Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

sadece55

Kaba üsluptan bahsedip bana kayıp adamsın diyorsun...Neyi gerekçe göstererek kayıp adam oluyorum ben? Benim kemalle ilgili söylemek istediğim şuydu...Bu adam oynamadı diye hemen gönderildi mi oluyor demiştim...Sen de evet giden adam oynatılmaz demişsin...altına da bu adam belki dinlendiriyor belki yeri garanti diye başka adamları deniyolar demişsin...Ben bunda tutarsızlık olduğunu söylemiştim yalnış mı düşünmüşüm

sadece55

ayrıca Trabzonlu yazısına gelince Ender arkadaşım yazmış ya Erhan çok iyi bir samsunsporludur diye zaten bundan şüphemiz olsa kalkıpta cevap yazmayız...Burası Sadece Samsunsporluların olduğu çok güzide bir taraftar Platformu...Biz zaten Trabzonsporluyuz da demem bundan dolayıdır...Kayıp adam olayına gelince de eğitim seviyem zaten kayıp bir adam olmadığımı gösterecek seviyededir...Bu site de kimse bana böyle hitap etceğini düşünmüyorum..

erhan55

Alıntı yapılan: Erdinc - 18 July 2011, 14:10:55
Kaba üsluptan bahsedip bana kayıp adamsın diyorsun...Neyi gerekçe göstererek kayıp adam oluyorum ben? Benim kemalle ilgili söylemek istediğim şuydu...Bu adam oynamadı diye hemen gönderildi mi oluyor demiştim...Sen de evet giden adam oynatılmaz demişsin...altına da bu adam belki dinlendiriyor belki yeri garanti diye başka adamları deniyolar demişsin...Ben bunda tutarsızlık olduğunu söylemiştim yalnış mı düşünmüşüm

Kayıp adamsın derken sana saygılı yazanlara agresif cevaplar verip alaycı üslubuna devam ettiğin için ne dersek diyelim tavırlarını değiştirmediğin için kazanılabilecek bir umut yok anlamında dedim. Yoksa eğitimle ilgili kesinlikle düşünmedim. Beni tanısan bunlara önem vermediğimi bilirsin. Okul diploması sadece mesleki statüyü belirler. Kişinin kendini eğitmesi başkadır. Herkes değerlidir benim gözümde samsunsporlu olması sadece değerini arttırır.
Soruna gelince; aslında yukarıda uzun mesajımda cvp verdim. Benim yazımda EVET KEMAL GİTTİ  yazıyor mu? Uzun yazıma bakarsan benim senin GİDECEK OLSA BİLE OYNATIR yazına GİDEN ADAMI NEDEN OYNATSIN, OYNATMAZ diye yazdığımı ancak oynatmamasının nedenini de BENCE YA DİNLENDİRMEK İÇİN YA DA YERİ GARANTİ OLDUĞU İÇİN olduğunu yazdım. Umarım bu sefer anlaşabildik Erdinç Bey.

sadece55

Tamam renktaş ..Frekanslarımız uyuşmuyor sanırım..Görüşüne saygılıyım eyv

salihcakir

arkadaşlar tamamdır...
havalar sıcak zaten, bir de burada hararet yükselmesin.
herkes birbiri ile uyuşacak diye bir şey yok.. uyuşamadığımız kişilere de cevap yazıvermeyin; bitsin gitsin...

Serkan

ahmetsefa55

gizleyin gizleyin ben gizledim rahatladım.
önceden uyarıyodum , gerekirse tartışmaya da giriyodum ama herkes çok kırılgan...
sonra dışarıdan antipatik görünüyoruz..
en iyisi gizleyin kurtulun  ;)

bu yazıda kimse için değil üzerinize alınmayın.alınana çok pis dalarım :kanka:

ahmetsefa55

Samsunspor Hollanda'ya gitti!
Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Vladimir Petkovic, ''Hedefimiz her antrenmanda, her eğitimde daha fazla ilerleme kat ederek yapabileceğimizin en iyisini ortaya koymaktır'' dedi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu kampını tamamlayan Karadeniz ekibi, 3. etap çalışmaları için bu sabah Hollanda'ya gitti.

Nuri Asan Tesisleri'nde toplanan Samsunspor kafilesi, kulüp otobüsüyle Hollanda'ya gitmek üzere Samsun Çarşamba Havaalanı'na hareket etti.

Kafilenin hareketi öncesinde teknik direktör Vladimir Petkovic, AA muhabirine çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu.

Bolu'da yaptıkları kampta değişik alanlarda çalışmalar yaptıklarını belirten Petkovic, Samsunspor'u yeni sezona en iyi şekilde hazırlamak için ağır ve yorucu bir çalışma uyguladıklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarının 3. etabını Hollanda'da geçireceklerini ifade eden Petkovic, ''Bolu kampımızda teknik, taktik ve fiziksel alanda çalışmalarımız oldu. Hazırlıklara yoğun şekilde devam edeceğiz. Takımımızda ciddi ilerlemeler var. Hollanda'da yapacağımız antrenmanlarda daha çok çalışarak takımımızı en iyi konuma getireceğiz'' dedi.

Hollanda kampının Samsunspor için büyük önem taşıdığına dikkati çeken Petkovic, ''Program kapsamında bazı takımlarla hazırlık maçlarımız olacak. Bu maçlar takımımızın taktiksel hazırlıkları açısından çok önemli olacağı görüşündeyim. Hollanda kampı bazı oyuncularımızın takıma daha iyi uyum sağlaması açısından da önemli. Hollanda kampında oyuncularımız fiziksel açıdan daha iyi hazırlanacaklar. Hedefimiz her antrenmanda, her eğitimde daha fazla ilerleme kat ederek yapabileceğimizin en iyisini ortaya koymaktır'' diye konuştu.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/samsunspor/samsunspor-hollandaya-gittiSXHBQ240950SXQ

veis

ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bu bir sorun degilmi
ligler başlıyacak.yeni bir hoca yeni transferler ve halen alınması muhtemel bir sürü adı geçen oyuncu.tamam da arkadaş kaç gündür kamplardayız kilimli karabük tavşanlı ve brondby ile maç yaptık.allah aşkına bugüne kadar 3 günde bir maç yapmamız gerekmezmiydi.bana kalırsa uyum sorunu yaşayacagız.en az şimdiye kadar 10 maç olmalıydı.bu hoca maç içinde görmeyecekde bu adamları nerede görecek.

samuray

yok ,yok o konuda endişemiz olmasın ya evet belki biraz geç geldi transferler hocanın gelişi falan ama 4 hazırlık maçı yapmışız şimdiye kadar yanılmıyorsam 3 maçta hollanda da yapılacak kamp dönüşü sanırım bol bol hazırlık maçları oynayacağız bu gidişle şike nedeniyle liglerin ne zamn başlayacağı belli değil zaten

samsunspor.co.nr

22 July 2011, 09:07:57 #370 Son düzenlenme: 22 July 2011, 09:15:51 samsunspor.co.nr
Gunaydin,

Liglerin 26 Agustos'ta başlaması gündemde.

Hollanda kamp dönüşü,Ankara TSYD vb. (Bir dönem Karadeniz TSYD de vardı sanırım,2005 olabilir son olarak.doğu karadeniz kendi arasında oynuyordu en son  :D)turnuvalara katılım yapsak da takımımızın Hollanda'daki maclar sonrası durumunu bir görebilsek.
Yeni transferler iyice oturmuş olur,aşağı yukarı 11'imiz belli olur.
Takımımızı izleme fırsatı buluruz.(TRT ilgi gösteriyor bazen bu gibi organizasyonlara)

ASGD (Anadolu Spor Gazetecileri Derneği) Samsun Şubesi öncülük etse mesela böyle bir turnuva düzenlense,ordu,tripzon,rize davet edilebilir. (küme falan düşürürler,gitmeden şu tripzon'u ezerek bir yeneriz,fena mi olur  ;) )

Ertelemeden doğacak boş dönemi ciddi hazırlık maçları ile geçirirler inşallah.

berusa55

"Bizim hocayı da mı oynatsak maçlarda nedir; şu kareye bakın". >l< >l<

Samsunspor'u yağmur da durduramadı
22 Temmuz 2011 / 09:43

Samsunspor'un Hollanda'daki kampın akşam antrenmanını sağanak yağmur altında yaptı. Kırmızı-Beyazlıların saat 18.00'deki (Türkiye Saati İle 19.00) antrenmanı, hazırlanan istasyonlarda sprint ve koordinasyona yönelik çalışmalarla başladı. Ardından top tekniği çalışmalarına geçildi.

Bu sırada sağanak halinde başlayan yağmura rağmen futbolcular antrenmana devam etti. Teknik Direktör Vladimir Petkovic, teknik çalışmalar sırasında futbolculara sık sık uyarılarda bulundu. Antrenmanın sonuna doğru çift kale maç yapıldı. Oyuncular kıran kırana geçen karşılaşmada birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Ancak sergiledikleri hırslı futbol Petkovic'i memnun etti. Samsunspor'un akşam antrenmanı 2 saat sürdü.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=32525

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samsunspor'a 'tatlı' sürpriz
22 Temmuz 2011 / 09:52

Samsunspor'lu futbolculara, akşam yemeğinde 'tatlı' sürprizi yapıldı.
Samsunspor'lu futbolculara, akşam yemeğinde 'tatlı' sürprizi yapıldı. Hollanda'nın Amsterdam kentinde yaşayan Türk işadamı Ali Gürsoy ile Abdullah Özbek, Samsunspor'un kamp yapmak için yerleştiği Doorwerth kentindeki Golden Tulip Otel'e gelerek akşam yemeği sonrasında futbolculara iki tepsi baklava ikram etti.

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, Türk işadamlarına nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. Ardından futbolculardan Murat Yıldırım'a ilk baklava dilimini kendi eliyle yedirdi. İşadamı Ali Gürsoy, Samsunspor'u, Hollanda'da görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=32527

kalptenþimþek

ahmetsefa55

Paolo'nun zor anları

Kırmızı beyazlı ekibin Kondisyoneri Paolo Rangoni'nin zor anları. Oyunculara uyguladığı ağır antrenman temposu nedeniyle futbolcular Paolo'ya pusu kurdu.
Başkan Kazım Yılmaz, Yönetciler Suat Çakır ve Aykut Çepni'nin de izlediği idman sonunda kondisyoner Paolo'nun üzerine zıpladı. Hemen hemen tüm oyuncuların üzerine çıkmasıyla ezilme tehlikesi atlatan Paola, 'son gülen iyi güler' dedi.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=60422

berusa55

Ekigho ve Zenke'nin takımda olmayışı forvet hattımızı etkileyecek bugün. Oynadığımız takım da Mönchengladbach'ın U23'ü hey Allah'ım. İnşallah aksi bir sonuç almayız.