Kesinleşen Transferler

Başlatan Turuncu, 14 June 2011, 22:17:36

« önceki - sonraki »

sadece55

Bu parayı bir defans oyuncusuna verebiliyorsak bu sene bayağı ekonomi iyi durumda görünüyor...

erhan55

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 28 June 2011, 23:47:42
pal lazarın bonservisine 1.392.000 tl vermişiz

kaynak:
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/1-lig/transferuebersicht/wettbewerb_TR2.html
600.000 avro verdik. yaklaşık bu fiyat yapıyor. ayrıca defans oyuncusu veya değil farketmez süper ligde en ucuz yabancı transferlerinden biri. zaten bu parayı da veremiyorsak hiç bu yola çıkmayalım. kimseyi de alamayız buna fazla para diyorsak.

sadece55

Sanıyormusun herkes bonservisiyle futbolcu alıyor...600 bin euro az para değil

isyan

Alıntı yapılan: erhan55 - 01 July 2011, 00:31:18
600.000 avro verdik. yaklaşık bu fiyat yapıyor. ayrıca defans oyuncusu veya değil farketmez süper ligde en ucuz yabancı transferlerinden biri. zaten bu parayı da veremiyorsak hiç bu yola çıkmayalım. kimseyi de alamayız buna fazla para diyorsak.
Sana/Size göre 600.000 az'mi ? Yönetim'in Transfer'e 10-15 Milyon harcayacak hali yok herhalde  ::)

erhan55

01 July 2011, 01:11:19 #80 Son düzenlenme: 01 July 2011, 01:14:39 erhan55
Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 01 July 2011, 00:58:53
Sana/Size göre 600.000 az'mi ? Yönetim'in Transfer'e 10-15 Milyon harcayacak hali yok herhalde  ::)

sizi anlamıyorum hem 600.000 e fazla diyorsunuz hem de nerede yıldızlar diye ya da adını duymadığımız adamlara burun kıvırıyorsunuz. ne istedinize karar verin. iyi oyuncuyu beleşe getirmek eskisi gibi kolay değil. ayrıca hangi takım bütün transferlerini bonservisi elinde olan adamlardan tamamlamış? herkes illaki para verip aldığı oyuncu çoğunlukta, bonservisi elinde olan da 1-2 adam bulursa anlaşırsa alır. 20 yaşındaki adama bile 200.000 lira verildi ki bu adam daha milli maça çıkmamış vs sadece gelecek vadediyor. 17 yaşındaki adama 2.3 milyon avro verdiler. sen nerede yaşıyorsun arkadaşım. süperligde oynayıp 600.000 avrodan aşağı bonservisi olan kaç oyuncu var?

sadece55

Simao sabrosa bile 900 bin avroya alınmıştı...Guti bonservissiz..

isyan

Alıntı yapılan: erhan55 - 01 July 2011, 01:11:19
sizi anlamıyorum hem 600.000 e fazla diyorsunuz hem de nerede yıldızlar diye ya da adını duymadığımız adamlara burun kıvırıyorsunuz. ne istedinize karar verin. iyi oyuncuyu beleşe getirmek eskisi gibi kolay değil. ayrıca hangi takım bütün transferlerini bonservisi elinde olan adamlardan tamamlamış? herkes illaki para verip aldığı oyuncu çoğunlukta, bonservisi elinde olan da 1-2 adam bulursa anlaşırsa alır. 20 yaşındaki adama bile 200.000 lira verildi ki bu adam daha milli maça çıkmamış vs sadece gelecek vadediyor. 17 yaşındaki adama 2.3 milyon avro verdiler. sen nerede yaşıyorsun arkadaşım. süperligde oynayıp 600.000 avrodan aşağı bonservisi olan kaç oyuncu var?
Daha Lig'e yeni ciktik böyle "Yildiz" transferi konusunda sabirli olmak gerek, diyelim simdi 2-3 Milyona oyuncu aldik, eeeh sonra ? ya tutunamazsa ? 2-3 Milyon bosuna gitti demektir  :-X
Hem az para verip iyi oyuncu'da alabilirsin örnegin IBB; Holmen'e Ibrahim Akin'a, bakin bi zahmet kac para vermisler  ::)

veis

Alıntı yapılan: erhan55 - 01 July 2011, 01:11:19

tamam da bu kulüpde hacı baba tekkesi tegil.bol kese yapmanında anlamı yok.en nihayetinde galip öztürk destek veriyor diyede kalkıp oto bota para basmamak lazım.

ali ihsan

Pal Lazar 23 değil de 33 yaşında olsaydı bonservisine para vermezdik.Bence verilen rakam makul.

erhan55

ya arkadaşlar ne diyorsunuz siz? ibrahim akın diyor bol kese diyorlar. biz parayı saçalım mı dedik? 600.000 avro süperligde oynayan bir oyuncu için ucuza alındı denecek bir para dedik. ayrıca galip öztürk vs ye gerek yok bu para için süperlig gelirlerine bir bakın isterseniz. galip öztürk daha iyi bir takım için kesinlikle yardımı gereken hatta paradan çok çevresi, iş adamları ve siyasi gücünden daha çok yararlanacağımız adam. allah başımızdan eksik etmesin. ama siz sanıyor musunuz ki 600.000 avroyu o verdi ya da süperligde oynayan bir takım 600.000 avroya trasnfer yapamaz? sen de 2-3 milyona oyuncu aldıktan sonra bir zahmet onu oynat. salak saçma adama o kadar para verme. iyi adam al. sonra boşa gitmez merak etme. senin mantığınla ucuz oyuncu alsınlar hep. ya tutarsa o zaman denir. tutmazsa aldığın 8-10 ucuz oyuncu parası boşa gider onun yerine kaliteli 5 oyuncu al merak etme oynatmayı bilirsen düşmezsin. aynı bit pazarı olayı. ingilizlerin meşhur lafı vardır. kalitesiz markasız adi mal giyecek kadar zengin değilim. aynı giyim gibi düşün:ucuza alırsan bir sene giyersin, kaliteli alırsan senelerce. riske atacak paramız yok diyorsan o zaman bilmediğimiz bonservisi elinde ya da ucuz oyuncu almaktansa biraz daha fazla verip kumaşı belli adam almak daha iyidir.
kaldıki anlamıyorum neden düşmekten bahsediyorsunuz? ben avrupayı hedefleyen bir samsunspor düşünüyor ve öyle hedeflendiğini varsayıyorum.kimse para saçalım demiyor. illaki gelecek vaadeden ucuz oyuncu bulmak şart. ama 600.000avroya fazla para değil diyorum süperligde oynayan takım için. ibrahim akını al bakalım şimdi alabiliyor musun 2 milyon avroya? bu adam da tutarsa ki kendi basını bile gelecek vaadeden oyuncu diyor o zaman değerine bakın bir de o zaman konuşalım. kemal gibi bonservisini kendi verip bize gelen ve 10 numara oyuncu 10 tane alırsan 1 ya da 2 tane çıkar sonra işte o zaman küme düşersin.

Tufan

biri bana erhan55'in ne anlatmak istediğini tercüme edebilir mi?
bazı yazıları okurken bunalıyorum artık!

erhan55

Alıntı yapılan: Tufan - 01 July 2011, 13:55:50
bu gibi saçmalıkları özelden yaz ben sana anlatırım. ya da git ilkokula tekrar başla. tükçe yazdık.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Tufan - 01 July 2011, 13:55:50
ben okumuyorum   :kanka: biri kısa özet geçebilir  :evet:

Tufan

bende okumuyordum da merak edip okumaya çalıştım tutarsızlık diz boyu neyi özet geçeyim bilemedim.
neyse konu mundar olmasın yönetici abilerimiz çöpe aktarır bu mesajları.