Kombineler PAZARTESİ günü elimizde!!!

Başlatan edmontdante, 30 July 2011, 21:15:15

« önceki - sonraki »

##kdc##

bugün ilkokuldan arkadaşlarla iftar yaparken arkadaşlardan biri bedava kombine aldığını söyledi. Kendisi güzide taraftar gruplarımızdan biri olan koskoslardanmış. Eğer bu doğruysa ve koskoslara bile 50 adet bilet veriliosa diğer gruplara ne kadar kombine verilmiştir... Bu kombinelerde o 1500 adet satılan kombineden sayılmıyodur heralde.

sercan5592

evet bende koskosların bedava bilet aldgnı duydum samsunspor cafede dıye bıyer acılmıs sanırım oranında bedava aldıgnı duydum vardır dha cok bedava alan

masbene

onu bilmem paramı verdim kombinemi aldım, içim rahat. kulübe faydalı olmak lazım. fb li taraftar sırf fb stadının altındaki alışveriş merkezinden yaptıgı alışverişin %1 i kulübe gitsin diye arabasıyla 20 km yol yapıp oraya alışverişe gidiyormuş :)

ErkÇay55

26 August 2011, 11:07:37 #63 Son düzenlenme: 26 August 2011, 15:24:27 ErkÇay55
Alıntı yapılan: masbene - 26 August 2011, 09:14:40
onu bilmem paramı verdim kombinemi aldım, içim rahat. kulübe faydalı olmak lazım. fb li taraftar sırf fb stadının altındaki alışveriş merkezinden yaptıgı alışverişin %1 i kulübe gitsin diye arabasıyla 20 km yol yapıp oraya alışverişe gidiyormuş :)

Samsunsporun has ve destek veren taraftarı parasını verip,takıma katkı sağlayan bizleriz.
Bedavacılar her dönemde bu takımda oldu.Hatta para vermeden takımı destekleme adı altında bu takımın Başkanına ve yöneticilerine küfür edenleri hepimiz biliyoruz.

özkan

Bedava kombine işi ilk defa yaşanan bişey değil ki.Onun bunun yakınları yönetici olursa,halısahalarda gece 1'lerde top oynayan adnanlarda alınır bu takıma,beleş kombinelerde verilir millete..

Davranışı değil,fikri çürütmek gerek.Bu bedavacılıkdan vazgeçmeliyiz.

maraton

hacettepeli

benim bir tanıdığım vardı. girişlerde bilet kontrolü yapardı. numaralıdan izlerdim hep bedava. tek başıma gidiyordum hep ne günlerdi.  :)

maviay55

Alıntıİpleri kopardı

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk kendi alacaklarına karşılık Samsunsporlu taraftar gruplarına kombine verilmesini istedi.

Başkan Kazım Yılmaz ise 'Bu kulüpten kimsenin alacağı yoktur. Parayı getiren kombineyi alır' diyerek taraftarları kapıdan gönderdi.

ÖZTÜRK BABALIĞINI YAPTI
Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz ile Kırmızı-Beyazlı ekibe her zaman destek veren Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ile aradaki bağlar tamamen koptu. Kulüpten belli bir miktar alacağı olan Galip Öztürk, dün 2 taraftar grubu başkanıyla görüştü. Öztürk'ün taraftarlara "Kulübe gidin ve 150 bin liralık kombine alın" dediği öğrenildi.

İSTANBUL'DAN PARA GÖNDERSİN
Bunun üzerine 2 taraftar grubunun üst düzey yetkilileri Samsunspor Kulübü'ne giderek Galip Öztürk'ün söylediklerini ilettiler. Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz'ın ise taraftarlara, "Bu kulüpten kimsenin alacağı falan yok. Galip Öztürk size bilet alacaksa İstanbul'dan parasını göndersin" dediği öğrenildi. Bunun üzerine ise taraftarların tesisi eli boş terk ettiği ifade edildi.
Fatih TUTAR

ARENA

maviay55

AlıntıNe ipleri kopardım, ne kılıçları çektim

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, bazı gazetelerde Samsunspor Kulübü'nü yıpratmaya yönelik yapılan yayınların, kulübe zarar vereceğini açıkladı.
Söz konusu yayınların Samsunspor'u karıştırmak isteyenlerin bir oyunu olduğunu ve bunun idrak edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kazım Yılmaz, Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda hiç kimse ile ne ipleri  kopardığını ne de kılıçları çektiğini açıkladı.

Tam 5 sezon aradan sonra tekrar Spor Toto Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Samsunspor'u ligde kalıcı hale getirmek için gecesini-gündüzüne katarak çalışan Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, doğru yol da ilerleyen kulübün bazı menfaat grupları tarafından yıpratılmaya çalışıldığını açıkladı. Yerel gazetelerin kullanılarak yapılan bu yayınların kulübün zarar görmesine neden olacağını söyleyen Başkan Kazım Yılmaz, bu durumdan son derece rahatsızlık duyduğunu belirtti. Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda hiç kimse ile ne ipleri kopardığını, ne de kılıçları çektiğini belirten Başkan Kazım Yılmaz, "Samsunspor Kulübümüzü sağlıklı bir yapıya kavuşturmak, Futbol Takımımızı Spor Toto Süper Lig'de başarılı kılmak ve kalıcı olmasını sağlamak için profesyonel bir yaklaşım içinde çalışmalarımız devam ediyor. Ancak böyle bir oluşum süreci yaşanırken, Kulübümüzü yıpratmaya ve kavga ortamı içine çekmeye çalışılması çok manidardır. Kulübümüzü başarısız kılmak için yapılan bu yayınlar kimseye fayda sağlamayacaktır. Samsunspor Kulübü Başkanı olarak benim kimse ile bir kırgınlığım olmadığı gibi bunu varmış gibi gösterenlerin, birilerinin elinde kukla haline geldiğini görmeleri gerektiğine inanıyorum" dedi.

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, yapılan yayınların tutarsızlığına dikkat çekmek için "Spor da Şiddet ve düzensizliğin önlenmesine yönelik yasa gereği taraftara toplu bilet verilemeyeceğini" de vurguladı ve "Böyle bir yasa varken, bu yasanın dışına çıkmam mümkün değil. Ben tüm taraftar grubuna eşit mesafedeyim. Dolayısıyla toplu bilet verilmesinden söz etmek çok yanlıştır.  Bunu 'A' kişi, 'B' kişi söylemiş farketmez. Bu gibi hassas konular yasalar bilinmeden söylenmez. Kulak dolgusuyla  hareket edenlerin Samsunspor Kulübü'ne zarar vereceğini görmelerini istiyorum" diye konuştu.

Sioux

Galip Öztürk bir gazla geldi
Şovunu yaptı
sonra "ben küstüm, yokum" dedi
Şimdi ne yaptığını kendi de bilmiyor veya çok iyi biliyor herhalde
Samsunsporlu olan böyle şeyler yapmaz, Samsunspor'a zarar veriyor

babasamsunlu

eğer bu danışıklı döğüş değilse bende hiç bir şey bilmiyorum...  8) 8) 8)

Harun55

Burak

cgr

Ya bana 1 adet indirimli kombine lazım...

Almayan, satmak isteyen falan varsa ulaşabilirse sevinirim.

Sercan

Alıntı yapılan: cgr - 05 September 2011, 14:51:00
Ya bana 1 adet indirimli kombine lazım...

Almayan, satmak isteyen falan varsa ulaşabilirse sevinirim.

tabi dün gördün takımı,karar verdin dimi çakal :) :) şu fotolarıda at artık feys'e..