1- Mahmut Ertuğrul Taşkıran

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:27:09

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

iyice kova oldu son haftalarda,üstüne gelen her top gol oluyor.

Uğur Yıldız

ben ertuğrula suç bulamıyorum açıkcası bu adam ilk gelirken 2. yada 3. kaleci olarak geldi ve bi anda küme düşmemeye oynayan bi takımın 1. kalecisi oldu hayatında ilk süper lig sezonu devre arası bunu görmezlikten gelen ve bi kaleci almayan yönetimi anlayamıyorum.

orhan

senin defansın bu kadar basit hatalar yaparsa ertuğrula birşeyler demenin anlamı yok ikinci golde hiç beklenmedik bir anda iki kişi ilhana vurduruyor.yenal topa ayağını sokmaya korkuyor kız gibi oynuyorr ya ilk golde iki stoper adamı kaçırıyor ondan sonra kolkola adama gölge yapıyorlar başka birşey değil.

mehmet yılmaz

Ertuğrul çok düzgün ve çalışkan bir çocuk ama alternatifsizlik onu olumsuz etkiledi. Bir de takımın gergin maçlar oynaması, tecrübesizliği, savunmadaki arkadaşlarının bireysel hataları derken maalesef son haftalarda kötü goller yiyor. İnşallah düzelir...

5trawberry

Ertuğrul burayı okuyorsa şayet yineliyorum, pozisyonlarda heyecan yapıp kaleyi terketme, ve bacaklarını çok açıp, bacak arası yeme.

ahmetsefa55

AlıntıCok guzel bir galibiyet aldik.Bizi sonuna kadar destekleyen taraftarlarimiza armagan olsunnnn!!!

samuray

arkadaşlar unutmayalımki bu çocuk daha 22 yaşında vğ fb.nin üçüncü kalecisi durumundan bize geldi vede ahmet şahinin kötü performansı ona birinci kaleci olma şansını verdi biranda kendisini samsunsporun birinci kalecisi konumunda buldu tabiki sezon öncesi transferi olsun devre arası transferleri olsun birkaç istisna dışında iyi yapılamadı tabiki gönül isterdiki önünde oynayacak birinci yi bir kalecimiz olmuş olsa çok daha isabetli olurdu şuda unutulmamalıki çok iyi kaleciler bileçokkötü goller yiyebilirler onun için ertuğrla destek verip güvenmekten başka yapabileceğimiz birşeyde yok bu ligi onunla tamamhlamak zorundayız

kumköylü ahmet

bu taraftar kadar kimse sevmez seni ertugrul insallaha daha iyi olacaksin

**KaR6**

bir tane kurtarısı yok maç boyunca farkındayız değil mi..

kumköylü ahmet

neyapalim mustafa simdi elimizdeki malzeme bu bunada sukur :-)

**KaR6**

13 February 2012, 00:44:18 #400 Son düzenlenme: 13 February 2012, 00:48:14 **KaR6**
öyle de, durumun da farkında olmak lazım.. uzun zamandıe çıkardıgı bi top hatırlamıyorum, gelen giriyo..

penaltı kurtarıyo çok güzel, onu atlamışım  :)

ngonge

Basit hata yapmıyor ama ekstra birşey de yapmıyor.

Bu maçta da hiç iş düşmedi aslında.

Atilla da fena kaleci değil bu arada, Ertuğrul farkındadır umarım.

babasamsunlu

Bu maçta bi kez iş düştü aslında ama yine şut gol oldu :)
stoperle ve bekler bence dün üstüne düşenleri yapınca kaleciye pek iş düşmedi.

KotuCocuk55

Kendi adina iyi bir sezon geciriyor.Süper ligte ilk on birde oynuyor ilk kez hemde oldukca stresli maclarda.Sezon sonu bonservisiyle birlikte alinip uzun süreli bir sozlesme imzalanirsa uzun vadede el birligiyle gelistirebiliriz ertugrulu.Bu cocuga sans verilip sabir gösterilirse uzun süre kaleci sikintisi yasamayiz.Ama tabi kendisiyle oturup profesyonelce konusulmali ve uzun süreli strateji kendisi tarafindan da kabul edilmeli,istenmeli, yoksa iki sene sonra istanbul istanbul diye kacacaksa olmaz bu is..

twitter

Ligde kalirsak aliriz bonservisini.