Suat Kılıç Gençlik ve Spor Bakanı Oldu

Başlatan samsunspor.co.nr, 06 July 2011, 09:48:55

« önceki - sonraki »

Ayberk

Alıntı yapılan: celebi - 06 July 2011, 21:56:47
ayberk kusura bakma kardeşim ama bence suat kılıç ters laf etmemiş. yadıgamamak lazım. adam zaten demiş fan v fanatik arasındaki farkı biz fanatik olarka yaşıyoruz o bir siyasetçi olarak fan olarak kalmayı tercih ediyor. ve de çok normal. adam samsunsporu tercih edişinin sebebini açıklıyor zaten

Kusura bakacak bir konu yok abi zaten. Düşününce, X şehirli, Y takımlı bir adam olacağına o makamda Samsun'dan seçilmiş, Samsunspor'u desteklediğini deklare eden bir insanın orada olması tabii ki tercih edilir. Benim kastım, "Suat Kılıç geldi, Samsunspor kurtuldu" gibi bir yaklaşımın oluşmaması gerektiğiydi esasen

celebi

Alıntı yapılan: Ayberk - 07 July 2011, 00:32:35
"Suat Kılıç geldi, Samsunspor kurtuldu" gibi bir yaklaşımın oluşmaması gerektiğiydi esasen

aynen katılıyorum

binikalamadım

Samsunspor u tutan birisinin Gençlik ve Spor Bakanı olması Samsunspor taraftarlarını çok memnun etmiştir... >l<

Tribün_ali

Hayırlı uğurlu olsun samsunsporu tutan bakanımız var artık:)

pitbul055

Spor bakanı çamurdan olsun yinede bizden olsun 8)

Recep

İnşAllah Samsun ve Samsunsporum için hayırlı olur

samsunluhakan

hayırlı ugurlu olsun inşallah samsunsporumuza yakışır bir stadyuma kavuşuruz vede spor alanında çeşitli yatırımlara kavuşuruz

Levent ÖCAL

Oğlu Muhammed emin kılıç koyu  trabzon_spor lu twitlerinden gördüm ama babası için bişey diyemiycem.  :o

germencisse

Samsunsporumuz için hayırlısı neyse o olsun.

eskisehirspor91

07 July 2011, 12:16:13 #99 Son düzenlenme: 08 July 2011, 00:28:34 eskisehirspor91
Suat kılıç sağlam adamdır. Artık  Sizinde bizimde stadımız olur İnşallah

Ekrem

Suat Kılıç iyidir bizede faydası  dokunacaktır  >l< >l<

hacettepeli

sadece55

En azından şu sözleri duymuyacağız samsunspor yönetimi trabzonspoylu bakan faruk özakla görüştü destek istedi....

jean

eskisehirli kardes trabzondan alinan birsey yok trabzondan trabzona verildi kendiside trabzon kokenli suat kilicin ama hakkini yemeyelim gecen sene katkisi oldu olacaksa boyle trabzonlu lazim dogup buyudugu sehir  samsuna sahip cikti sanirim bizim stad isi olacak kenddiside ifade etti verilen sozzler tutulacak diye

mehmet yılmaz

Sn. Başbakanın açıkladığı yeni kabinede Gençlik ve Spor Bakanı Samsun'dan çıktı. Sn. Suat Kılıç'a görevinde başarılar diliyorum. Bir Samsunlu ve Samsunsporlu olarak bu gelişmeye oldukça sevindiğimi ifade etmeliyim. Bizim Sn. Kılıç'tan istediğimiz şey Samsun'a imtiyaz tanıması değil bu zamana kadar Samsun'un hakkı olan ama hep başka yerlere kaydırılan organizasyonların ve tesislerin artık hak ettiği yerde olmasını sağlamasıdır. Ayrıca kendisinin öncülük ettiği yeni stat projesinin de en sağlıklı bir şekilde hayata geçirileceğine inanıyorum. Acizane fikrim ise bu stadın Tekkeköy yerine Yeni Otogar civarına yapılması ve 19 Mayıs isminin muhafaza edilmesi olacaktır. Vekilliğinin bilhassa son birkaç yılında Samsunspor için çok ciddi çabalar harcadığı hepimizin malumu, şimdi ise her ne kadar görevi icabı tarafsız kalmaya özen gösterse de "tuttuğum takım" dediği Samsunspor için mümkün olan şeyleri hayata geçirmesini de diliyorum. Bir de bakanlığının ismini taşıyan Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlama merkezinin Ankara değil 19 Mayıs şehri olan Samsun olmasını önemsiyor ve diliyorum. İnşallah bu konuda da adımlar atılır. Tekrar hayırlı olsun ülkemiz, şehrimiz ve kendisi için.