Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

turgayergeni

yönetimin zararı bize, hocanın zararı takıma hiç değilse hoca gitsin bari...

MeL_55

16 October 2011, 18:32:44 #676 Son düzenlenme: 16 October 2011, 18:36:52 MeL_55
Sir Üseyin Kalparı geri getirsinler  :kafa:

hala kızı

Kalpar etini tırnağını yiyordu böylesi maçlar da...Bizim ki

yayılmış sanki bitse de gitsek diyordu defoll rezil herif defolllll >:(

emre

16 October 2011, 19:02:55 #678 Son düzenlenme: 16 October 2011, 20:46:24 emre
Bance'nin 11 de olmasının bir açıklaması olamaz,buna daha sonra Mustafa Sarp,Lazar falan filan ekleyebilirsin.Hala daha kimi oynatıp kimi oynatmayacağını bilmiyorsun.İbb ye karsı Bance'yi çıkarınca Akaki'yi aldın ya ben utandım ama sen eminim yine bildiğini okursun Fb maçına hiç bir şey değişmiş olmaz.

Tribün Dergi'de bir Bucalı'nın  yorumu:

Alıntıgeçen sene biz de böyleydik arkadaşlar
yok şu oynasın bu oynasın derken bi baktık diplerdeyiz
insallah sonunuz benzemez ama yol yakınken yanlışlardan vazgeçmek gerekli

genç, başarıya aç oyuncular süper ligde iş yapar,
kaleci atilla oynamıyor sanırım bizden gelen oynasa birkaç maç bence bırakmaz kaleyi
Alıntı

Şu an taraftar,futbolcu.yönetim,teknik direktör her şey kötüye gidiyor.Umarım bir şeyler olur toparlarız...

ahmetsefa55

bireysel hatalar yüzünden yenildik demişssin haklısın ;
lazar inadından vazgecıp ademe şans vermezsen
ertugrul gibi formayı hakedene formasını vermezsen
oynadıgı her maçta hucum organızasyonlarına canlılık getıren bulent kocabey'e karşı ufuk bayraktarı tercıh edersen
mustafa sarp ve fink gibi hem ağır hemde hücum yönü hiç olmayan aynı mevkinin adamını yanyana oynatırsan
dominguez'e hala şans vermeye devam edersen
2-0 gerideyken kemali sağ beke çekip stoper alırsan
zenke , dilaver gibi bu takıma her zaman katkı yapabılecek adamları takıma küstürürsen
bireysel hatalardan dolayı yenilmiş oluruz...

samuray

mal herif ya takım 2 .0 mağlup banceyi çıkarıyor akakiyi stoper sokuyor bu nasıl anlayış ya dahla fazla gol yemeyelim sevdasında maçı çevirebilecek hale yapamıyor da defansa adam alıyor hala yönetim tekink heyetyin kulağını bi çekmeli artık yeter ya gerekirse para cezası vereceksin hepsine hoca istifa etmez kovulmasını bekler tazminat almak için gerekirse geç olmadan gönderin >:( >:( :( :(

ibrakadabra55

Daha şu adama neden tahammül ediyoruz ? Bence sınırları zorladı ! Samsunlu Türk Hoca gelmeli bence Hakkı Bayrak , Hasan Şengün , Ercüment Coşkundere , Ahmet Ertem vs vs. bakın Bucaspor'a herkes kendi çocuklarıyla başarılı oluyor.

Burak

16 October 2011, 20:27:18 #682 Son düzenlenme: 16 October 2011, 20:31:29 Burak
Kredisi doldu bence bize göründü Hikmet Karaman yolları romantizm denedik ama olmadı maalesef . Sen 2-0 lık maçta Bance 'yi çıkarıp Akaki'yi alırsan Kemal'i de ısrarla  sağa kaydırıyorsan biraz takıntılısın demektir.

feveran

bu lıgı yabancı hoca kALDIRMIYOR mersın hocasınla ordu hocasınla devam edıyor puanda ıyı aldılar bızde hoca degıstık nede olsa yabancı haranıyız  çanakkaleyı bıle osmanlı torunlaryla gecrmedık alt yapıdakı futbolcularda ılk 11 dekı yabancıları boğar koy onları kardeşım banceyı al sen akaKIYI KOY İŞE BAK

kýzýlyýldýz55

hoca sistemin yarısını başardı çok gol atıp çok gol yiyen bir takım olaçaktık
çok gol yiyoruz orada başarı sağlandı ama
diğer gol atma başarısını sağlayamıyoruz

celebi

banceyi hiç çıkarmamalıydı. çok faydalıydı  çok azulu ve çalışkandı.

cany

Alıntı yapılan: samuray - 16 October 2011, 19:12:54
mal herif ya takım 2 .0 mağlup banceyi çıkarıyor akakiyi stoper sokuyor

bu kovulmak istiyo heralde başka türlü açıklanamaz. tazminatı cebe indirip kaçacak

##kdc##

Ollivanders

16 October 2011, 21:59:43 #688 Son düzenlenme: 16 October 2011, 22:08:12 Serpico
Hadi oyuncu tercihlerini geçtik ama ben dakika 80 de akaki - bance ve murat degişikligini anlayamadım. Ne o petkoviç 5-0 olmasından mı korktun. Acil istifa etmesi lazım. Etmezse kovulması şart. ama o kudreti gosterecek yönetim nerde ?

Lusage

Senden çok umutluydum... Fenerbahçe'yi elediğin için değil. Vizyonu olan bir hoca olduğun için. Belki Türkiye şartlarına uymayacak olsada 3-4-3 gibi bir hücum futbolu oynatacağın için. Evet haklısın senin sistemine göre transferler yapılmadı. Transferlerin neredeyse tamamı senin insiyatifinde değildi. Sistemine göre oyuncu bulamadığın için 3-4-3 ten vazgeçtin. Futbolculara teknik öğrettin, taktik öğrettin. Antrenmana gelen taraftara antrenman nasıl yapılırmış onu öğrettin. Bunların hepsi tamam iyi hoş ama...

Bir Dominguez var bilirmisin? Sahada olmayan görünmez hayalet..
Bir Bahia var bilirmisin? Yanında kimin oynayacağını bilmeyen..
Bir Kemal var bilirmisin? Sağ bekte olsa elinden geleni yapacak olan ama stoperde harikalar yaratan..
Bir Mustafa var bilirmisin? Gazmanotun önde gideninden..
Bir Murat var bilirmisin? En atomundan en karıncasından..
Bir Zenke var bilirmisin? Her ne kadar beğenmesemde takıma hareket getiren..
Bir Dilaver var bilirmisin? En bombacısından, en Hatemosundan..
Bir Ertuğrul var bilirmisin? 3 Maçta 7 gol yemeyeninden..

Bir Türkiye gerçeği var bilirmisin? Haticeye değil neticeye bakılan..
Bir Yabancı hoca klasiği var bilirmisin? Gözünün yaşına bakılmadan kovulan...

Ben halen daha devam etmeni isteyen ufak bir azınlıktanım.. 15. de olsak kalmanı isteyen takıma sınıf atlatacağını düşünen bir azınlık. Ama birde gerçek var. Evet Samsunspor'luyuz. Evet takımımızın hiç bir zaman mağlubiyetini istemeyiz. Ama görünen köyde klavuz istemez. Belki şu form durumumuzla 100 kere oynasak 10 kere ancak puan alabileceğimiz bir deplasmandan puansız dönecek ve Vlad valizlerini toplamaya başlayacak..