Rize Maçı İçin Koreo

Başlatan edmontdante, 14 April 2011, 16:21:15

« önceki - sonraki »

Dartagnan

kamuri

imkansız diye bişey yok kardeşim el birliğiyle yaptık mı bu işin altından da kalkarız her ne kadar tribun buna daha hazır olmasa da :( başarırız gibi geliyo bana

King1965

Ben dünki taraftarı görünce o tribunde dusundum nasıl kareografı yapılır dıye o trıbunde kareografı bu kalabalıkla çok zor.  Ben Bir şey soracagım bızım bayraklar ve roma pankartları durmuyormu onlar olsa super goruntu cıkar saten ortaya .. ?  :o

edmontdante

Arkadaşlar bence fikir üretmeyelim çünkü mümkün değil.Yapacaksak 3 renk olacak.Ya da yapmayacağız

Jnr.Serkan

Çıtayı o kadar yukarı çıkarttık ki artık 3 renkli basit kareografileri beğenmiyoruz.2 sene önce hayal olan şeyler şimdi çok rahat gerçekleşiyor.Hep senin yüzünden Engin Abi  >l<  :)

Serkan

abi pankart için söz üretiyoruz değil mi

Kaya

Evet 3 renk geniş bloklar halinde koreo dışında o izdihamda çok zor bir şeyler yapmak..Önemli olan sanırım açılacak pankarttaki söz onu bulmaya çalışalım...

Akyol

Enlemesine 3 renk en altta siyah ortada beyaz en üstte kırmızı. Ortada 20x20 ebatında bir resim var aklımda Engin abiyle konuşacağım onu. En alt tellerde (ki telleri biraz yükseltmeyi düşünüyorum) 90x6 metre ebatında bir bez üstüne güzel bir söz yazılır. Ve belkide o koreoyu daha da vurgulayacak 3 adet konfeti makinası kırmızı-beyaz karışık konfeti atacak.

Tabii bunlar öncelikle uygulanabilirlik ve maddiyat ile ilgili. Zorları başardık, imkansız 1 haftamızı alır :)

cembaba

maraton

bence bunu yapalım üç renk olarak  :D

maço

abi valla yönetimin işi belli olmaz bir kontra yapabilirler 61de rezil olmayalım sonra yapacaksakta biraz bekleyelim bence   :-\

kuzey55

yönetimin maçası yemez ona :) bu arada fotoda kafalar nasıl dönmüş skorborda ;D

red_white

Alıntı yapılan: kuzey55 - 18 April 2011, 18:00:17
yönetimin maçası yemez ona :) bu arada fotoda kafalar nasıl dönmüş skorborda ;D

adamlar şaşırmış demekki avni aker onlara trabzon değil  ;D

55(tuncay)55

hepiniz süpersiniz
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Kaya

Yönetim bu sayfaları okuyor dimi ben eminim okuyor...

Aman diyim amaaaan sakın bir kontra yapmayın akla zarar şeyler olur..

Bizim stadımızda Kırmızı-Beyaz dan başka renk başka arma dalgalanamaz...