Bank Asya 1.Ligi /34.hafta SAMSUNSPOR'umuz - Ç.Rizespor: 1-2

Başlatan berkay55, 08 May 2011, 15:52:09

« önceki - sonraki »

twitter

gişede satış olur mu beyler off ya maça gitmeyenler artistik için 5'er tane bilet almış

Serkan

sercan5592

abi bu nasıl iştir ya millet 5 er 10 ar tane aldı heralde 2.gunde bıletler bıttı maraton bulmak sart :D

kuzey55

biletler biter diyorum kaç gündür çevremdekileri ama umursamadı kimse.şimdi yana yana bilet arıyo herkes...

twitter

o değilde gişede bilet satılacak mı
yoksa bassınlar bilet 30 bin kişi alır o stad yanlar boş gözüküyordu güngören maçında hoş görüntü olmuyor yani ver gazı bilet basın  :-X

kuzey55

ramcQ_55

20bin bilet 1 günde nası biter hiç ölebi hava yoktu şehirde ilginc bunda var bi bityiğeni gerci ben biletiimi aldım ama almayanlarıda üzüldüm şöleni kacıracakları için

twitter

babama çocuklar elinde koçanla 20'ye satmaya çalışıyorlarmış

berusa55

56'lar Metro'ya gidiyorum bilet var mı? Yok! Meydan'da yok; Atakum'da yok; Aka Kırtasiye'de yok! En son saathanedeki Florya Kasabı'na gittim orda buldum benle beraber beş on kişi daha girdi bilet aldı. Bu akşam orda da bitmiştir. Yalnız şu var; dün öğleden sonra çıkan biletlerin bu şekilde bitmesi biraz tuhaf. Sanırım az sayıda yolladılar satış noktalarına. Biletlerin geri kalanı nerde; az mı basıyorsunuz bilet sayısını? Satış noktalarında bilet bittiğini duyan vatandaş maç günü stada da gelmiyor. Güngören maçında tribünlerdeki seyrekliği hepimiz gördük. Bundan önceki daha süper ligi garantilemediğimiz maçlarda bile tıklım tıklımken stadımız, iki saat kuyruklarda beklerken, Güngören BLD maçında kazanırsak süper lige çıkacağımız maçta ise iki dakikada stada girdik ve aynı zamanda stadımız da dolmadı. Malesef biletler satış noktalarına az gönderildiği yetmiyormuş gibi onar yirmişer adet şeklinde herneyse karaborsacı fırsatçılara da satılmış görünüyor bu bariz.

Sonuna Kadar 55

seskat

oldu mu şimdi bu, karaborsacılar mı doldurcak o stadı  >:(. son macı kacırırsam kafayı yerim. pazar günü bilet buluruz işallah.

kaptan 55

maça geRİZEkalılarda alınacakmış,offf şimdi tam oldu,bir ümit kayıhan 20.000 kişiye yetmezdi makara için için...

hep beraber rizeli vardı ya ah o rizeli...............

King1965

deplesman tarafı bıletlerı satılıyormu bizlere acaba ? Orası super goruntu ile izlenir .. taraftar oraya da alınsın

altunay

biletler bugün öğleye kadar kulüpte satılıyor arkadaşlar acele eden alır yoksa herkes maç günü sabahına alabilir

Ahmeti

umarım bieti hak eden taraftar almıştır

İnşaallah karaborsa için bilet alıpta taraftarı bu maçtan yoksun eden sahtekarın elinde patlar o biletler