1- Mahmut Ertuğrul Taşkıran

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:27:09

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

buzmana kadar sana birsey demedim ama bu macda sana iyi saydirdim..yeter be ertugrul tut birtane neoldu simdi penaltiyi tuttunda 2 golude yemeyecekdin arkadas defansin nekadar hatasi olursa olsun bu goller yenmez arkadas

Tufan

kardeşim 2 golde çıkarılırdı birini çıkarsan boynumuz bükülmezdi.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: 5trawberry - 06 February 2012, 22:58:10
BACAK ARASI 4 OLDU DEVAM KARDEŞİM DEVAM!
POZİSYON ALMAYI DA ÖĞRENME HADİ BAKALIM

Yorumlarını begeniyorum ama şu Ertugrula neden bu kadar taktığını anlamış değilim.
Bacak arası gol yemedi , geliştirmesi lazım mı kendini evetr ama bu kadarda önyargılı yaklaşma şu cocuga kardeşim

5trawberry

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 07 February 2012, 01:27:44
Yorumlarını begeniyorum ama şu Ertugrula neden bu kadar taktığını anlamış değilim.
Bacak arası gol yemedi , geliştirmesi lazım mı kendini evetr ama bu kadarda önyargılı yaklaşma şu cocuga kardeşim

Sevgili kardeşim/abim gol bacak arası.
Ayrıca buna ilaveten hata yapana takarım. 4 haftadır yazıyorum aynı hatasını ben bile bir taraftar olarak 4 hafta aynı hatayı görüyorsam, golü yiyen kaleci anlamazsa çıldırırım, ağlarım, sinir olurum..

Ayrıca şunu da eklemek isterim, Ertuğrul iyidir, geleceği vardır ama, eksileri daha çoktur.
Biz fırın değiliz ki adam pişirelim, bize pişmiş adam lazım.

Gördük halimizi.
Benim emeklerimi suistimal etmeye hakkı yok kimsenin.

YaşarDoğu

Bacakarası yediği gol hangi gol?

Lusage

Sen "belki" ileride iyi kaleci olursun ama sayende uçurumun kenarına geldiğimiz için seni izleyemeyeceğiz kusurumuza bakmazsın artık..  :kafa: :kafa:

celebi

defansata iş yoktu dün akşam bence

babasamsunlu

Ertuğrul çok tecrübesiz bir kaleci olduğunu her maç bir iki örnek vererek kanıtlıyorsun.
Seneye oldukça iyi olursun da biz nerde oluruz bilemiyorum.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 07 February 2012, 08:50:56
defansata iş yoktu dün akşam bence

defansta ne zaman iş vardiki . ?
Ama senin kalene toplamda 3 şut çekilmiş kaleyi bulan 2 gol yiyorsun.
İyi kaleciler kötü defanslar varken ortaya çıkar.İki topta çıkarılamayacak tplar değildi.
Tecrübeli bir kaleci ilk pozisyonda hemen açı kapatırdı.
İkinci zaten evlere şenlik.Koltuk altından yumurtlayan kaleci tamamen tecrübesizlikten yumurtlar.

kuzey55

iyice poşet oldun çıktın son maçlarda

özkan

Ekstra bişey göster erto,hakkında kötü konuşmayalım göster ki..

cany

2.gol evlere şenlik. Defans kaleci ortak yapım

HoliganSamSunLu

ulan o gollaer 3. amatörde yenmez yazıklar olsun sana

s_uzunkaya

ertuğrul iyi kalecide tek kusuru, kaleyi tutan toplar ağlara gidiyor hep. yazık  :(

Jnr.Serkan

07 February 2012, 18:15:06 #389 Son düzenlenme: 07 February 2012, 18:35:15 Jnr.Serkan
Ekstra kurtarış yapmıyor,ahmet şahin bunu geçen sene sıkça yapıyordu.Ertuğrul birşeyler kat şu takıma