Kombine Fiyatları!!!

Başlatan Umut, 12 June 2011, 16:54:31

« önceki - sonraki »

Gökberk55

ben bi maraton kombinesi alacğımda okul dönemi Samsunda olmadğım için benim yerime kardeşimin gitme olasılığı var dimi,illa kart sahibi girecek diye bir ibare yok

twitter

kimlik ve 2 fotoğraf alıyorlar yani giremez gibi

Sercan

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 28 June 2011, 13:49:24
ben bi maraton kombinesi alacğımda okul dönemi Samsunda olmadğım için benim yerime kardeşimin gitme olasılığı var dimi,illa kart sahibi girecek diye bir ibare yok

o iş sakat herkes bir öğrenci adına alır o zaman..

Gökberk55

ne bileyim millet derbi maçlarında felan kombinesini satıyo ya ondan sordum belki olur diye,sormak lazım

Sercan

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 28 June 2011, 13:56:54
ne bileyim millet derbi maçlarında felan kombinesini satıyo ya ondan sordum belki olur diye,sormak lazım

haklısın ama öyle olursa önüne geçemezler olayın..

emrullah

SS.Biz  Samsunspor Kombine Listesi

1-
2-Atakumlu55             Evet
3-Doctor_55 

Gökberk55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 28 June 2011, 14:02:39
haklısın ama öyle olursa önüne geçemezler olayın..

bunu klübe iletmek lazım faceden haluk tana mesaj atayım soyadına göre felan çıkarsınlar kombineyi,yerime gircek olanda zaten 12 yaşında öğrenci muhabetinden sıkıntı olacağını düşünmüyorumda

davidsavage

Kredi kartına taksit felanda oluyor mu?

sercan5592

Fiyatlar çok uygun kombine için yönetimi tebrik ederim şuan öğrenci sayılmam pek lise bitti üni başlamadı ama yapcak bişey bulurz  :)

germencisse

Yapılan transferlere karşılık bir fiyat olsa gerek.. ;) :evet:

fındık

Ayberk

Çok çok iyi fiyat. Böylece en az 10.000 kombine satılmalı. Valla ben 400leri 500leri nasıl ödeyeceğimi düşünürken ilaç gibi oldu :) Hem böylece "gerçek" Samsunsporlular korunmuş olup, İstanbul takımlarının maçlarındaki giydirmelerden nasibini almamış olurlar :)

4 maça gelip 160 lira vereceğime 17 maça 150 veririm diyecek öğrenci de çok dediğiniz gibi. Ama en azından yüklüce bir toplu para girişi olur ;)

CeLL-O

Şirinler'den Kombinelerle İlgili Açıklama

AlıntıBilindiği gibi grubumuz Samsun'da bedava bilet kavramını sona erdirebilmek için uzun zamandır uğraş veriyor. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda kombine biletimizi alarak kulübümüze maddi katkıda bulunacağız. Bizler manevi anlamda her zaman takımımızın yanında olduğumuz gibi maddi olarak da elimizden gelen desteği veriyoruz.

Yönetimimizin açıkladığı kombine bilet fiyatlarına göre tribünümüzün bilet fiyatı 150 TL'dir. Taraftar gruplarına yapılan %50 indirim sonucu 75 TL'ye biletlerimizi alacağız. Sezon içi maç bileti fiyatları ise fenerbahçe, galatasaray, beşiktaş, trabzonspor maçları ( Bu maçlar 20 TL ) haricinde 10 TL'dir. Bu demek oluyor ki sahamızda oynayacağımız bütün maçların toplam bedeli 210 TL'dir. Kombine kart alarak hem daha avantajlı oluyoruz hem de kulübümüze sezon öncesinde toplu bir kazanç sağlayarak desteğimizi veriyoruz.

Kombine biletlerimizi toplu halde alıcaz. Bunun için herkes kimlik fotokopisini ve 2 adet fotoğrafını hazır bulundursun. İlerleyen günlerde açıklama yapılacak bu konu ile ilgili. Lütfen herkes bu konuda duyarlı olsun. Kombine biletsiz Şirinler üyesi kalmasın !

http://portal.forzasirinler.com/kombine-bilet-fiyatlari-belirlendi/

Ayberk

Alıntı yapılan: Umut - 28 June 2011, 15:17:15
Ben simdi ogrenciyim maraton kombineyi 150 liraya mi alacam. ???

Herkesin ilk tepkisi bu oluyor  :evet:

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: red_white - 28 June 2011, 13:42:29
bu kadar olurya yine aradım kombine fiyatları belli oldumu dedim adam hayır belli olmadı diyor resmi siteden açıklama yapılmış buna nediyorsunuz dedim haberi yok yazıklar olsun dedim amatörmü sanıyorsunuz bizi dedim müdür beye aktarayım diyor aktarmayın dedim birbirinizden yaptığınız işten az haberiniz olsun dedim  :kafa:

Hocam telefonlara kapının girişindeki güvenlik bakıyor, güvenlikçininde bunu bilmemesi bence normal gibi  :kanka: