Kesinleşen Transferler

Başlatan Turuncu, 14 June 2011, 22:17:36

« önceki - sonraki »

radikal-fma

selam Büyük Samsunspor'un büyük taraftarı! bank asyada eksiğimiz gole ulaşmakta zorlanmamızdı. Attığımız gollerde genellikle agbetunun gösterdiği gayret etken oluyordu. şimdi agbetuda yok. bence en az 2 tane iyi forvete ihtiyacımız var. zenke ile bu iş olmaz. hep defansif transferler yapıyoruz :holey:

germencisse

Şuanda taraftarımızın beklediği transferler yapılmamış olabilir ancak,gerçekleşen 3 transferimizde geleceğe yönelik bunların yanına 2 yada 3 takviye yapılırsa sıkıntımız kalmaz..

kamuri

bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz ama youngboysu fenerbahçe ile oynadığı maçlardan hatırladığım kadarıyla özellikle kanatlardan çok etkili geliyolardı şu an da bize sağ açık oynayabilecek kim var bilmiyorum ama acilen çok iyi bi sağ açık sol açık orta sahaya bi tane kaliteli isim bi de sağlam forvet aldık mı bence herşey çok daha güzel olacak

samsunspor.co.nr

Serdar'in takıma ciddi katkı yapacagını düşünüyorum.
Satın alma opsiyonuyla almamız da gayet iyi oldu.  >l<
Takımımıza hayırlı, uğurlu olsun.  :_nazar

yirmiuc

"Bu adamın transfer olduğu takım küme düşmez!" dedirtecek transfer yapmalıyız.
Bana göre henüz böyle bir transferimiz yok.

lucarelli

Bence transfer politikamız gayet iyi gidiyor. Lazar ile defansı, Selim Teber ile orta sahayı kuvvetlendirdik. Serdar(Satın alma opsiyonu bizde olduğu için) ve Burak ile de gelecek için adımlar atıyoruz.

Gökberk55

çok eleştirdik ama şu son 5 6 kesinleşen transferden sonra yönetimi kutluyorum,bi tanede sağlam forvet alırlarsa çok iyi olacak herşey

kıbrıslı_mete

Young Boys'ta 10 numara Costanzo vardı onu da alsak keşke, hocanın öğrencisi.

Musti

Alıntı yapılan: kıbrıslı_mete - 03 July 2011, 14:00:16
Young Boys'ta 10 numara Costanzo vardı onu da alsak keşke, hocanın öğrencisi.

Hocanın sistemine göre 10 nuamara şart. Eğer transfer olmazsa o bölgede ya Ufuk'u ya da Murat'ı oynatır.

sadece55

Musti

Alıntı yapılan: Erdinc - 03 July 2011, 14:07:23
10 numara isim diye zaten selim teber alındı...

Teber daha çok 8 numara pozisyonunda oynamıyor mu? Hakan Bayraktar gibi.

ngonge

Selim Teber, 10 numara oynar bence, Kayseri'de verimsiz olmasının nedeni orada önlibero oynaması idi.

Onur Türk'e de oynama garantisi verilmişmiş;

Beni isteyen takımlar arasında Bursaspor da vardı. Ancak oraya gitmiş olsam yedek kalacak, futbolumu ilerletme şansım olmayacaktı. Samsunspor'da ise bana şans verileceğine dair garanti aldım" dedi

http://www.ozgurkocaeli.com.tr/P73406

Musti

Alıntı yapılan: ngonge - 03 July 2011, 14:13:05
Selim Teber, 10 numara oynar bence, Kayseri'de verimsiz olmasının nedeni orada önlibero oynaması idi.

Teber 10 numara oynabilir mi bilmiyorum ama benim dediğim geçen senede Hakan'ın oynadığı pozisyon Turgay'ın oynadığı pozisyon değil.

Edit: Teber'in Hoffenheim'dayken oynadığı pozisyon 10 numara imiş. Gelipte Kayseri'de de önlibero oynatılması abes olmuş. Tahminim bizde de 10 numara veya 8 numara mevkisinde oynar.

sadece55

8 numara dediğin yer neresi oluyor ? 10 duymuştum da 8 duymadım :)

Musti

Alıntı yapılan: Erdinc - 03 July 2011, 21:57:16
8 numara dediğin yer neresi oluyor ? 10 duymuştum da 8 duymadım :)

Sistemden sisteme göre değişir. Eskiden numaralar mevkilere göre verilirdi. Mesela sağ açığın mevkisi 7 numaralı mevki. Forvet  9 numaralı mevki. 2 numara sağ bek. 1 numara kalecidir mesela. Bunu duymuşsundur en azından ;) Mesela 4-5 numaralar stoper mevkiisini ifade eder. 6 ve 8 numaralar da orta saha mevkiisine denk gelir.

Mesela bazı futbolcuların forma numarası takıntısı da biraz bundan gelir. Gerrard ve Lampard 8 numaralı formaları tercih ederler mevkiilerinden dolayı  ;) Günümüz futbolunda 6 numara daha çok defansif orta saha 8 numara ise komple orta saha tarzında oyunculardır.