Kombineler PAZARTESİ günü elimizde!!!

Başlatan edmontdante, 30 July 2011, 21:15:15

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

mecidiyedeki satış noktasında çalışan eleman ortalama 2.500 kombine satıldığını söyledi  ::)

turgayergeni

Alıntı yapılan: muhalif - 04 August 2011, 16:25:47
mecidiyedeki satış noktasında çalışan eleman ortalama 2.500 kombine satıldığını söyledi  ::)
eger gruplar hariçse fena degil

özkan

bedava biletler hariçse diyesim geldi..

sercan5592

bende bazı grupların bedava aldğını duydum kombineyi ama ne kdar dğru bilmiyorum

ahmetsefa55

valla aklıma sonradan geldı gruplar harıc mı dıye sormak ama bı daha donup soramadım  :peeh:

kamuri

genede çok az ya 2500 kişi yazıklar olsun en az 10.000 olması lazım 5 sene sonra süper lige çıkacaksın 2500 kombine satacaksın hemde bu fiyatlardan adama gülerler ya :kafa:

çamot_55

05.08.2011 saat 16.56 itibari ile satılan kombine sayısı 1062 arkadaşlar.yazıklar olsun ya.orduda biletler biim 2 katımız satılan sayı 4397.hani nerde büyük samsunspor taraftarı.bu işler o gelsin bu gelsinle olmuyor.bence taraftar görevini yapmıyor şu ana kadar..

Serkan

fındık

gerçek taraftarımızın yüzü ortaya mı çıkıyor yoksa ? >l<

Musti

Kombine sayısına takılmamak lazım. Stadın kapasitesi belli. %10 kombineli olsa yeter bence. Kombine alıp maçlara gitmeyen o kadar kişi var ki. Stat sadece kombineyle dolmuyor. Kombine alıp maça gitmeyen seyirci yerine stata gidip bilet alan taraftar daha iyidir.

kabacevizli55

yinede insan üzülüyo şunlar  ordu_spor kadar olamadık

Jnr.Serkan

Sonuçta bizim stadımız her maç full doluyor.Bırakalımda almayanlar kendileri düşünsün sene içinde bilet fiyatlarını taa içlerinde hissetcekleri zaman

Burak

Vallahi bana sorarsanız indirimli kombinenin daha az satılması bence daha iyi 13 x 20 + 4x40 = 420 TL eder ben her maça gelirim diyecek adam bu parayı mecbur verecek varsayalım 5 maça gelmedi 9x20 + 3x40 = 300 TL eder 150 TL'ye ulaşmaz yanından bile geçmez. Tabi bu işin ekonomik boyutu. Birde işin prestij boyutu var orası asıl tartışılacak konu işte herşey zamanla rayına oturacaktır. Bu sene ki kombine  satışlarına belki de önceki senelerde ulaşılmamış bile olabilir ( bilmiyorum varsayım )

fanatik samsunsporlu

% 10 komik bir rakam değil mi?bence en az % 40 olmalı

Musti

Normalde kombine biletin mantığı nedir? Kulüp tribünlerin en konforlu maç seyredilecek yerlerini sezon öncesinden satar.( ya da Dortmund gibi %100 doluluğa oynuyorsa ayrı.) Kombine almak isteyen de bütçesine göre statdan maçı seyretmek istediği koltuğu bir sezonluk satın alır. Bizde kim kendi kombinesinde yazan koltuğuna oturup maç seyreder? Böyle bir uygulamamız yok bildiğim kadarıyla.

Bizde genelde kombine alan kulübe yardım etmek için alır ve maçlara çok az gelir. Bu sene guruplara ayrı indirim yapıldı eğer bu rakam bu kadar kaldıysa yönetim belirli kısıtlama verdiği için ve gurupların da o kadar maddi imkanı olmadığı içindir. Nomral bilet fiyatları daha pahalı olduğuna göre kulüp bundan daha fazla para kazanacak demektir. Yani eğer %50 kombine satıldığı zaman kazanacağından daha fazlasını sezon içi sattığı biletlerden kazanacak.

Doluluk oranına gelirsek kombine biletler doluluk oranını belirlemez bizde yukarda saydığım sebeplerden ötürü. Keşke bir Dortmund olabilsek ama kolay değil bu işler. Keşke 10bin kombine satılsa da 10bini de her maça gelse.