18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Şanssızlık diz boyu sende,kendin atamıyosan attır boş adamlara bazen pas vermiyon kızıyorum sana  ;D

55__Gurbet__55

Allahini seviyorsan at bitane ya.

ali ihsan

Altı pastan becerip topa vuramıyorsun.Bu herif kendi kalesine bile becerip gol atamaz.Arabistan'ın en beceriksiz adamını alıp getirenleri kutluyorum ...

samsunmania

bugüne kadar hep umudum vardı senden. Sen de bir domigues, bir lazarsın benim için artık.

celebi

yok aliihsan hocam öyle deme manyak top oynadı. bak attığımız iki golde de bancenin katkısı çok büyük. bu adam gol atmak için değil hocam top dağıtmak gol atmak değil attığı bir golvar onu da topa ayak ucu ile dokunup tıngır mıngır gitti. sonra civciv gibi kafa salladı. ama yok bance süpe topçu bu takımın en iyisi. bu sitede bancenin iyi futbolcu olduğunu söyleyenlere sesleniyorum. siz benim nası top oynadığımı görmediniz sanırım.

ali ihsan

Kimse kusura bakmasın da sahada 11 kişi varken Zenkeeee Zenkeeee diye bağırırsan diğerleri de böyle yatar işte.gelsin Zenke kurtarsın derler.Ne Zenke sevdasıymış anlamadım arkadaş.

Bance ise,Alex Agbo'nun 2011 modeli...Resmen facia...

kýzýlyýldýz55

şöyle böyle diye haftalarca kendimizi kandırdık arab liginde bile işe yaramayan adamı  almışız yazık günah be verilen paralara
aldığınız paraların hakkını vermezseniz haram olsun

Desiqner

Yok kardeşim kalenin dibinden vuramamanda tesadüf olamaz hemde defalarca ! Burak Çalık senin kadar oynamıyorsa oda gitsin sende git.Şu taraftarın yüzü gülsün artık !

Lusage

Seninle olmayacak. Lakin elde Burak Çalık dışında forvette yok...

Gorkem

senden hiçbişe olmaz burak oynasın daha iyi.

red_white

hangisini atcanlan artık hangisini!!!!!!!!!!!!!!!!  kaç maç oldu yeterrrrrrrrrrr

ali ihsan

Bu akşam nasıl ayar ettin lannn beni.Seni yesem doymam.Becerip 3. golü atsan iş bitecek,topa vurmaktan acizsin.Aldığın her kuruş zehir zıkkım olsun.

Ekrem

Bu adamda topcuyum die oynuyoryaaa   zzzzz zzzzz

Atakumlu

aferin bance senden beklenildigi gibi gene aptalca bir oyun cıkardın ...devre arasında insallah gidersinde sana para odemekten kurtuluruz ...

fanatik samsunsporlu

KAÇIRDIĞI GOLLER ÇOK KÖTÜYDÜ.AMA TARAFTARIN YUHALAMASI ÇOK YANLIŞ.