Bank Asya 1.Ligi /34.hafta SAMSUNSPOR'umuz - Ç.Rizespor: 1-2

Başlatan berkay55, 08 May 2011, 15:52:09

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: eren55 - 12 May 2011, 00:42:49
Arkadaşlar bilet fiyatları ne alemde?Kapalının bilet fiyatlarını soruyorum.Sinop'tan maça gelmek isteyen arkadaşlar için bilet aldıracağım ve bana kapalının fiyatlarını soruyorlar.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
kapalı ve maraton 10 tl , kale arkaları 5 tl

eren55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 12 May 2011, 00:43:39
kapalı ve maraton 10 tl , kale arkaları 5 tl

Çok sağ olasın.Bu arada maç öncesinde herhangi bir yerde toplanılacak mı öncekilerdeki gibi?Varsa yerini ve saatini söyler misin?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: eren55 - 12 May 2011, 00:46:37

Çok sağ olasın.Bu arada maç öncesinde herhangi bir yerde toplanılacak mı öncekilerdeki gibi?Varsa yerini ve saatini söyler misin?
şuanda öyle birşey acıklanmadı ancak öğlen 12 ye dogru çiftlikten yürüyüş olur sanıyorum  ;)

eren55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 12 May 2011, 00:57:46
şuanda öyle birşey acıklanmadı ancak öğlen 12 ye dogru çiftlikten yürüyüş olur sanıyorum  ;)

Sağ olasın.

TeRMeLee

Sonuna Kadar 55

King1965

arkadas gelsın su pazar yaaa bayrak + bilet + meşale + atkı + forma herşey tmm maç saatını beklıoruz çı ksak çiftliğe kutlama yapsak çok heyecanlıyım sımdıden  8) 8)

Ahmeti

günler sanki birbirine dolandı geçmek bilmiyor sanki

Lusage

aka kırtasiye ve metro meydanda maraton bileti kalmamış. Saathane floryada var.

celebi

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 12 May 2011, 14:07:43
günler sanki birbirine dolandı geçmek bilmiyor sanki

valla aksine bu hafta yoğunluğumdan mıdır nedir çok hızlı geçti bana da ya hu  :)

berusa55

Neşeli antrenman
[ 12.05.2011 ]

Samsunspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürürken, oyuncuların bir hayli neşeli olmaları dikkat çekti. Yapılan çift kale maçta ise kıran kırana bir görüntü vardı.Kırmızı- Beyazlılar Bank Asya 1. Ligi'ne veda maçında karşılaşacağı Çaykur Rizespor müsabakası hazırlıklarını sürdürüyor. Dün yapılan ve sakatlıkları bulunan Billy Mehmet, İzzet ve Can'ın katılmadığı antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli olmaları dikkat çekti. Üç grup halinde 5'e 2 çalışmasıyla başlayan antrenman ardından ise yarı sahada çift kale maçla devam etti. Çift kale kıran kırana geçerken mavi takım, sarı takımı mağlup etti.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=77509

davidsavage

Koçlar giyimde  maraton bileti sordum yoktu,Aka kırtasıyede zaten hiç kalmamış.En son florya kasabından aldım maraton biletini. Az sayıda kaldığını söyledi kasadaki bayan bilginiz olsun arkadaşlar.

altunay

atakum metroda maraton bileti çok var almak isteyenler buradan alabilirler

sercan5592

atakum metroda maraton bileti kalmamış belediye evleri kale arkasıda kalmamıs