Kulübümüzün Yeni Genel Koordinatörü Adnan Sezgin...

Başlatan Jnr.Serkan, 26 August 2011, 11:27:44

« önceki - sonraki »

Ajan

özkan

Ayytt protokolü kes,Süper Lig sen nelere kadirsin bee..

ahme7akturk

Taraftar emin,futbolcu emin,büyük adamsın Adnan Sezgin.

sersa

Radyospor'a konuşan Adnan Sezgin: Samsun güzel bir şehir. Büyük potansiyele sahip. Samsunspor'u bir proje olarak gördüm.

Adnan Sezgin: Kurumsallaşmanın şart olduğunu düşünen başkanın iyi niyetli olduğunu görünce bu görevi kabul ettim. Göreve başlarken gelecekte iyi şeyler olacağına inanarak geldim ve inşallah olacak

demiş...

mehmet yılmaz

İlk başlarda bazı tedirginliklerimiz oldu ancak Adnan Sezgin'in pek çok sebepten dolayı bizde başarılı olacağına inanıyorum. Doğru bir hamle olduğu ilerleyen süreçte daha da iyi görülecektir.

celebi

samuray

vet adnan sezgin tam bir profosyenel 1 haftada neler yaptığıda ortada geçte olsa uyandı yönetim tebrikler buhamle daha evvelyapılsaydı uyum sorunumuzda olmayacak gibiydi ben hocaya güveniyorum elindeki bu kadroyla ortaya çok iyi bi takım çıkaracağından kuşkum yok inşallah bizleri yanıltmaz başarılar samsunsporumuza samsunspor_x >l<

fat55

biraz daha erken gelip culio yu da alabilirdi.ve valdomiro dan daha iyisini bulabilirdi diye düşünüyorum.

kaptan 55

bende ilk duyduğumda çok karşı çıkmıştım,hatta yöneticilerimizden birini arayıp bu ismi çok mu aradınız dediğimde;burda başarılı olmak zorunda bu onun son şansı demesi açıkcası beni tatmin etti,biraz düşündümde harbiden öyle bizden daha çok o isteyecektir başarıyı buda onun olduğu kadar camiamızın işine gelecektir.

spartacus

Adnan Sezgin'e hayırlı olsun mesajını gönderelim. Samsunspor'a hoş geldin diyelim. Daha sonra söyleyeceğimizi söyleriz...

AntZ

Alıntı yapılan: spartacus - 09 September 2011, 23:46:09
Adnan Sezgin'e hayırlı olsun mesajını gönderelim. Samsunspor'a hoş geldin diyelim. Daha sonra söyleyeceğimizi söyleriz...

Sende hoşgeldin aramıza  ;) Önce hoşgeldin diyelim sonra bizde söyleyeceğimizi söyleriz  :peeh:

engin55

10 September 2011, 23:17:04 #101 Son düzenlenme: 10 September 2011, 23:20:21 engin55
Adnan sezgin iyiki gelmişsin. Bu futbolcuları getirmeseydi ne yapıcaktık. Birde birşey duydum. Adnan sezgin klüpte krallar gibiymiş. Protokol tribünün de kimler olacak herşeyden haberim olck demiş.

Musti

GurbetciFanatik

Düsündümde biraz Ahmet sezgine bende cok kizdim hele dünkü mactan sonra , ama

adam g.birligi macindan yanilmiyorsan 3 veya 4 gün önce geldi ve takima 5 oyuncu(kazma) transfer ettide , adam burda neyapsin transfer döneminin son günlerinde iyi oyuncumu birakirlar piyasada.

Yönetimin sucu Adnan sezgnden daha büyük.
GALIBA

jean

onceden gelse daha iyi adamlar alacagina emindim gec geldi ins ikinci yari birkac yildiz oyuncu baglariz