Kombine Fiyatları!!!

Başlatan Umut, 12 June 2011, 16:54:31

« önceki - sonraki »

Umut

12 June 2011, 16:54:31 Son düzenlenme: 12 June 2011, 17:44:30 Umut
Seyir zevkine göre fiyat

Asbaşkan Tahsin Kosif, statta yapacakları düzenlemelerin ardından kombine biletlerle ilgili çalışma başlatacaklarını ve fiyatların da seyir zevkine göre oluşturulacağını söyledi.Samsunspor Asbaşkanı ve İdari İşler Sorumlusu Tahsin Kosif, 19 Mayıs Stadyumu'nda yapacakları incelemelerden sonra yeni sezon kombine bilet fiyatlarını belirleyeceklerini söyledi. Kombinelerin seyir zevkine göre fiyatlandırılacağını belirten Tahsin Kosif, "Konuyu önümüzdeki ilk yönetim kurulu toplantısında masaya yatırmayı planlıyoruz. Yapacağımız tespitlerin ardından kombinelerimizin fiyatlarını da netleştireceğiz" dedi.
kaynak : http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=78258

Nedense uçuk bir fiyat belirleyecekler gibi geliyor bana.  :-\

Serkan

vakti zamanında maratonu 3 parçaya bölme fikride bu tahsin efendi'nin aklına gelmişti seyir zevki filan aman diyim ;) Samsunspor aşkıyla yemek yemeyip bilet parası biriktiren insanların umutlarını kırmayın bunun için bir kampanya başlatılmalı.

YaşarDoğu

Sayın Kosif hemen partallara başlamış , aman diyeyim hemen gaza gelmeyelim...

mehmet yılmaz

Maraton için bence makul olan en fazla 300-350 arasıdır.
Samsunspor taraftarının ekonomik seviyesini göz ardı etmemeleri lazım.

Recep

şimdi bunlar kaş yapalım derken göz çıkaracaklar
açıklayacakları uçuk fiyatla hem taraftarı hemde gelecek parayı kaçırmazlar inşAllah

kalptenþimþek

kesinlikle 400 ün altında yapmazlar..Bu arada seyir zevkine göre maratonu bölüp ortada kuyu var yandan geç yapacaklarsa içine ederler maratonun!!

emre

keşke deplasmanlara da kombine satsalar   :)

cany

Alıntı yapılan: Serkan - 12 June 2011, 17:03:06
vakti zamanında maratonu 3 parçaya bölme fikride bu tahsin efendi'nin aklına gelmişti seyir zevki filan aman diyim ;)

aynen rezaletti bi koltuğa 2-3 kişiyi yazmışlardı o sezon. her maç tartışma oluyodu :kafa:

FaTiH_HaN

Bence maratonun alt-üst olarak ve orta-sağ-sol olarak ayıracaklar ve hepsine ayrı fiyat biçecekler ve fiyatların uçuk olacağını düşünüyorum. İnşallah fiyatları belirlerken maça gelmek için harçlığını, aldığı cüzi miktarda maaşı biriktiren Samsunsporluları  unutmazlar...

Serkan

maratonun bölünmesine kesinlikle sert tepki vermeliyiz.

CurvaSs

maraton bölünür mü abi? mantığa gel ya. geçenlerde böldüler, bi' hayrını da göremedik. kombineleri ortadan verecekler, yan taraflar ise kombine alamayanların. öyle saçmalık olmaz, adam niye yan taraftan maç izlesin ki.

ayrıca, inşallah kale arkası biletleri de 100 liranın üstünde olmaz. hadi en fazla 150 olsun. bi' tane almayı düşünüyorum, sadece samsun'da olduğum zamanlar maç izleyebilcem ama olsun. şart.

KareAs55

Para gelsinde nasıl geliyorsa gelsin zihniyetinden çıkıp taraftarı düşünmeliler...

samsunspor.co.nr

Arkadaşlar,

Telleri kaldıracaklar herhalde,maraton alt biraz daha pahalı olabilir.
Orduspor 2011-2012 Maraton kombine fiyatını 600 TL açıklamış (kesinlikle saçmalamışlar,maç başı neredeyse 40 TL,uçuk bir rakam Ordu için),bir arkadaşım paylaştı.
Stadlarının durumu ortada.Maratonun üstü açık vs. vs.
Bizim yönetim umarım saçma sapan bir kombine fiyatı açıklamaz.

Bir de seyir zevki vs. maratonu (eskiden bir ara vardı yanlış hatırmalıyorsam) 2'ye,3'e bölmezler inşallah.

Kaynak yaratacağız derken 4000-5000 kişiye oynamayalım da..
Digiturk 12,90 TL.
İnsanları soğutmasınlar takımdan,inşallah saçmalamazlar.

Sevgiler.

cembaba

Maraton için 300 TL makul bir rakam. 200 TL de kale arkaları olur.

Ajan

Alıntı yapılan: CemBaba - 13 June 2011, 13:04:08
Maraton için 300 TL makul bir rakam. 200 TL de kale arkaları olur.

normal maçlarda maraton 20 kale arkası 10 tl olur derbilerdede 30a 15 olur, kombine olarak hesaplarsak maraton 350 400 arası kale arkasıda 175 200 civarı olur.