Kombine Fiyatları!!!

Başlatan Umut, 12 June 2011, 16:54:31

« önceki - sonraki »

seckin55

AlıntıKombine fiyatları belirlendi

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'da 2011-2012 futbol sezonu için kombine kart ve tek maçlık bilet fiyatları belirlendi.

Samsunspor Başkanı Kazım Gürol Yılmaz başkanlığında yapılan haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında alınan karar gereği, kombine kart fiyatları kale arkası 150, Maraton 300, VIP-A 1.500, VIP-B 750 TL olarak tesbit edildi.

Tek maç fiyatları ise düşük tutuldu. Yönetim Kurulu Toplantısı'nda ayrıca kale arkası ve maraton kart fiyatlarında bayanlara, öğrenci ve taraftar gruplarına yüzde 50 indirim yapılması da kararlaştırıldı. Bu arada kombine kart sahibi olmak isteyenler, Spor da Şiddet Yasası gereğince, beraberlerinde kimlik fotokopisi ve 2 adet fotoğrafla şahsen başvurmaları gerekecek. Bilet satış noktaları ise daha sonra kamuoyuna duyurulacak.

Samsunspor Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, Samsunsporluları kombine bileti alarak takımlarına destek olmalarını istedi.

Kale arkası: 150 TL

Maraton: 300 TL

VIP A: 1.00 TL

VIP B: 750 TL

haberexen.com

Tufan

vip b ile kasıt eskiden kapalı tribün olan koltukları değiştirilecek yerler sanırım.

samsunum

kombine satışlarında kendi rekorumuzu kırabilrmiyiz acaba ?

SSKLA

Alıntı yapılan: Tufan - 28 June 2011, 10:08:09
vip b ile kasıt eskiden kapalı tribün olan koltukları değiştirilecek yerler sanırım.

Kapalıyı koltuklarını değiştirip Vip B yapıldı artık kapalı yok ;)

usare

Rakamlar güzel, bir an önce transferler de gelirse 9-10 bin satılır arkadaşların dediği gibi.

red_white

28 June 2011, 10:52:42 #95 Son düzenlenme: 28 June 2011, 10:56:26 red_white
az anca kulübümüzü aradım yanlış haber diyorlar  :kafa:   bu nasıl bir iştir ya

Levent ÖCAL

bende haberexen.com dan inceledim haberi herhangibir kaynak sunmamışlar zaten. Tahmini rakamlar belirttiler sanırım.

sadece55

Yani boşa ümitlendik desenize

cembaba

Abi resmi siteden açıklanmadan böyle haberleri yayınlamayalım. Sanırım her şeyi resmi siteden duyuracaklar.

sadece55

Artık ciddi ciddi belirleselerde ona göre satışlar başlasın biranönce

Burak

Alıntı yapılan: CemBaba - 28 June 2011, 11:01:22
Abi resmi siteden açıklanmadan böyle haberleri yayınlamayalım. Sanırım her şeyi resmi siteden duyuracaklar.

Sana mı sorcaz kardeşim alla alla bir duyum aldık paylaştık nedir yani  :P :P :P :peeh: :peeh:

cembaba

Bana soracaksınızzzzzzzzzzzz, en çok ben konuşucammmmmmm, Ben Erol Büyükburç'um... :D :holey: :holey: :holey:

Sercan

Alıntı yapılan: CemBaba - 28 June 2011, 11:47:47
Bana soracaksınızzzzzzzzzzzz, en çok ben konuşucammmmmmm, Ben Erol Büyükburç'um... :D :holey: :holey: :holey:

saçma sapan konuşma laa :) :) Sercan Ç.  :deli:

cembaba

haydaaaa.... Neyse şurayı genel sohbet odasına çevirmeyelim ;D

sosaka