Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

kamuri

eskiden olsa takımımız ne kampa gider ne bişey yapardı bi hafta kala toplama bi takımla idmanlar başlar sonra haydi lige nerden nereye şimdi ise hollandalarda yurtdışı kampları hazırlık maçları ağır idmanlar allah bize o eski günlere dönmeyi nasip etmesin tahta açılacak mı açılmayacak mı transfer yapabilecez mi yapamıyacaz mı ne zor günlermiş allahım onlar bize bu güzellikleri yaşatan herkese tesekkurler umarım bu çalışmaların sonucunu ligde başarılı olarak meyvelendiririz

Harun55

Alıntı yapılan: özkan - 23 July 2011, 08:40:52
Eline sağlık kardeşim,hepsi birbirinden güzel fotoğrafların..Sabah'ın 5'inde bizim görebilmemiz için uğraşıpta yüklediğin resimler için çok teşekkürler..

nedemek kardes ne mutlu bana ki sizi sevindirebildim..

AhmetDenizci

minci

Bu resimleri ve resimlerin altındaki o duygu yüklü mesajını gördükten sonra ne kadar büyük bir sıla hasreti ve Samsunsporumuzun özlemini çektiğini çok güzel ifade etmişsin. Kendimi Samsunda yaşamakla çok şanslı addediyorum. Ellerine ve yüreğine sağlık kardeşim.

Harun55

Alıntı yapılan: minci - 23 July 2011, 21:36:19
Bu resimleri ve resimlerin altındaki o duygu yüklü mesajını gördükten sonra ne kadar büyük bir sıla hasreti ve Samsunsporumuzun özlemini çektiğini çok güzel ifade etmişsin. Kendimi Samsunda yaşamakla çok şanslı addediyorum. Ellerine ve yüreğine sağlık kardeşim.

Eyvallah sadece kiskaniyorum hepinizi..
Benimde her hafta sonum olsa, sizlerle beraber tribünde el ele kol kola Takimimizi desteklemekle meskulken birbirimizin gözlerine bakarak nekadar gurur duydugumuzu hissetmek...
Iyiki varya Samsunsporluyum, iyiki varya Istanbul yalakasi degilim..
Nufusumda ne yaziyosa O BE AGA !!!!  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

designer_55

Maac saati ve yerini bilen arkadaslar
Lutfen bildirin. Gelecegiz ins...

SamsunSpor5599

SamsunSpor5599

Çook başaralı fotograflr

Lusage

Lusage

AlıntıSamsunspor'umuz bugün Beerschot ile karşılaşacak...

Hollanda'daki yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Samsunspor'umuz, ikinci hazırlık maçını Belçika Birinci Lig temsilcilerinden Germinal Beerschot takımı ile yapacak. Saat 16.00'da (TSİ: 17.00) başlayacak karşılaşma Doorwerth sahasında oynanacak.

Samsunspor'umuz karşılaşma öncesi bu sabah saat 09.30'da  (TSİ: 10.30) yağmur altında bir saat süren antrenman yaptı.  Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic nezaretinde top tekniği, pas ve iki grup halinde 5'e 2 dar alanda top kapma çalışması yapan futbolcularımız maç saatine kadar dinlenmeye çekildi.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2396

King1965

Stoper

##kdc##

Stoper

Kesin olmamakla birlikte Burak atmış galiba . daha detaylı bilgiyi şimdi ögreneceğim.

AntZ

18:30 Pas Giannina - Sivasspor

Eski dostlara selam söyle Sivas :ok