Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

samuray

tff. bünyesindeki şikeye adı karışan tk.ları kurtarma operasyonu nda beklenen sonuç malesef bunların sinyalleri veriliyordu zaten bi umudumuz uefa bas cezayı şunlarada akılları başlarına gelsin kşikecilerin >:( >:(

beşnumara

58. maddeyi değiştirdiler de haberimiz mi olmadı.Teşebbüs eden kişinin yaptığı eylem saha içinde nasıl görünür?

bluegreen55

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20430493.asp

şike yok demiş kurul.

aziz yıldırım ne biliyosa artık tehdit etti konuşmasın diye herşeyi ayarladılar.

bu rezil ligde oynayıpta ne olacak artık herşey,şike serbest.

futboldan soğurum valla bizi düşürmeseler bile hiç ceza vermemiş olmaları çok kötü olur ilerde...

davidsavage

AlıntıMehmet Baransu:

Yeni etik kurulu raporunda ferenbahçenin 4 maçta şike ve teşvik yaptığı saptandı, Trabzonun bir maçta teşvik

Fenerbahçe: Fenerbahçe-B.Belediyi şike, Büyükşehir-Trabzon teşvik, Gençelerbirliği-Fener Şike, Eskişehir-fener şike.

Trabzonspor: Şüpheli olarak Sivas-Fenerbahçe maçı teşvik.... Şimdi yeni bilgiler ve gelişmeler, rapor demiröreni zor durumda bırakacak

Demirören ve ekibi bu gece Antalya'da Gloria Golf Otelde kampa girdi. Pazara kadar kampta kalacaklar. Raporu değerlendirecekler

Demrören ve ekibi şike yoktur, teşvik yoktur raporu bekliyorlardı. Ancak rapor böyle çıkmadı Göreve geldikleri hafta şu değişikliği yaptılar

Yönetim gerek görürse etik kurulu raporunu Disiplin kuruluna sevk eder kararı çıkarttılar. Bundan amaç şuydu;

Etik kurulu tertemiz bir rapor bize verecek ve bakın şike teşvik yok, raporu disiplin kuruluna sevk etmeye gerek de yok diyeceklerdi ancak

etik kurulu bugünkü raporla, fenerbahçenin 4 maçında şike-teşvik, Trabzonun bir maçında şike raporu verdi. Şimdi bu raporu göndermez iseler

Bunu sevk etmeye gerek görmüyoruz derlerse, bunu kamuoyuna nasıl açıklayacaklarını bilmiyorlar. Açıklayamazlar da

Etik kurulunun raporunu disiplin kuruluna sevk ederlerse, fenerbahçe kesin küme düşer çünkü disiplin talimatı değişmedi.. şimdi ne olacak

58 madde değişmediği için Yıldırım demirören ve ekibi, otelde disiplin talimatını değiştirip, küme düşmeyi kaldırabilirler, ancak

Bu kez de karşılarına puan silme sorunu çıkacak, silmezlerse, bu kez kamuoyu ve uefa tepelerine binecek. Puan silmeyi değiştiremeyecekler

uefa ne yapacak? UEFA kararı bekleyecek, eğer fenerbahçeye ağır ceza verirse, uefa 2 yıl fenerbahçeye men cezası verecek. Çünkü

Fenerbahçe, CAS'tan davasını çektiği için bunu iyi niyet olarak algılayacak 2 yıl ceza verecek. TFF düzgün karar vermezse uefa ne yapacak

Fenerbahçeyi 4 ya da 5 yıl kupalardan men edecek. Şimdi gelelim şike ve teşviki kimin üzerine yıkmaya çalıştıklarına

Yapılan anlaşmanın sonunda etik kurulu raporu da bunu diyor, şike ve teşviki ilhan ekşioğlu ve ali kıratlı yapmış. Başkan suçzusmuş... Şimdi

İlhan Ekşioğlunun akrabalarıyla konuştum. Oyunun farkındayız dediler. İlhan Ekşioğlu ilerleyen günlerde konuşabilir...

Şimdi gelelim Demirörene... Demirören gelir gelmez ne yaptı. Tahkim kurulunun tamamını değiştirdi. Başkanı kim?

Başkan fenerbahçe için çalışan, bir isim. Bunu sağır sultan da biliyor.

Futbol dünyasının çok çok yakın isimleriyle konuştum. Federasyon ve uefayı iyi bilen isimlerle. dedikleri şu; Bu rapor oyunu bozdu,,,

Bu rapor oyunu bozdu çünkü; Etik kurulundan tertemiz rapor beklerlerken, şike teşvik kararı çıktı. TFF tüm planlarını,,,,

rapor temiz çıkacak üzerine kurmuştu. Şimdi TFF kara kara bu işin içinden nasıl çıkacağım diye düşünüyor. Demirören ne mi olacak

Demirören fazla kalıcı değil. En fazla bir yıl başkanlık yapabilir. Eğer G.Antepteki soruşturma ona uzarsa, Demirören de gidici...

lucarelli

İşin Fenerbahçe, Trabzon kanadı kadar asıl önemli nokta diğer takımlar. IBB, Gençler, Sivas, Eskişehir.

yasalar uygulanırsa; ligin sonundaki 3 takım düşmez, bankasaydan 3 takım gelir bunun karşılığında trabzon, fener, IBB, gençler, sivas, eskişehir düşer. 18 takımlı nıormal bir lig olur.  :evet: :evet:

emre__ss

Bu Baransu'nun dediğine göre şikenin kralı var.
Çiçek gibi yazacaklar cezaları.

yirmiuc

http://spor.milliyet.com.tr/sike-de-var-tesvik-de-var/spor/spordetay/27.04.2012/1533385/default.htm

VE Etik Kurulu 8 aylık yoğun mesaisini tamamlayıp ana mütalaasını VATAN'ın yazdığı gisi dün TFF Yönetim Kurulu'na teslim etti. Kurul, iddianamede yer alan F.Bahçe'nin, İstanbul BŞ, Eskişehir, Karabük ve G.Birliği ile oynadığı maçlarda şike yapıldığına dair yeterli delil olduğuna kanaat getirdi. Kurul ayrıca Trabzon'un Sivas-F.Bahçe maçı için kırmızı-beyazlılara teşvik primi verilmesi girişiminde bulunduğuna dair kuvvetli şüphelere sahip olduklarını da ana mütalaanın sonuç bölümüne yazdı.

Bu ifade aynen bu şekilde rapora yansımışsa çok güzel.  >l<

beşnumara

55.hakan

27 April 2012, 15:02:24 #2273 Son düzenlenme: 27 April 2012, 15:29:17 hakanelgun
Alıntı yapılan: beşnumara - 27 April 2012, 15:00:06
ya mersin :x((
Bank Asya'da ki maçlar ayrı olarak raporlanacakmış Etik Kurulu Raporu'nda yazıyor.Giresun ve Mersin'e de gelecek sıra yani.

kamuri

bu kadar sabrettik biraz daha sabredelim bakalım sonuçta rapor hersey ortada

emre__ss

Alıntı yapılan: kamuri - 27 April 2012, 15:20:55
bu kadar sabrettik biraz daha sabredelim bakalım sonuçta rapor hersey ortada

Abi ortada olan bir rapora bile kimisi şike var kimisi yok diyor  ???

cembaba

Ne bilim hala düşmedik. Buradayız gibi hissediyorum. Ligde kaldık gibime geliyor. Veya öyle hissetmek istiyorum. :/

kamuri

Alıntı yapılan: emre__ss - 27 April 2012, 15:22:55
Abi ortada olan bir rapora bile kimisi şike var kimisi yok diyor  ???

onlarınki artık yüzsüzlüğün daniskası oluyo :evet: sonuçta etik kurulunun hazırladığı ve resmi bi evrak var ellerinde eğer hala şike veya teşvik yok derlerse artık pişkinliğin son noktası olur ayrıca uefa boyle bişeye de müsamma göstermez

Shane_Falco

Süper Final saçmalığının bitmesinden kısa bir süre sonra olaylar patlayacaktır.Şu aralar Digitürk alacağını alsın diye kimse sesini çıkarmıyor ;)

GençKozluklu

Alıntı yapılan: CemBaba - 27 April 2012, 15:22:57
Ne bilim hala düşmedik. Buradayız gibi hissediyorum. Ligde kaldık gibime geliyor. Veya öyle hissetmek istiyorum. :/

Ben nedense hiç düştüğümüze inanmadım. Şok mudur nedir bilmiyorum ancak hep çevremde söyledğim gibi bu kadarşikenin konuşulduğu ligde SAMSUNSPOR düşmez. Umarım bu hissiyatım beni yanıltmaz ve bu kadar şikenin konuşulduğu yılda bu ligden SAMSUNSPOR umuz hiç bir şey olammış gibi ligen düşürülemez. İnşAllah