Kombineler PAZARTESİ günü elimizde!!!

Başlatan edmontdante, 30 July 2011, 21:15:15

« önceki - sonraki »

Atakumlu

kombinede tc kimlik numarasında ki yanlıslık problem olmaz di mi ??

fındık

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 02 August 2011, 13:42:29
kombinede tc kimlik numarasında ki yanlıslık problem olmaz di mi ??

benım kombinemde de sorun var barkod biraz silik bunların cevabını samsunspor tesislerini arayıp bulabiliriz. ama tc no dan sorun çıkmaz büyük ihtimal

Burak

Alıntı yapılan: seko - 02 August 2011, 14:29:15
benım kombinemde de sorun var barkod biraz silik bunların cevabını samsunspor tesislerini arayıp bulabiliriz. ama tc no dan sorun çıkmaz büyük ihtimal

bende de tc yanlış  :kafa:

cany

benimki doğru da silik yazıyo isimle tc no al_sana

Serkan

ben sorularınızın cevabını verim; barkod'un herhangi bir yeri okunabiliyorsa sıkıntı yokmuş.. kimlik numaralarıda herhangi bir sorun taşımaz taşısada bu onların sorunu.

Ayberk

Az önce Aks Tv'de haberlerde gazeteleri okurken kombine satışında taraftar sınıfta kaldı tarzı bişeyler söyledi :o Yanlış duymadıysam 1200 civarı bir rakam söyledi. Eğer doğruysa yazıklar olsun :x(( :( :( :( .:.:.

fındık

aks tv bizim kanalımız değil ayberk devam et  :D

Ayberk

turgayergeni

kombine satışının bn 1000 civarında oldugunu hiç zannetmiorum zaten en az grublar almıştır o kadar bi de yonetim her sene liste hazırlar şehrin zenginleri kamu gorevlileri felan için bi de ayrıyetten grublardan bagımsız taraftarları da işin içine koyarsak 1000 civarı olma ihtimali yoktur bnce

Lusage

Alıntı yapılan: Ayberk - 03 August 2011, 10:12:48
Az önce Aks Tv'de haberlerde gazeteleri okurken kombine satışında taraftar sınıfta kaldı tarzı bişeyler söyledi :o Yanlış duymadıysam 1200 civarı bir rakam söyledi. Eğer doğruysa yazıklar olsun :x(( :( :( :( .:.:.

Aks TV nin ne zaman bizden haberi olmuş? Ordu'nun kombine sayısıdır o...  :x((

samsunum

Alıntı yapılan: turgayergeni - 04 August 2011, 01:30:30
kombine satışının bn 1000 civarında oldugunu hiç zannetmiorum zaten en az grublar almıştır o kadar bi de yonetim her sene liste hazırlar şehrin zenginleri kamu gorevlileri felan için bi de ayrıyetten grublardan bagımsız taraftarları da işin içine koyarsak 1000 civarı olma ihtimali yoktur bnce

daha şirinler almadı kombineleri tarihi uzatmışlar .diğer grupları bilmiyorum

Ayberk

Ordu 4500 tane sattık diyor. Arena Gazetesi'nin haberiydi söz konusu rakam. Bana da mantıksız geldi ama doğruysa yazıklar olsun

samsunum

ordunun kombineleri çıkalı 2 aydan fazla oluyor ve adamlarda 25 senelik özlem var .

Ahmeti

Bir hafta önce mecidiye'deki kombine satışı yapanlara sordum

Satışlar nasıl gidiyor, şuana kadar kaç kombine satıldı ? diye

Bana verdiği cevap ortalama 3.500 tane dedi, hemde bunlar her kombine alanı bilgisayara kayıt yapmıyorlarmı elbet vardır ellerinde kaç kişinin kombine aldığı bilgisi yoksa neden yalan konuşsunlarki

fındık

bende nuri asan tesislerindeki arif beye sorduğumda bilet satışları fena değil dedi.