bir rakip karsisinda?
Cök kötüydük. Gsde bizden cok iyi degildi ama adamlarin sansi tuttu iste, napalim? Melonun golü mesela. Gerci yine Ahmetin hatasi vardi. Sagin attigi bir adim gsye golü getirdi.
Penalti penalti degildi. Kirmizi kart cok büyük hata. Penalti verilmese, yine bise yapapmicaktik ama. Umutlu degilim pek. Haftamiz yine mahvoldu. TSyi düsünmemiz lazim!

twitter

abicim futbolcularda bir garipti..

şu yakaları kaldırma ne oluyor biri açıklasın bana ya murat bile dikmiş yakaları. bırakın böyle boş işleri

samsunmania

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 18 September 2011, 22:25:19
kardeşim kusura bakma da futbolda kurallar degiştide benim haberim mi yok küfür edilince penaltımı veriliyor

tuncay yerim kardeşini senin. bana mı iş oluyosun lan. Yaşım 36 benim.
Sorunun cevabı da şu olsun. Küfür ederek üstüne doğru koşmasından bahsettim. Hakem de bilerek yaptığı hareket olarak değerlendirdi. Sen daha portakal ağacında vitaminken kovalıyordum gülüm. Anladın mı şimdi.
Ulan iyice bozuldu burası vallaha. Herkes gibi düşünmeyince milletin üzerine gelmeyin. Bana göre buz gibi penaltıydı. Herkes biraz objektif olmayı öğrensin. Hakeme kızacağımıza Ahmetin yaptığı hatayı konuşlım.

55cem55

Arkadas anlamadim gencler maci 2. Yari gese maci ilk yari berbatiz oryasi yokmu bunun ts maci tum yarilar ii olur ins.

davidsavage

Penaltı veya değil ama,arkadaş o hareketide yapmıcan seyirci baskısı felan hakemleri hep etkiler sonuçta Ahmet Şahininde bu durumu düşünmesi lazmdı. Ne gerek var öyle bi harekete 2-1'ken bile ben tekrardan beraberliği bulacağımıza inanıyordum,gs'de çünkü pek bişey yoktu ama olmadı,sağlık olsun,ts'ye koyup unutacaz inşallah çarşamba günü bu durumu.

samsunmania

Alıntı yapılan: davidsavage - 18 September 2011, 22:32:28
Penaltı veya değil ama,arkadaş o hareketide yapmıcan seyirci baskısı felan hakemleri hep etkiler sonuçta Ahmet Şahininde bu durumu düşünmesi lazmdı. Ne gerek var öyle bi harekete 2-1'ken bile ben tekrardan beraberliği bulacağımıza inanıyordum,gs'de çünkü pek bişey yoktu ama olmadı,sağlık olsun,ts'ye koyup unutacaz inşallah çarşamba günü bu durumu.

olay budur. ben de bunu diyorum.

ChucKeR

taraflı tarafsız herkes böyle penaltı yok diyorlar. hakem hatalıydı kabul ama malubiyetin tek faturası hakem değil. biz iyi oynamadık. gs de iyi oynamadı. olayı sercanın incesi belirledi. sercandan bu hareketi de beklemezdim de beklemzdim açıkcası.