1- Mahmut Ertuğrul Taşkıran

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:27:09

« önceki - sonraki »

minci

Şimdiden Ertuğrulla ilgili açıklamalara bakılırsa Mesut Bakkal galiba uzun süreli anlaşmış. Sadece sezon sonuna kadar değil. Bu durumda Allah göstermesin düşersek bile başkan ve hoca kalıp yeni bir takım kuracaklar. Ben bu gelişmeyi böyle yorumladım.

sadece55

Ertuğrul için söz alınmış.Fener de işler çok karışmazsa Ertuğrulun bonservisi alınacak

ahmetsefa55

ertugrulun yanında gokay da cok ıyı gıderdı.
ıyı de arkadaslar bıldıgım kadarıyla.

babasamsunlu

bilmiyorum ama Ertuğrulun yanına iyi bir yabancı kaleci gerekir bize.
Takım kötü diye Ertuğurulun yaptığı hatalar gözardı ediliyor.
Bence tecrübeli bir yabancı kaleci her türlü şart olur.
İyi Yerli zaten yokda :)

lucarelli

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 23 February 2012, 16:35:17
bilmiyorum ama Ertuğrulun yanına iyi bir yabancı kaleci gerekir bize.
Takım kötü diye Ertuğurulun yaptığı hatalar gözardı ediliyor.
Bence tecrübeli bir yabancı kaleci her türlü şart olur.
İyi Yerli zaten yokda :)

Antep düşse de Karce'yi alsak hiç fena olmaz hani

ChucKeR

babasamsunlu

Alıntı yapılan: ChucKeR - 23 February 2012, 17:00:41
erturul karce'den fazla kaleci.

belki gelecekte olabilir.
ama şuan hala pişmesi gereken bir kaleci..

ChucKeR

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 23 February 2012, 17:02:05
belki gelecekte olabilir.
ama şuan hala pişmesi gereken bir kaleci..

erturul konusunda hemfikiriz abicim. ben karce'yi beğenmiyom o kadar. türklerden fazla performans veren yabancı kaleci de hatırlamıyorum allum'la mondi dışında. kalede türk iyidir.  :evet:

babasamsunlu

mondiyi hatırlayıp tafareli hatırlamamak :)
O zaman şöyle diyeyim ben.
Bize kesinlikle tecrübei bir kaleci lazım.
Ertuğrulun yediği gollere bakarsak kötü kaleci olduğundan değil tecrübe eksikliğindne kaynaklanıyor.
Ha bu seneki tecrübesinin üstüne harika bir kamp dönemi geçirir o zaman 10 sene kaleci düşünme ;)
Bu sene kalırsak seneye iyi takım kurulacak gibi.
Bizi yakmasın sonra :D

FaTiH_HaN

Bunu Ahmet Şahin'de de yaşadık, kalecinin iyi mi, kötü mü, vasat mı olduğunu ancak istikrarlı olabildiğinde anlayabiliyoruz, geçen sene takımda dokunulmazlığı olan bir kaleciydi Ahmet Şahin ama 2. sene tavırları, performansı herşeyi tam tersine döndü, he karakter olarak ben Ertuğrulu Ahmet Şahinle karşılaştırmam kesinlikle ama Ertuğrul hala iyi bir kaleci adayı, seneye anlayacağız nasıl olduğunu, inşallah performansı artarak devam eder bizimde 2. Ertuğrulumuz olur. Akan abiye katılıyorum Ertuğrulun yanına kaliteli bir kaleci almak iyi olur bunun sakatlığı var kart cezası var formsuzluğu var.

ChucKeR

taffarelden özür diliyorum  :-[
ama çocuktum ben o ara. bakıyodum ama göremiyodum   :(

cembaba

babasamsunlu

5trawberry

Erdoğan Arıkan'a sordular geçende ligin en iyi kalecisi kim diye Karce dedi.
Hadi ordan dedim içimden..

Bence Muslera tartışmasız ligin en iyi ismi.
Aynı şekilde Ertuğrul'da tatışmasız en çok gelecek vaadeden ismi.

Ama Ertuğrul ben her türlü  iyi kötü her takımda oynarım zihniyetinde olursa, Aykut gibi olur, Hakan Arıkan gibi olur, Ufuk Ceylan gibi olur..

Bakıyoruz Beşiktaşlı Cenk'e özveriyle oynuyor, kurtardığı maçlar da var, geleceği de var.. Kaleci fiziği de yerinde, keza Ertuğrul'da bu gibi isimler, kendinden söz ettirmek istiyorsa gelecek için çok çalışmalı..

Milli takımda Rüştü varken, kaleci korkusu yaşıyorduk, ama şimdi öyle bir korku kalmadı..
Ama şimdi başta Sinan var, Tolga var, Cenk var..  Sinan Bolat çok sağlam isim, milli takıma göz kırpmak istiyorlarsa gelecekte, Sinan'ı örnek alsınlar.

Oynadığı her maçta hatasızdı. Defansın full hata yapmasına rağmen. Kendi takımında da öyle

sadece55