STSL 2011-2012 / 2. Hafta | Galatasaray-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 10 September 2011, 22:11:13

« önceki - sonraki »

yk55

Yaaa arkadaslar o ******* kalecinin üstüne ellerini açarak
Gitti sonradan hareketini yaptı ahmetlik bı durum yok
Ortada hakem ******* karaktersiz çok sinirliyim
Bu arada takım ikinci yarı çok iyiydi. İlk yarıyı rolantide
Oynayıp macı kazanalım diye düşünülmüş

Forvetim

2-1 den sonra dik oyunumuz devam ederdi, beraberlik olur muydu, olurdu ama penaltı herşeyi bitirdi, geçmiş olsun ne diyelim. nazarımız olsun.

GurbetciFanatik

takim iyide ben sahsen bugün ekigho ve bance hic begenmedim.

Kuddus iti macin icine etti  o. cocugu  ,   ama ahmetin de hatasi vardi sen ne diye yapiyorsun o hareketi.

Penaltiyi selcuk mu atti melo mu  anlamadim neredeyse ikizi bbirden vurcakti topa , normalde sari kart ve tekrar olamsi lazimdi ama kuddus iti var orda.

Orta sahada Murat , Dilaver ; Ufuk u aradim resmen. Ve Zenke

mimar55

Alıntı yapılan: mimar55 - 11 September 2011, 02:52:05
bu maçta ahmet şahin mactan alınacak puanları belirleyecek adam çok iyi maç cıkarırsa 3 puan iyi mac çıkarırsa 1 puan alırız çünki ben 2 gol atacağımızı düşünüyorum..tabi kaç gol yiyeceğimiz alacağımız puanları belirler 3 puan olursa ts maçı şampiyonluk macı gibi olur full dolu tribünler... 1 puana uyuyan taraftar uyanır diğer sonuçta ise normal sıradan bir maç olur ts maçı allah utandırmasız inşalllah...... :_nazar

11 eylülde yazmıştım bunu ahmet belirledi sloru 2 atarız diyordum 1 tane attık  ama olsun hakem her pozisyonda  galata_saray lehine kullandı haklarını ama bazen hakemide yenebilirsiniz biz bence bu maçta hakemi yenebilirdik 10 kişi bile cok güzel oyun oynadığımızı düşünüyorum...

55(tuncay)55

takım gayet güzel ilerisi için umut verici ama böyle ipne hakemler bank asyada'da vardı burda'da var

SametYılmaz55

kuddusi senin ben a.a.k ******* :kafa: :kafa: :kafa:

SamSunSpr155

zenkeyle beraber 3 pozisyona girdik.2.şutumuzu zenke çekti zaten..

binikalamadım

twitter

bu arada hiçte umut falan vermedi bana takım dün izlediğim trabzon bizi darma duman eder benden söylemesi kalecide yok

birde dikkat ettim futbolcularda bi lakayt tavırlar, yeni moda oldu yakaları falan kaldırmalar sen futbolcusu kardeş topunu oyna yeterr

bir tek kemal savaştı gerisi faso fisoydu

ChucKeR

ahmet şahin geçen sene kaç tane gol attırdı o yaptığıyla. diyarbakır maçı tavşanlı maçı 2 örnek. topu aldığında boştaki adamı arıyor hızlı oyuna sokuyor. bu kaleci için exstra özelliktir. orda ne faul ne kırmızı kart var. hatta oyunu kesmeye yönelik hareketten elmandere bile faul çalınır. hakem hatalıydı ahmetin suçu yok.

ngonge

Ahmet'in suçu eyyamcı hakemlerin bu ligde olduğuna dikkat etmemesi, yoksa yaptığı bir şey yok.

Zaten hakem penaltıyı vermese kesin atardık diye düşünüyorum. İkinci yarıdaki oyun çok iyiydi, 10 kişi kaldıktan sonraki mücadeleye de helal olsun.

Lig tv spikerlerine ise....

samsunspor.co.nr

ErdemDenizci

hakeme söyleyecek laf bulamıyorum, bence Zenke daha erken girmeliydi.

davidsavage

Ahmet Şahinin öyle yapması hiç hoş olmadı,umarım Ekigo'nun ciddi bişeyi yoktur,bu maçtan beraberlik olsa güzel olurdu ama sağlık olsun. Artık çarşambayı düşünmeliyiz bir an önce.

55(tuncay)55

mustafa sarp'ı oyunda  niye çıkardı t.d anlamadım sanki gol atmasını bekliyordu yanlış degişiklik yaptı oyun bir anda tersine döndü
ama sevindirici olay zenke'ye yedek kalmak koymuş olmalıki birşeyler yapmaya çalıştı hatta başardıda zaten ekigho'da sakatlandı zenke ilk 11'e geri döndü