Suat Kılıç Gençlik ve Spor Bakanı Oldu

Başlatan samsunspor.co.nr, 06 July 2011, 09:48:55

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

ahmetsefa55

@erhan55

o konuda bır bılgım yok ama bende babasının trabzonlu oldugunu duymustum.kesın bılgım yok.
ama onemlı degıl kı babasının nerelı oldugu.adam kendını nerelı olarak goruyosa oralıdır sonucta. ;)

kuzey55

samsunspora sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun...destek mi verdi, yuuuuhhhhh ne yaptı ki lan bu adam...9 puanımızın silinmemesi için gerekli parayı mı buldu? maçlarımıza mı geldi? yapılan yatırımlardan Samsunspora pay mı ayırttı? yazıklar olsun sahip çıkana da çıkmayana da...

sadece55

Siyaset bizim işimiz değil bırakın onu siyasi arenada kiler düşünsünler..Başka insanların da siyasi görüşlerine saygı göstererek bu siyaset işini bu siteden çıkarın lütfen...illa ki siyaset yazmak isteyen... www.kendinikandir.biz sitesinde yazsınlar arkadaşlar...

erhan55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 06 July 2011, 15:27:11
samsunspora sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun...destek mi verdi, yuuuuhhhhh ne yaptı ki lan bu adam...9 puanımızın silinmemesi için gerekli parayı mı buldu? maçlarımıza mı geldi? yapılan yatırımlardan Samsunspora pay mı ayırttı? yazıklar olsun sahip çıkana da çıkmayana da...

sahip çıkana neden yazıklar olsun? nankör olmamak lazım. bu gibi vefasızlıklardan dolayı sahip çıkanı ileride hiç bulamayız. vefa sadece istanbulda semt değil

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Erdinc - 06 July 2011, 15:32:43
Siyaset bizim işimiz değil bırakın onu siyasi arenada kiler düşünsünler..Başka insanların da siyasi görüşlerine saygı göstererek bu siyaset işini bu siteden çıkarın lütfen...illa ki siyaset yazmak isteyen... www.kendinikandir.biz sitesinde yazsınlar arkadaşlar...
Alıntı yapılan: Erdinc - 06 July 2011, 15:12:11
Evet öyleydi ama malum partiden olduğu için asla takdir edilemez :)
şu yazdıgın siyasi mi ben anlayamadım sordum ama cevap vermedin kardeşim ?

Sercan

sadece55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 06 July 2011, 15:34:14
şu yazdıgın siyasi mi ben anlayamadım sordum ama cevap vermedin kardeşim ?

demek istediğim sırf siyasi görüşünü sevmeyenler iyi yaptığı hiçbişeye iyi demiyordu...

kuzey55

Alıntı yapılan: erhan55 - 06 July 2011, 15:33:07
sahip çıkana neden yazıklar olsun? nankör olmamak lazım. bu gibi vefasızlıklardan dolayı sahip çıkanı ileride hiç bulamayız. vefa sadece istanbulda semt değil

bende ondan bahsediyorum işte adam elinden geleni yapıyor.ulusal kanallarda samsunsporluyum diyor ama bi yerden bi kulp takabiliyoruz..

gurkan

Sahsen stad konusu harıc  bı katkı saglayacagını dusunmuyorum

Ayberk

Şuanda bulamıyorum ama, seçimden hemen önce Trt 2'de bir programa katılmıştı. Sunucu iyi sıkıştırmıştı. Samsun milletvekilisiniz ama, Trabzonsporlu değilim demiyorsunuz demişti. Suat Kılıç da, Samsunspor-Trabzonspor maçında tabii ki Samsunspor'u tutarım, unutulmasın Samsunspor İstanbul takımlarının korkulu rüyasıdır gibi kaçamak cevaplar vermişti :rulet: Bulursam paylaşırım videoyu. Bin kere söyledim, adamın nereli olduğu mühim değil. Bu şehirden seçilip de, buranın değerlerinin temsilcisi oluyorsa yeterli. Çıkıp da trabzonun veya bilmem nerenin bayraktarlığını yapmadığı sürece sorun yoktur. Yardımı da başım gözüm üstüne. Spor bakanı olması Samsun'a yarayacaktır. Sonuçta seçim bölgesine ne kattı bu adam diye sorulur 4 sene sonra ;) Belki organizasyon alırız Samsun'a kim bilir... Stadyum konusunda da elimiz güçlenir, nereye yapılmasını istediğimizi de 3. şahıslara iletmek yerine Suat Kılıç'a duyurmak daha kolay olacaktır.

salihcakir

umarım samsun ve samsunspor adına güzel işlere vesile olur...

erhan55

06 July 2011, 15:39:30 #57 Son düzenlenme: 06 July 2011, 15:59:39 erhan55
Alıntı yapılan: gurkan - 06 July 2011, 15:36:46
Sahsen stad konusu harıc  bı katkı saglayacagını dusunmuyorum

şurada beğendi yanında bir de beğenemedi olsa da tekrar tekrar yazmasak.
erhan55 bu mesajı beğenmedi  :D

Ayberk

Videoyu buldum. Bizim sadece Samsunsporluluk ruhumuza çok ters sözler sarf etmiş açıkçası. Nuriye Akman açık açık soruyor, Samsunlu seçmen Trabzonspor'u tutmanıza kızmaz mı, nasıl karşılanır diye... Uzun uzun cevaplıyor,  besik_tas fener_bahce galata_saray tutulup yanında Samsunspor da tutuluyorsa neden  trabzon_spor tutulmasın diye bir cevap vermiş :kafa: İzlemek isteyen; 50:45'ten sonrası...

http://www.nuriyeakman.net/nuriye-akman-ile-akilda-kalan-29-mayis-2011-suat-kilic

Ne diyelim, hayırlısı olsun

mehmet yılmaz

Samsun'umuz için hayırlı olsun.
Samsunspor'a da Samsun sporuna da çokça faydası olacaktır.

Suat Kılıç, Samsunsporlu mudur?
Evet, Samsunsporluyum diyorsa -ki öyle diyor tartışacak bir tarafı yok artık.
Zaten bulunduğu konum itibarıyla onun için de en hayırlısı, en rahatlatıcı olanı Samsunsporlu olması olacaktır.
Stat işinin bir bahanesi kalacağını sanmıyorum bu saatten sonra. Samsunspor ve Samsun için yıllardır geciken, başka yerlere kaydırılan hak edilmiş hizmetleri bekliyoruz.