Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

5trawberry

Ne işler dönüyor anlam vermek mümkün değil..
Bir gün önce Tff açıklama yapıyor rapor temiz diye, bugün ise tüm kaynaklar şike de var teşvik de diyor..

**KaR6**

rapor açıklanmış ama hayatımda okudugum en sacma rapor sanırım.. bir şeylerin kanaatine varmışlar ama ne oldugunu kendileri de bilmiyor gibiler..

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=15039

brigand

Rapor içeriğini ve taslağını açıklamışlar sadece. Raporun kendisi Tff'ye sunulmuş. Tff ne zaman açıklar, yada biz raporu şuan ki haliyle öğrenebilir miyiz bilmiyorum. Etik ihlali olayı işin rezil tarafını gösteriyor olabilir. Daha doğrusu kılıfını !

34 SS 1965

dua edıyorum kı fener paly offlardan sampıyon olsun benı yanlıs anlamayın yoksa galatasaraydan baska kımse sesını cıkartamayacak olaylar ortpas edılecek bu davayı tek basına galatasaray surdurur bızzden kımse ne sesını cıkartıyor ne manısadan ne ankaragucunden umarım galatasaray sampıyonlugu kaybederde bu davaların ustune daha da cok gıder ıyıce futboldan sogumaya basladım

davidsavage

mehmetbaransu ‏ @mehmetbaransu
Bir puanımızı bile sildirmeyiz diye M. Ali Aydınlar yönetimine posta koyan Fenerbahçe yönetimi, şimdi puan silmeye razı noktaya geldi.
6 dk mehmetbaransu mehmetbaransu ‏ @mehmetbaransu

Yıldıdrım Demirören kendisini oraya getiren iradeden güzel bir fırça yedi. İşin içinden çıkamıyorlar.

GurbetciFanatik

saka maka bu davayla ilgili iyi bi dizi cikardi ortaya.
Suclu kim ?  Sike var mi ?  Yapan kim ?

baya heyecanli dizi olurdu yani  :D :D :D :D

Ben anlamam Samsunsporum ligde kalsinda gerisi cok ta tin artik bunlarla ugrasacak halim kalmadi, hergün yeni bi sacma haber.

özkan

Ne biçim ülkeyiz,suçluya suçlu diyemiyıruz..ne diyim.çıkarcılar yönetimi olmuş çıkmışız,bizlerde bu adamlara ayna tutanlarız..

feveran

ŞİKE SORUŞTURMASI - Merakla beklenen kararda, basına yansıdığı şekliyle sorun olduğu rapor edilen 5 maç belirleyici olacak.

İddiaya göre bu 5 maç şöyle:

1- F.Bahçe-İstanbul BŞB: Şike olasılığı.
2- F.Bahçe-Ankaragücü: Şike olasılığı.
3- Sivasspor-F.Bahçe: Şike olasılığı.
4- Eskişehirspor-Trabzonspor: F.Bahçe'ye teşvik suçlaması.
5- Sivasspor-F.Bahçe: Trabzon'a teşvik suçlaması.

samsunmania

Artık bu saatten sonra(takımları kurtarmak için bu kadar tırmaladıktan sonra) lig 22 takım olmazsa yuh yani.

Pergani 55

Basına sızan(!) haberlere inanmayın.Zaten gazetelerdeki haberler birbirini tutmuyor.Onlar haber kirliliği yapma yarışındadır.Bu kadar açık bir suçun üzerini kapatamazlar.bize kalsa kapatılır ama UEFA var işin içinde.birileri mutlaka ceza alacak

Kodalak

dün akşam ki maraton programında ; bugün öğlen sonrası açıklama yapılacak diye birşey dedi lig tvden ömer,şansal'a

GurbetciFanatik

Karar verilse ne olurki sanki.
PFDK sevk edilerse Takimlar bu sefer takimlar tahkime gidecek o da sürecek bi zaman.
Yani ölme esegeim ölme.

Ben tek su karari duymak istiyorum gelecek sezon Lig 22 Takimla o aciklama yeter bana.
Yok Febe den puan mi silirler yok avrupayami gidemezler cok ta umrumdaydi artik benim.
Daha ne hileler döner bu davada kim bilir.

mehmet yılmaz

Son gelişmeler 22 takım olmayacağı yönünde bence.
Çünkü 58. maddeyi değiştirip, ardından cezaları açıklayacaklar.
Süper Lig takımları için hepsini teşvik girişimi ve sahaya yansımayan şeyler olarak değerledirecekler. İşin içine Trabzonspor'u da katmışlar. Mesela Sivas-Fb maçı için hem FB'nin hem de TS'nin teşebbüsleri var deniliyor. İBB-FB, Eskişehir-TS, FB-A.Gücü maçları kabul edilmiş sadece. Bunlar da "teşebbüs" sayılmış. Yani, TFF alaturka bir yöntemle işi çözmek istiyor. Ancak devreye UEFA girecek, Haziran ayında. İşte o zaman o aklı evvellerin Türk futbolunu nasıl bir kuyuya attıkları ortaya çıkacak.

http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=1280536&title=federasyonun-tavri-netlesti-tek-sikinti-uefa-yaptirimlari

feveran

SON DAKIKA
şike acıklaması yarın 11 de olcakmış demirören yapcakmış

jean

su demiroreni gorsem yuzune sovecem vallahi adam elinden geleni yapiyor olayin ustunu kapamak icin