Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

22 July 2011, 14:54:19 #375 Son düzenlenme: 22 July 2011, 14:58:37 ahmetsefa55
bugun yıne forvet hattında sıkıntı yasayabılırız ama genel olarak ligler erteleneceği için kampa goturulmeyenler acısından uyum sorunu yaşamayız diye düşünüyorum  ;)

tanju55

orduspor mönchengladbach u23 takimina maglup olmus...

zenke ve ekigho pazar günü oynayacaklar mi ???

berusa55

Evrak olayı vize falan bugün de halledilemezse zor; haftaya kalır.

ahmetsefa55

Sanki Cennete geldik

İkinci etap çalışmaları için Hollanda'ya giden Samsunspor kafilesi, kamp yerinin manzarasına hayran kaldı. Futbolcular ve teknik heyet, "Cennete mi geldik ne?" demekten kendilerini geri alamadı.Hollanda'nın Doorwerth kentindeki Golden Tulip Otel'de ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Samsunspor, tesislere hayran kaldı. Özellikle kamp bölgesinin manzarasına
bayılan futbolcular ve teknik heyet, "Cennete mi geldik ne?" demekten kendilerini geri alamadı.  Krosla başlayan antrenman, egzersiz hareketleri ve pas çalışmasıyla devam etti. İdman, çift kale maçla sona erdi. Kıran kırana geçen maçta futbolcuların hırslı oluşları, Teknik Direktör Vladimir Petkoviç'i son derece sevindirdi.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=79332

Lusage

Alıntı

Samsunspor'umuz Hollanda kampındaki ilk hazırlık maçında Almanya Bundesliga takımı Mönchengladbach'ın U23 ekibiyle karşı karşıya geldi. Samsunspor Başkanımız Kazım Yılmaz, Asbaşkanımız ve Futbol Şubesi Sorumlumuz Suat Çakır ile Halkla İlişkiler'den sorumlumuz  Aykut Çepni'nin de dikkatle izlediği maçta çok sayıda gurbetçimiz Kırmızı-Beyazlı ekibimize büyük destek verdi. Maç öncesi ekibimize büyük sevgi gösterisinde bulunan ve Başkanımız Kazım Yılmaz ile fotoğraf çektiren gurbetçilerimiz, ekibimizi 90 dakika boyunca tezahuratlarıyla destekledi.

Karşılaşmanın ilk yarısına çok iyi başlayan takımımız, 15 ve 20. dakikalarda Selim'in sert şutlarından sonuç alamadı. Bundan sonraki dakikalarda da rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Samsunspor'umuz rakip fileleri havalandıramayınca, ilk yarı 0-0 sona erdi.

Samsunspor'umuz ikinci yarıya da çok iyi başladı. Ancak 70. dakikada orta hakem Alwin Steeg ceza sahası dışında topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle kaleci Kılıçarslan'a kırmızı kart gösterdi. Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic, bu pozisyona uzun süre itirazda bulundu. Zorunlu değişikliğe giden ekibimiz Ufuk'un yerine İlk yarıda forma giyen kaleci Atilla'yı tekrar oyuna dahil etti. Bu dakikalardan sonra oyun orta saha şeklinde geçti ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

Stad: Doorwerth

Hakemler: Alwin Steeg, Martyn Leest, Roy Westenberg

Samsunspor: Atilla, Ersin,Voldomiro,  Bahia, Adem, Selim, Hakan Bayraktar, Orhan, Dilaver, Burak, Ufuk.
Oyuna girenler: Kaleci Kılıçarslan, Kemal, Kenan, Pal Lazar, Turgay, Başaran, Hakan Arslan, Onur.

Mönchengladbach:Blaswich, Damns, Janecezek, Younes, Bieler, Heupt, Kachunya, Korbl, Ujazovic, Zimmermann, İtuckmann
Oyuna girenler:  Tobar, Odenthal, Platzek, Kajak, Brower, Khalil, Poddszus, Sehaaf.

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2395

Harun55

Valdomiro ve Bahia Kafa toplarinda mükemmeldi bugün..Onlari zevkle izliyebildim..
0-0 bitti maç ama forvet yönünden sikinti vardi ama normal bakarsak bence takim gayet guzel paslasmalari vardi..

Ben Pazar gunu yine gidiyorum maça ama Zenke Ekigho gelseydi onlarlada fotoraf cekinme imkanim olacak.. :D

Harun55

SAMSUNSPOR.BIZ AVRUPA, FOTOGRAFCISI OLARAK SAMSUNSPOR - MÖNCHENGLADBACH MAÇINDAN RESIMLERI SUNUYORUM...  8)

TELEFONUMLA ÇEKTIGIM RESIMLER BUNLARDI BEYLER, RESIMLERIMIN DEVAMI INSALLAH PAZAR GUNU ALLAH KISMET EDERSE YINE DEVAM EDECEKTIR..

SENELER SONRA ILK DEFA YINE GURURLU BI SEKILDE SAMSUNSPORUMU YAKINDAN GÖRDÜM..ARKADASLAR TAKIMIMIZIN KIYMETINI BILIYORUZ DIMI HEP BERABER..

özkan

Eline sağlık kardeşim,hepsi birbirinden güzel fotoğrafların..Sabah'ın 5'inde bizim görebilmemiz için uğraşıpta yüklediğin resimler için çok teşekkürler..

veis

SSKLA

Atakumlu

Ekrem

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: berusa55 - 22 July 2011, 19:37:01

www.samsunspor.org.tr

Elinde çocuk olan arkadaş ve bayraklı bayan Bolu kampında oynadığımız Karabük maçındada varlardı. İki kamptada olmaları bana biraz ilginç geldi.

oguz_5528

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 23 July 2011, 11:39:26
Elinde çocuk olan arkadaş ve bayraklı bayan Bolu kampında oynadığımız Karabük maçındada varlardı. İki kamptada olmaları bana biraz ilginç geldi.

Zaten Bolu kampında takım ne zaman Hollandaya giderse bizde o zaman dönecez demişlerdi bu gurbetçi aile,dediklerini de yapmışlar her yerde takım'ın yanında taraftarımız var gurur duymamak elde değil.İnşallah oyunculara da moral oluyordur