Suat Kılıç Gençlik ve Spor Bakanı Oldu

Başlatan samsunspor.co.nr, 06 July 2011, 09:48:55

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Bir de bakanlığının ismini taşıyan Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlama merkezinin Ankara değil 19 Mayıs şehri olan Samsun olmasını önemsiyor ve diliyorum. İnşallah bu konuda da adımlar atılır. Tekrar hayırlı olsun ülkemiz, şehrimiz ve kendisi için.  

sadece55

twitter ile güncel olarak ilgileniyor Suat KILIÇ aslında stad için bir ortak mesaj yayınlayabiliriz...Özellikle yeri hakkında isteğimiz

ElbistanLı4655

heryerdesamsunlu

birkaç kişi hariç yazı yazanlar ya çok iyiniyetli yada vurdum duymaz daha ağır sözler yazmak istemiyorum.fanatiğim diyenler bile süt dökmüş kedi gibi oldular.baştan söylim ak partiye oy atan biri olarak bu mesajı yazıyorum ki bazı gözü perdeli arkadaşlar siyasi yaklaşıyor demesinler diye.ben 2 sene evvelde yazmıştım bunlar futbol münafığı diye yine lafımdayım geçtiğimiz sezon samsuna faydası dokundumu dokundu ama sevdiğinden veya çok düşündüğünden değil.tamamen oy kaygısı yüzünden adamın hayalinde başbakanlık var olsunda lafımız yok,ama delikanlı olsun ts liyim kardeşim çocukluktan gelme neyapalım değişecek değilimya ama samsunada elimden gelen yardımı yapacağım.inanın saygı duyarım hiç kızmam adamlıkda bunu gerektirir.öyle değilmi.siz zannediyormusunuzki samsunsporumuzun menfati gereği sessiz kalmamız yada yumuşak karşılamamız.sayın bakanın görüşlerini değiştirecek.biz değilmiydik kimseden özelliklede ts lilerden yardım istemeyiz düşeceksekte kendi kendimize düşeriz,kimse karışmasın diyen.ne oldu şimdi ne değişti samsunsporluluğumuz mu değişti.karşı çıkışım ve kızışım sadece samsunsporluluğumdandır böyle biline.geçmişi nede çabuk unutuyorsunuz,stadyumu sanki cebindenmi yaptıracak.başbakan çıkıp sözünü vermiş.milletin parasıyla millete stad yapacaklar,fazla büyütmeyin.zihniyet aynı olduktan sonra nefarkedr.ben içime sindiremem arkadaşlar yarın birgün ulan stadınızı bile biz yaptık derlerse ne diyeceksiniz.burası samsun sadece samsun sadece samsun spor ikinci üçüncü takım olmayacakkadarda onurlu ve vakur bir takımdır.istemeyen çeker gider .kimse kerhen samsunsporlu olamaz bu bir gönül işidir.

maraton

siyaset bizim işimiz değil.. adı kim olursa olsun bir samsun milletvekilinin bakan olması bakanımız olmamasından iyidir.. suat kılıç ın samsuna ve samsunspora bu sıfatla daha fazla katkısı olacağı muhakkak.. ön yargılı olmayalım, hayırlı olmasını umup icraata bakalım, icraatı ile övmekte eleştirmekte boynumuzun borcu olsun  1dk!!!