Kulübümüzün Yeni Genel Koordinatörü Adnan Sezgin...

Başlatan Jnr.Serkan, 26 August 2011, 11:27:44

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Adnan hakkımız haram olsun.
Yalnız Erdem başkanın bu gidişte parmağı yoksa bende bişey bilmiyom  :rulet: :rulet:

Levent ÖCAL

açıkçası hiç beklemiyordum ama tahminlerim doğrultusunda bi restleşme sonucu ortaya çıkmış bir istifa gibi görünüyor ya mesut bakkal ya ben die  :P

cembaba

Mesut Bakkal'ın daha rahat çalışacağını düşünüyorum. Gitmesi gerekiyordu.

ugrass

Bu saatten sonra anasina sovsen nolur ki. Adam 20 tane transfer yaptirdi 20side ayni manager sirketi uzerinden. Takimin icinde etti sonra s.kt.r olup gitti. Sonuc bizde elde var sifir ama onun tarafinda trilyonlar.. Yaziklar olsun SAMSUNSPOR gibi bi kulubu bu hale getirenlere. Serefsiz ADNAN SEZGIN!

ngonge

Ben şaka zannettim vay anasını...

Acaba neden?

Transferde başarısızlıktan olacağını sanmam, yoksa Mesut Bakkal mı çalışmak istemedi, o da olmaz.

Vardır bir hayır...

GökhanÇağlar

twitter

Gorkem

seskat

Yazık walla, gercekten şu kulüpte a'dan z'ye herşey yanlış. Başından sonuna kadar yanlışlarla dolu bir sezon geciriyoruz. Sanki burası deneme tahtası. Adnan'ın başarılı olamayacağını bildiğimiz halde getirdik. Onca boş transfer yapıldı ki. Bizler bile kendimizi kandırdık. Yazık walla. Sonumuz hayırlı olsun. Düşsek de düşmesek de sevdamız bitmez. Bundan sonra hata yapmayız işallah.

özkan

ama adnan..daha transfer dönemi bitmemişti.. nereye böyle :(

celebi

güle güle adnan efendi işte şimdi kalma adına umudum arttı.şaka yapmıyorum

Serkan

Alıntı yapılan: özkan - 30 January 2012, 16:56:27
ama adnan..daha transfer dönemi bitmemişti.. nereye böyle :(

Adamın yedin başını hala memnun değilsin  : )

özkan

başına sıçıverem gari onun  :) başkanın gözünü açabildiysek eğer erdem abiye minnet borçluyuz..

SametYılmaz55

iyi oldu gitmesi fakat 2011-2012 sezonu yöneticilerimize büyük bir ders olsun.

ngonge

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 30 January 2012, 16:59:03
iyi oldu gitmesi fakat 2011-2012 sezonu yöneticilerimize büyük bir ders olsun.

Kazım Yılmaz kalırsa bu sene çok tecrübe kazanmış oldu. Ama insan biraz diğer takımlardan ders alır yahu, herkesin yaptığı yanlışları biz göz göre göre tekrar ettik bu sezon.