1- Mahmut Ertuğrul Taşkıran

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:27:09

« önceki - sonraki »

KareAs55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 30 January 2012, 17:51:52
Yan toplarda kötü olduğunu defalarca söylemiştim...

Bana göre hatalı olduğu goller var

14.hafta Samsunspor-Kayserispor James Troisi
15.hafta Mersin İY-Samsunspor Beto
22. Hafta Samsunspor-Belediye Webo

üçüde aynı gol ve bacak arası 2'sinde yüde yüz hatalı Mersin maçındaki ise aynı tip gol diye söyledim.

Ve yine son Belediye maçı Taner'in attığı gol, orda ne işin var diye sormazlar mı adama? Kalesini korusa yemeyecek çünkü refleksi sağlam, özgüveni olan ancak bu tip pozisyonlarda özgüven kurbanı olan bi adam.

Sivas maçındaki Cerny'nin golü ile Galatasaray maçındaki Selçuk'un golünü izleyin..
Defansın ne yaptığı beni ilgilendirmiyor, pozisyon akarken ağaç gibi dikilmek kaleciliğin neresinde var.

Hata var diye, keseceğim adam değil Ertuğrul geleceği parlak ama hatasıolan tecrübesiz bir kaleci sonuçta.

Hocam muhalefet olsun diye yazmıyorum ama bu adam daha 22 yaşında elbet hataları olacak , Ahmet'in ilk yarıda yaptığı hatalara bak birde Ertuğrul'un bence haksızlık yapılıyor. Mersin maçında kalede Ahmet vardı. Diğer gollerde hatası vardır ama karşı karşıya pozisyon sonuçta 3 gol dşında yediği hatalı gol yoksa bence kötü kaleci diyemeyiz. Bu benim görüşürüm saygı duyarım herkese , genç bir kaleci önünde uzun bir süre var tecrübe kazandıkça  yan toplarıda alır. Umarım bizde kalırsın Ertuğrul

5trawberry

Abi bende onu diyorum. Normal kaleci statüsünden sıyrılmak istiyorsan ince pozisyonlardaki farkınla kendini göstereceksin.

Verdim işte 3 bacak arası gol, Ertuğrul gibi -ki bence geleceği parlak- kalecinin bu hataları yapmaması lazım, çünkü onun yaşında ne kovalar gördük biz. Ertuğrul'a kova demek hakarettir. Çünkü çok basit hatalar yapıyor. Özellikle yer tutuşta. İzleyince kendiside farkediyordur zaten.

Bir eksi yanı da var, kendisince kontra sandığı pozisyonlarda gerek degaj gerekse elle topu oyuna sokamıyor.

babasamsunlu

son cümlen en doğrusu.
oyuna topu sokmakta başarısız.
bunun en büyük nedeni de oyunu okuyamıyor olması.

celebi

5trawberry

DEDİKLERİNİN HİÇ BİRİNE KATILMIYORUM

Sol Açık

Topu oyuna sokması yeterli değil. Özellikle Ahmet Şahin'in bu yanı çok iyiydi.

Ama diğerlerinde haksızlık ediliyor. Saydığın gollerde pozisyonlar hızlı gelişiyor ve kaleci ile karşı karşıyalar.

Ayrıca Ertuğrul'un oynamadığı maçlar:
G.Birliği: Neredeyse galibiyeti kaçırmamıza neden olan hatalar yapıldı.
G.Saray: Takımı 10 kişi bıraktı.
İ.B.B.: 2 golü elinden kaçırdığı toplardan yedik.
E.Şehir: Alper Potuk'tan saçma sapan bir gol yedi.

Bence yeterlidir bu örnekler. Ertuğrul iyi kalecidir, yürekli-samimi insandır (görebildiğim kadarıyla) ve kiralık olması beni üzüyor.

ahmetsefa55

aynen katılmadıgım gıbı bacak arasından gol yedı dıye bır kalecıyı elestırıyosan hıc cevap vermıyorum.

inşallah daha ıyı olur dıyelım.

5trawberry

Kardeş kimse bana katılmak zorunda değil. Ayrıca benim söylediklerim somut, uyduma da değil.
Ahmet kıyası da yapamam, şuan kalede Ertuğrul ve golleri yiyen de Ertuğrul.
Defalarca aynı hataları tekrarladığını söyledim, bacak arası, yer tutamama ve topu oyuna sokamaması..

Sol Açık

Ertuğrul'un Troisi'den yediği golün aynısını bugün Rüştü de yedi...

kumköylü ahmet

hayirlisi olsun...2 takimda yenince sevinecek demem ilk macda istanbulda mac sonunda yapdigi ropartajdir kardesim yoksa bende sevdim kendisini...hatali goller sayilabilir o saydiklariniz ama kardesim oraya kadarda getirmeyeceksiniz rakip futbolculari.kaleciyele karsi karsiya kalipda atamayan tek takim biziz buda yeterli ornekdir..

muzaffer4

ertuğrul samsunu çok seviyor twitter ında samsundan bahsediyor

masbene

karakter ve başarı ayrı şeyler. ertuğrul başarısız da olsa karakterinden dolayı seviyorum onu

5trawberry

Dediğim gibi yine aynı şeyi yaptın golde

Sol Açık

Alıntı yapılan: 5trawberry - 02 February 2012, 22:35:12
Dediğim gibi yine aynı şeyi yaptın golde

Bu sefer gerçekten de hatalı çıktı. Hatta maç içerisinde bi başka pozisyonda da hatalı çıktı, ama savunma toparladı pozisyonu...

GökhanÇağlar

eğer kalesinde kalsaydı o pozisyonun gol olma ihtimali yoktu.

alcadras55

Orta karardı. Golde çok geç çıktı. Pes golü yedi.
Oyuna topu pek sokamıyor bence en göze batan eksi yanı bu. Degajlarını geliştirmesi gerek.