Sizce Bu Adaletmi? (8 Bin TL Ceza 5 Ay Sahalardan Men)

Başlatan çýlgýnlar1984, 13 April 2011, 15:14:19

« önceki - sonraki »

çýlgýnlar1984

13 April 2011, 15:14:19 Son düzenlenme: 13 April 2011, 15:21:47 çýlgýnlar1984
Basın Sözcumuz Diyarbakır Spor Macında Yaptıgı Acıklamalar Yuzunden Ceza Yedı Adam Diyarbakırspora Taraftarına Bile Pankart Yaptı Tribünlere Astı Yazık Dıyecek bıse Bulamıyorum Adalet Degıl Bu

TARAFTAR HOLİGAN CEZASI
İl Güvenlik Kurulu, Samsunspor taraftarlar Derneği Basın Sazcüsü Hakan Çaloğlu'na, Diyarbakırspor maçı öncesi yaptığı açıklama nedeniyle 8 bin lira para, 5 ay sahalardan men cezası verdi
12 Nisan 2011 Salı 15:23

İL GÜVENLİK KURULU VERDİ
Samsun Cumhuriyet Savcılığı Diyarbakırspor maçı öncesi bir gazetede yaptığı basın açıklaması
nedeniyle Samsunspor Taraftarlar Derneği (Söğütlübahçeliler) Basın Sözcüsü Hakan Çaloğlu
hakkında soruşturma başlattı. Yapılan inceleme sonucu oluşturulan dosya İl Güvenlik Kurulu'na
gönderildi. İl Güvenlik Kurulu yaptığı gizli toplantıda Hakan Çaloğlu'nu yeni çıkan Holigan
Yasası'na göre, 8 bin lira para, 5 ayda stadyumlara girmeme cezasına çarptırdı.

ÇALOĞLU, İTİRAZ EDECEĞİM
Alınan karar Hakan Çaloğlu'na bir yazıyla bildirildi. Karar karşısında şaşkına dönen Hakan
Çaloğlu itirazda bulunacağını belirterek,"Ben yaptığımı açıklamada kesinlikle kimseyi hedef
göstermedim. Aksine iki takım taraftarının kardeş olduğunu vurguladım. Verilen ceza çok ağır ve yersiz. Gerekli itirazımı yapacağım. Yanlıştan dönüleceğini umuyorum. Biz sporda barış ve
kardeşlikten yanayız" dedi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=26833

babasamsunlu

berusa55

"Samsunspor tribünlerindeki güzelliklerin engellenmesi oyunu"nun ayrı bir perdesi bu da! Bravooo!  >:(

Ekrem

çýlgýnlar1984

Emin Olun Bugun Bize Yarın Size Yarın Öbürlerine Dha Cok Sey Olucak Bana Kalsa Şimdiden Herkezin Önünü Kesmeye Başladılar Yzık 8 Bin TL Az Para Degil >:( >:( >:(

Gökberk55

polis arabasına molotof atan adamları 1 gün nezarette tutup salan zihniyet taraftara neden bu kadar gaddar davranır acaba  >:( >:( >:(

edmontdante

Çaloğlu'nun yaptığı açıklamanın tam metnini buraya yazabilir misin Onur

fındık

artık diyorum ki emniyete de bir emniyet gerek   >:(  saçmalıklar ardı ardına geliyor bu ne ya

fındık

BU YAZI OLABİLİRMİDiyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamaya göre maça Samsunspor taraftarı alınmayacağı bildirildi. Maç için hazırlıklarını yapan ve 3 otobüs yola çıkacak olan taraftarlar ise karara tepkili.

Diğer taraftar dernekleriyle birlikte maç için gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirten Samsunspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Hakan Çaloğlu; "Diyarbakırspor buradaki ilk maçta gayet misafirperver bir şekilde ağırlanmıştı. Maç öncesi ve sonrasında bütün tribünler Diyarbakır takımını ayakta alkışlamıştı. Takımımızın şampiyonluğa gittiği bu süreçte taraftar dernekleri olarak bu sezon her deplasmana olduğu gibi Diyarbakır'a da gitmek istiyorduk. Üç otobüsü tuttuk ve hatta ücretlerini de verdik. Diyarbakırsporlu futbolcuların isyanını anlatan, Altay maçındaki sahnenin olduğu dev bir pankart yaptırdık ve üstüne 'onurunuz, onurumuzdur' yazdırdık. Biz Diyarbakır'a dostça duygularla ve sadece takımımızı desteklemek için gidecektik. Ancak anlamsız bir kararla bu engelleniyor. Diyarbakır, Türkiye'nin normal şehirlerinden biriyse ki biz öyle düşünüyoruz, bizim orada olmamız lazım. Buradan büyüklerimize sesleniyoruz; lütfen bu anlamsız kararı kaldırsınlar." Dedi.

Konu ile ilgili olarak Samsunspor Kulübüne çekilen faksta şu ifadelere yer verildi.

TC SAMSUN VALİLİĞİ

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Sayı:b.05.1.egm.4.55.323 25/03/2011

Konu: Valilik Kararı

Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına,

Diyarbakır Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu olağan üstü kararıyla 27/03/2011 tarihinde saat 17:00 da Diyarbakır ilinde oynanacak olan Diyarbakırspor-Samsunspor Bank Asya 1. ligi futbol müsabakasında güvenlik gerekçesiyle müsabakaya Samsunspor seyircisi alınmayacaktır. Valilik kararının taraftar temsilcilerine duyurulması hususunda ;

Gereğini rica ederim.

Abdullah YAĞMUR

İl Emniyet Müdür A.

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: edmontdante - 13 April 2011, 15:39:47
Çaloğlu'nun yaptığı açıklamanın tam metnini buraya yazabilir misin Onur

Şu Andam Onu Arıyorum Abi Bulur Bulmaz Atacgım

fındık

BU YAZIDA OLABİLİR
Diyarbakır'a gelmeyin canınızı koruyamayız!
Güncelleme: 

Diyarbakır'a gitmek için otobüs ayarlayan Samsunspor Taraftarlar Derneği üyelerine telefonla ulaşan Diyarbakır polisi, "Maça gelmeyin. Can güvenliğinizi koruyamayız" dedi. Taraftarlar ise deplasmana gitmekte kararlı

DİSİPLİN KURULU KARAR ALDI
Samsunspor'un Diyarbakırspor ile yarın oynayacağı müsabaka öncesi ortam gerildi. Maça gitmek için otobüs ayarlayan Samsunspor Taraftarlar Derneği'ne emniyet engeli çıktı. Derneğin basın sözcüsü Hakan Çaloğlu, "Beni dün Diyarbakır Emniyeti'nde taraftardan sorumlu bir sivil polis aradı. Bana 'Maça sakın gelmeyin, can güvenliğinizi koruyamayız. Diyarbakır İl Disiplin Kurulu olarak Samsunspor taraftarının, Diyarbakır'a sokulmaması kararı aldık' dedi. Yaşanan gelişmeler bizi şok etti" diye konuştu.

BİZİ KİMSE DURDURAMAZ
Emniyetle yapılan görüşmenin ardından Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Muhittin Ateş ile telefonla görüştüğünü dile getiren Çaloğlu, "Kendisi kesinlikle Samsunspor seyircisinin Diyarbakır'da olması gerektiğini söyledi. Samsun'da çok iyi misafir edildiklerini ve aynısı Kırmızı-Beyazlı camiaya yapacaklarını ifade etti. Taraftar olarak merak ediyoruz. 1 otobüs taraftarı koruyamayan emniyet, futbolcuların can güvenliğini nasıl sağlayacak? Diyarbakır emniyetini kınıyoruz. Bizi Samsunspor'un yolundan kimse geri döndüremez" dedi. Fatih TUTAR

edmontdante

Ben artık korkmaya başladım açıkçası.Samsun'da enteresan bir operasyon var ve bu iddialarımız  biliyorum ki  her zaman  "size kastımız mı var" cümleleriyle yalanlanacak.Ama stadyuma girişte çektiğimiz sıkıntılar,hiç bir  yasadışı durumu olmayan organizasyonlarımızın sürekli engellenmesi,deplasmanlarda emniyet güçlerinin bizlere karşı takındığı sıcak ve mantıklı tavırlar,çıkan garip cezalar benii bööyle düşünmeye itiyor.30 yıldır ben bu sevdanın peşindeyim buna rağmen ben de bir bıkkınlık bir yılgınlık oluştu.hepsi bu mantıksız tavır ve kararların sonucudur.bilerek yoruyorlar

GökhanÇağlar

bu açıklamaya mı bu ceza verilmiş..

eger bu açıklamalardan dolayı vermişlerse,yazıklar olsun..

cany

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: edmontdante - 13 April 2011, 15:51:51
Ben artık korkmaya başladım açıkçası.Samsun'da enteresan bir operasyon var ve bu iddialarımız  biliyorum ki  her zaman  "size kastımız mı var" cümleleriyle yalanlanacak.Ama stadyuma girişte çektiğimiz sıkıntılar,hiç bir  yasadışı durumu olmayan organizasyonlarımızın sürekli engellenmesi,deplasmanlarda emniyet güçlerinin bizlere karşı takındığı sıcak ve mantıklı tavırlar,çıkan garip cezalar benii bööyle düşünmeye itiyor.30 yıldır ben bu sevdanın peşindeyim buna rağmen ben de bir bıkkınlık bir yılgınlık oluştu.hepsi bu mantıksız tavır ve kararların sonucudur.bilerek yoruyorlar

Buyuk Ihtımal Ykarıdakı Yazı Engın Abı Artık Bu trıbunlerden Bende Tırsmaya Basladım Ceza Yemek Bişe Degil Samsunun Macı Oynanırken Kahvede Yada Evde Macı İzlmeke Bana Cok Koyar Acıkcası Keısnlıkle Yesemde Kendımi Gızler Yıne Gırerım O Stadyuma Ama Nere Kadar Gıreceksın Oda Var İnan Yazık Inan Emınım Trıbunde Cok Ceza Alan Olucak Iısmız Cok Kotu Olacak ve Trıbunlerıde Etkıleyecek Bu Cezalar Bu Hafta Kagıtları Bile Sokmaz Bunlar Engın Abı Ona Gore Bılgın Olsun Buna Önlem Almadn Bu Kadar Emege Gırmeyelım Bence Bi Araştırmak Laızm