Suat Kılıç Gençlik ve Spor Bakanı Oldu

Başlatan samsunspor.co.nr, 06 July 2011, 09:48:55

« önceki - sonraki »

sadece55

Ajan bu adamlar siyasetçi...İnsanları dışlayamazlar trabzonsporu tutuyor diye..Olaya siyaset açısından bakmayın bu adam senin görüşünü yansıtmıyor olabilir ama bu takıma yardımları dokunmadığını söyleyemezsinnn

Sercan

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 06 July 2011, 14:52:24
Yaptıklarıyla tutarlı bir davranış degil madem Samsunsporlu Trabzon yalakası grub ile ilişkisini kessin

hangi grup la?

Ajan

Stadda Trabzon'a küfür edilince susan grub.Abi siyaseti beni ilgilendirmez stadda Trabzon'a küfür edince susan grubu besliyor mu beslemiyor mu ben ona bakarım.Yardımlarına gelince vekil olmasının gereğini yaptı öyle ahım şahım bir tarafı yok benim için.

Sercan

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 06 July 2011, 14:57:56
Stadda Trabzon'a küfür edilince susan grub.Abi siyaseti beni ilgilendirmez stadda Trabzon'a küfür edince susan grubu besliyor mu beslemiyor mu ben ona bakarım.

şehzadeler mi?

Ajan

erhan55

Stadda Trabzon'a küfür edilince susan grub.Abi siyaseti beni ilgilendirmez stadda Trabzon'a küfür edince susan grubu besliyor mu beslemiyor mu ben ona bakarım.Yardımlarına gelince vekil olmasının gereğini yaptı öyle ahım şahım bir tarafı yok benim için.
ben suat kılıç trabzonlu diye biliyorum. samsunspor'u tutuyorum demiş samsun şehri ve takımını sevdiği bir gerçek, hizmetleri ortada ama yanılmıyorsam kökeni trabzon. yanlışım varsa bilen düzeltsin.

CurvaSs

Stadda Trabzon'a küfür edilince susan grub.Abi siyaseti beni ilgilendirmez stadda Trabzon'a küfür edince susan grubu besliyor mu beslemiyor mu ben ona bakarım.

ben de hep merak ederdim, bu grubun arkasında kim/kimler var. bedava ürün, bedava bilet, bedava mazot... ne alâ arkadaki benjamin, ne alâ samsun.!

siyasetçi adam her gruba aynı mesafede olmaya çalışır. bu taraftar grupları olur, başka şeyler olur ama destek de vermez/vermemelidir. hele o "grup" bazı şeyler için mücadele ediyorsa.

ihtiyacımız yok, gerek de yok ama promosyon olarak 1 lira versin bize... verir mi, siz düşünün artık.. neden? çünkü biz arabozucuyuz.! yok böyle samsunspor'luluk, kimse kimseyi kandırmasın.

Ajan

Erhan55 sitede bir sürü trabzon kökenli var kökeni ısterse foroz olsun hiç önemli degil önemli olan o takım ile mesafesi ki benim bildiğim suat kılıç o çevreler ile bayağı samimi bunu stadda görüyoruz zaten.

Sercan

Elbette yanlış tarafları olabilir fakat spordan sorumlu bir bakan tuttuğu takımı bütün ülke önünde söylüyorsa öyledir.Trabzonlu olması Samsunsporlu olmasına engel değil ayrıca.Hayırlı olsun.Bir de yanlışım varsa düzeltin Samsun-Ankara yolunda yapılacak bordomavi.net hatıra ormanı girişimini engelleyen kişi Suat Kılıç değil miydi?

sadece55

Evet öyleydi ama malum partiden olduğu için asla takdir edilemez :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Erdinc - 06 July 2011, 15:12:11
Evet öyleydi ama malum partiden olduğu için asla takdir edilemez :)

bunu anlayamadım kardesım bıraz acıklarmısın ?

erhan55

AJAN ben de sana katılıyorum. sadece yakınlılığının nedeni trabzonlu olmasındandır diye düşündüğümden bilmeyen arkadaşlara aslen trabzonlu olduğunu söylemek istedim. ancak bundan da emin değilim. bilen varsa söylesin dedim kimseyi zan altında bırakmamak için. ama büyük ihtimal trabzonlu olduğu için o gruba daha yakın ve trabzonspora laf söylenmiyor o grup tarafından. tabiki her gruba eşit mesafede ve destekte olması lazım kökeni ne olursa olsun. eğer konu samsunspor ise ve samsuna hizmet ediliyorsa her grup birdir ayırt edilemez ve ORTAK hareket etmelidir.
ancak ne olursa olsun yanlışlarına rağmen samsunspor için doğruları bihayli fazla olan Suat Kılıç'ın o konuma gelmesine ben sevindim. Her yerde bu kadar açık bir şekilde samsunsporlu olduğunu belirten ve gerçekten hizmet eden sözde kalmayan biri spor bakanı olarak da tabiki bundan önce belirttiği projeleri ve sözleri yerine getirip yenilerini de ekleyecektir. Ben umutluyum.

Ajan

Erdinç abi siyasi görüşümün yazdıklarım ile alakası yok eger öyle olsaydi diğer grublara yardım eden partilileride topa tutardım.

erhan55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 06 July 2011, 15:19:45
@erhan55

suat kılıç Samsunludur.

http://www.suatkilic.com.tr/ozgecmis/%C3%96zge%C3%A7mi%C5%9F-Biyografi

sağol ahmet. yanlış biliyormuşum demekki. dediğim gibi kimseyi zan altında bırakmak istemem o yüzden kesin bilgi değil değim. tekrar teşekürederim. fakat yine de aklıma şimdi geldi samsunda doğup büyüdü bunu biliyordum ancak babası kütüğü trabzon olabilir mi? ben mesela memur çocuğuyum ve bu yüzden siirtte doğdum ama resmi evrak dahil her yerde hep doğum yerime SAMSUN yazdım. tüm sülalem samsunlu kanımda var bir kere.