18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

isa55

Evet maç içinde iyi oynamasa bile tepki gösterilmemeliydi. Gereğini sayın hocamız yapmalıydı. 2. yarıya çıkarken Bancenin yedeğe alınması doğru olacaktı.

5trawberry

O kadar bahtsız ki.!
Son vuruşu yaptığı her top sanki isabet almış gibi rakibe çarpıyor.
Yine sayısız kafa topu indirdi, mücadele etti, pas dağıtmaya çalıştı.
Mücadelesinin karşılığını alacak inşallah..

twitter

sanırım ben futbol cahiliyim ama bu adam malın önde gideni arkadaş karı gibi top oynuyor kaç haftadır

Burak

seni savunmayada takatimiz kalmadı az gol atta sende savun kendini

FaTiH_HaN

özgüven kalmadı bance'de kaleyi boş bıraksalar yine gol atamaz bu saatten sonra.

celebi

Alıntı yapılan: 5trawberry - 05 November 2011, 04:34:08
O kadar bahtsız ki.!
Son vuruşu yaptığı her top sanki isabet almış gibi rakibe çarpıyor.
Yine sayısız kafa topu indirdi, mücadele etti, pas dağıtmaya çalıştı.
Mücadelesinin karşılığını alacak inşallah..

afedersin arakadaşım hangi son vuruş.

kumköylü ahmet

Tarafdar ona 10 hafta vermis simdi yuhlamiyacakda ligden dusuncemi yuhlayacak.Taraftar HAKLI.Valizini alip gitmesi gereken futbolcularin basinda geliyor yeter artik ya..

5trawberry

Alıntı yapılan: celebi - 05 November 2011, 12:10:05
afedersin arakadaşım hangi son vuruş.

Ceza sahası içinde, iyi veya kötü yaptığı her vuruş sanki bir gudubetlik varmış gibi rakipte.
Bance'nin kimilerine göre kötü olması takımın sistemsiz oluşundandır, kaldı ki ben kötü olduğunu düşünmüyorum.

LisandroLopez

Takım sistemi olan takımdan çok herşeye benziyor zaten ;D

Ajan

sana bağırdığım kadar ''hiçbir şeye'' bağırmadım yüzümü kara çıkarma la oyna bir gol at baş tacı edelim seni

HoliganSamSunLu

bu adamdan hiç birşey olmaz şaban gibi topa burmaktan aciz biz bu adamın gol atmasını beklersek bankasya yolunu tutarız.

ethm55

Bu adamın boyle olmasının tek sorumlusu yanındaki forvetler.bu adamdan 10 kişiyi geçip gol atması imkansız. hava toplarının çogunda başarılı aynı şekilde paslarında çoğunda başarılı.Sizlere katıldıgım son vuruşları çok kotu . fakat son vuruşlarının kotu olmasının sebebide bence sürekli oynaması hocanın ara ara dinlendirmesi lazım ya erken alır yada geç sokar 90 dkka oynayamaz.birde son maçta zenke  bancenın boş olduğu pozısyonlar atmadı ,attıgında ya 2 mtre onune yada gerisne  ;) kale onundeki topları atamasının sebebide bence bunlar.

LisandroLopez

Son vuruşlarının oyunda kalmasıyla pek ilgisi yok bence bu adam ben golcü değilim santraforum diyor yaptığı röportajında ve oynadığı futboldan yaptığı işlerden bunu anlayabiliyoruz.
Bance iyi bi santrafor ama iyi bi forvet değil :)
Santrafor oyuncu atabildiğini atar, daha çok attırmaya ve takımı ilerde tutmaya çalışır.Savunmasını rahatlatır, ortasahanın daha fazla topla buluşmasını sağlar.
Ankaragücü maçı haricinde ben bunları gördüm Bance de.Ankaragücü maçında takımın tartışmasız en kötüsüydü.

samsunluhakan

bance topçu felan degil ya kim getirdi bunu

samuray

bu basiretysiz hoca artık bide  :kafa: