Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

kamuri

yarın ola hayrola bakalım demirören ne diyecek :o

samsunmania

süper final denen saçmalığın pazarlamasını baltalamamak için sessizler şu an. İnkar bile edebilirler.

Pergani 55

süper final sonunda bir karar çıkacak elbet ama ne olur bilemiyoruz.Süper finali pazarlamak için şimdilik ses çıkarılmadıgı dogru olsa gerek

sosaka

Tufan

Feneri kurtarma operasyonu devam ediyor danışıklı dövüş CASı çektiler ceza almadan yırtacaklar 2-3 yıla herkes unutur nasılsa güzel ülkemde :kafa:

hala kızı

Danışıklı dövüş devam ediyor.. Fenerbahçe CAS'tan davayı çeksin, TFF Etik Kurulu Aziz Yıldırım'ı suçsuz bulsun.. Al takke ver külah..

kumköylü ahmet

maviay55

ugrass

Pergani 55

sizi mi kıracagım bu sefer olumlu birşey yazacagım. Bana göre UEFA nın müdahalesi olacak çünkü Platini ''Fenerbahçe nin suç işlediğine dair güçlü deliller var ve TFF buna ragmen Feneri süper finale aldı.Ne karar verecekler bilmiyorum ama geç kalındı'' şeklindeki ifadesinden fenere ceza verilmesini beklediği belli.Bu suçu Sivasla beraber işledi üstelik.UEFA nın seyirci kalmayacagı açık.o kadar ümitsiz olmayın

isa55

26 April 2012, 17:05:04 #2261 Son düzenlenme: 27 April 2012, 00:17:50 isa55
fener davasını geri çekti.aralarında anlaştılar.
ulan bunlar UEFA yı bile yoldan çıkardılar.
Hani Avrupalılar işinde doğruydu, göreceğiz.

Pergani 55

UEFA nın bu konuda yan çizecegini zannetmiyorum.bu kadar açık bir konuda UEFA nasıl konuyu kapatacak.Ayrıca şikenin sahaya yansıyıp yansımadıgının anlaşılması çok zordur.20 dk uzatma olursa 8-9 kırmızı kart olursa vs şikenin sahaya yansıdıgı belli olur şeklinde açıklama yaparak şikenin sahaya yansımadıgı şeklindeki bir raporu kabül etmeyecegini açıkça ifade ettikten sonra Fenerle nasıl anlaşacak.Kamuoyuna nasıl açıklama yapacak

maviay55

fenev hisseleri imkb'de tavan yaptı aziz i salacaklar galiba  :x((

lucarelli

Böyle bir karar çıkarsa kurulun pek etikliği kalmaz benim gözümde.