18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

twitter

Ollivanders

Konusulması gereken Bance değil. Konusulması gereken 4 -5 yabancıya ödenen para ile daha iyilerinin neden alınmadıgı ?

adige73

bence bance bugün samsuna geldiğinden beri en iyi futbolunu oynadı iyi toplar indirdi iyi paslar verdi hatta bir topunuzenke kaleden çıkardı ama yanında onunla iyi ver kaç yapabilecek adam yok

kuzey55

adam daha ne yapsın ekigho malına kızalım bence

s_uzunkaya

sarı saçlarından sen suçlusun BANCEEEEEE EEEEE  EEEE........

GökhanÇağlar

adam kendini parçalıyor ama tek başına nereye kadar yanındakiler etkisiz eleman...

mehmet yılmaz

Tek başına 7-8 tane serbest atış kazandırdı Eskişehir maçında. Ama korneri bile ceza sahasına atamayan elemanlar var, onun kzandırdığı serbest atışlar duran toplarda etkili bir takımda olsa neler yapmazlardı? Tamam, gol vuruşu özelliği yok ama yine de faydalı olduğu çok pozisyon vardı.

ethm55

Seni Eleştirmiştim  :kafa: Senin İndiriğin Topları Değerlendirmeyen,Aldığın Topları Pas Atmak İsterken Etrafında Kimse Yok. Bu Adamda Messi Değil 10 dk Topu Saklasın.

brigand

Birkaç kez kızsamda maç içinde, maç genelinde faydalı işler yaptı. Yanındakiler orta sınıf golcü olabilseler bile gol sayımız daha fazla olurdu.

5trawberry

İddia ediyorum  spor_toto de ki en iyi Pivot Santrfor.

Tufan

dün geldiğinden bu yana en iyi topunu oynadı iyi futbolcu ama bizim sistemsiz futbolumuza ayak uyduramıyor.

55.hakan

Alıntı yapılan: 5trawberry - 30 October 2011, 02:50:01
İddia ediyorum  spor_toto de ki en iyi Pivot Santrfor.
Benim için sadece pivot desem  :)

Jnr.Serkan

Bance iyi futbolcu her topu indiriyor yanına sağına soluna pas atıyor Eskişehir maçında özellikle gerçekten iyidi.Ama Bance bizim sistemimizin adamı değil.Bance sahada olunca her topu ileri şişiriyoruz ortasahada paslaşma organizasyonu yok.Bance belki başka bir takımda faydalı olabilir ama bizde olamaz.Sistemi bozuyor ve genel olarak etkisiz görünüyor rakip savunmanın arasında

5trawberry

Abi adam her maç asistlik toplar indiriyor. 3 pasla golü buluyoduk son dakikalarda Ekigho gitti nereye yolladı topu.

İşte Yandakiler az sağlam olsa, çok canlar yanacak da, yok abi ya, dikine topu rahat kullanabilen adamlar lazım..

Devre arası transfer yapılacaksa, Bance'nin sistemine uygun adamlar alınmalı, çünkü Bance'nin indirdiği topları kullnacak, onu besleyecek adam yok.

Bir tane cezasahasına tehlikeli orta gördünüz mü sezon başından beri?

Dartagnan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 30 October 2011, 13:38:38
Bance iyi futbolcu her topu indiriyor yanına sağına soluna pas atıyor Eskişehir maçında özellikle gerçekten iyidi.Ama Bance bizim sistemimizin adamı değil.Bance sahada olunca her topu ileri şişiriyoruz ortasahada paslaşma organizasyonu yok.Bance belki başka bir takımda faydalı olabilir ama bizde olamaz.Sistemi bozuyor ve genel olarak etkisiz görünüyor rakip savunmanın arasında

Bance oldugu için ileriye top şişirilmiyor Serkan.Senin orta sahan top yapamıyor.Ara pası atamıyor.Eli  bağlı şekilde topu şişirmekte buluyor çareyi.