Kombine Fiyatları!!!

Başlatan Umut, 12 June 2011, 16:54:31

« önceki - sonraki »

usare

Bölecek olsalar ayrı ayrı yazardı sanki (maraton a, maraton b... gibi). Bölmeyecekler heralde.

Burak

Alıntı yapılan: Tufan - 28 June 2011, 13:01:18
bu yeni yasaya göre Kimlik fotokopisi + 2 foto isteniyor şehir dışından alma işi sıkıntı olacak sanırım ona da bi çözüm bulununca çok şahane olacak.

Oğlum sana vermezler senin kimliğin hiçbiryerinde Samsun yazmıyor  :D :D

Levent ÖCAL

Arkadaşlar haberexen.com un haberi doğru yalnız VİP A nın fiyatı yazılandan daha yüksek olacak onu söyleyeyim. İndirim olayı gerçekten var ve maratonun bölünme olayı söz konusu değil.   :ok

alperen

haydaa bu haber süper..kombine rekoru kırılır bu sene..tebrikler yönetim >l<

Tufan

Alıntı yapılan: Burak - 28 June 2011, 13:20:33
Oğlum sana vermezler senin kimliğin hiçbiryerinde Samsun yazmıyor  :D :D

napsam gidip mor gödenlerin kombinesini mi alsam :)

Forvetim

rakamlar çok iyi en ideal olanı yapmış yönetim, yüksek tutup 1000-2000 tane satacaklarına uygun fiyatta 6-7 bin satmak daha mantıklı ve her maç tribünlerin dolu olması demek. güzel girişim tebrikler

sadece55

Yüksek Lisans ilk defa işe yaracak desenize  :D

maço

hem öğrenci hem bayan hemde taraftar grubuysa noluyo acaba  :deli: :holey:

sadece55

Sen kazana düştün diyolar ve indirimi iptal ediyolar diye duyum aldım :)

fat55

samsunspor.biz üyeleri taraftar grubu sayılıp kombine alabilecek mi?

sadece55

öyle bir durumda sanırım 150 kombine alırız

twitter

aynen var mı böyle bir şey yoksa öğrenci belgesi alıyım şu müdürler falan ortadan kaybolmadan

Atakumlu

SS.Biz  samsunspor_x Kombine Listesi

1-
2-Atakumlu55             :evet:

red_white

28 June 2011, 13:42:29 #133 Son düzenlenme: 28 June 2011, 13:46:42 red_white
bu kadar olurya yine aradım kombine fiyatları belli oldumu dedim adam hayır belli olmadı diyor resmi siteden açıklama yapılmış buna nediyorsunuz dedim haberi yok yazıklar olsun dedim amatörmü sanıyorsunuz bizi dedim müdür beye aktarayım diyor aktarmayın dedim birbirinizden yaptığınız işten az haberiniz olsun dedim  :kafa:

YaSeF55

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 28 June 2011, 13:21:11
Arkadaşlar haberexen.com un haberi doğru yalnız VİP A nın fiyatı yazılandan daha yüksek olacak onu söyleyeyim. İndirim olayı gerçekten var ve maratonun bölünme olayı söz konusu değil.   :ok

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2296