Sizce Bu Adaletmi? (8 Bin TL Ceza 5 Ay Sahalardan Men)

Başlatan çýlgýnlar1984, 13 April 2011, 15:14:19

« önceki - sonraki »

fındık

ben bu yazıları buldum maçtan önceki hadiseler diyebilirm ama bunlar da olmayabilir...

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: seko - 13 April 2011, 15:56:26
ben bu yazıları buldum maçtan önceki hadiseler diyebilirm ama bunlar da olmayabilir...

Arastıryorum Su Anda Bulabıldıgımı Koyacam Sende Arastırrısan Sevınırım Kardeısm Bakalım Hangı Yazıya Yemıs Buyuk Ihtımal Buna Yemıstır

edmontdante

Kağıtlarla ilgili olarak yarın bir bağlantımız olacak kardeşim.Ama dediğin gibi bunlar kafalarına göre hareket edebiliyorlar stadyumda

fındık

SONUNDA BULDUM % 80)= BU HABER

Herkes dersini aldı
[ 29.03.2011 ]

Diyarbakırspor maçında yaşanan güzel görüntüleri tüm Türkiye'nin canlı yayında izlediğini söyleyen Hakan Çaloğlu, "Bu görüntülerden ders çıkarması gerekenler, kendi paylarına düşeni almışlardır" dedi

Bizlere atılan bir yumruktur
Samsunspor Taraftarlar Derneği Çılgınlar Basın Sözcüsü Hakan Çaloğlu, Diyarbakırspor maçına gitmek için hazırlandıklarını, son anda alınan taraftar yasağı kararı ile büyük bir şaşkınlık yaşadıklarını söyledi. Bu durumu Samsun halkına ve Samsunspor taraftarlarına atılmış bir yumruk olarak kabul ettiklerini belirten Çaloğlu, "Diyarbakır Valiliği ve emniyetinin almış oldukları bu karar spora sürülmüş kara bir lekedir. Bu kararı alanların hepsini şiddetle kınıyoruz. Samsun'dan ve Samsunspor taraftarlarından Diyarbakır halkına ve taraftarlarına sevgilerimizi gönderiyoruz. Onları onurlu mücadelesinden dolayı kutluyor, kendilerinin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz" dedi.

Emellerine ulaşamadılar
Türkiye'nin her şehri ve insanına aynı yakınlıkta olduklarını vurgulayan Çaloğlu, "Kimsenin bizi engellemeye hakkı yoktu. İlk defa takımımızı bir deplasmanda yalnız bırakmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Alınmış olan bu kararla iki şehir insanları birbirlerine düşman edilmeye çalışılsa da bunu amaçlayanlar emellerine ulaşamamıştır. Diyarbakırspor Kayyum Başkanı Muhittin Ateş ve Taraftarlar Birliği Başkanı Ramazan Tugay'ın tüm dostluk çağrılarına rağmen valilikçe hiçbir geri adım atılmamıştır" diye konuştu.

Ateş ve Tugay'a teşekkür ediyoruz
Çaloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Diyarbakırspor maçında herkes gördü ki maç öncesi ve sonrası hiçbir olay yaşanmamıştır. Tam tersine, Diyarbakırsporlu taraftarlar iki takım futbolcularını tribünlere çağırarak alkışlamışlar ve hocamız Hüseyin Kalpar'a çiçek vermişlerdir. Buradan çıkan sonuç şudur: Diyarbakır halkı ve taraftarı, olay çıkacak diye bekleyenlere dostluk ve kardeşlik mesajı vermiştir. Ve spora siyasetin karışamayacağını, sporun kardeşlik olduğunu tüm Türkiye'ye göstermişlerdir. Bu olanlardan ders çıkarması gerekenler, kendi paylarına düşeni almışlardır. Buradan Diyarbakırspor Kayyum Başkanı Ateş, Taraftarlar Birliği Başkanı Tugay ve tüm Diyarbakırspor taraftarlarına, takımımıza gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz."

FaTiH_HaN

iyide kötü birşey söylenmemiş iki şehrin birbirine olan dostluğundan bahsetmiş ve iki şehri düşman olarak lanse edenlerin istediklerini alamadığını söylemiş. yazık eğer bu konuşmaya ceza verilmişse çok yazık  :(

fındık

diyarbakır maçından önce 2 diyarbakır maçından sonrada 1 acıklama gözüküyor acaba gazetede mi bişeler var

çýlgýnlar1984

Ben Artık Söylenecek Kelime Bulamıyorum Yazık Valla

çýlgýnlar1984

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamaya göre maça Samsunspor taraftarı alınmayacağı bildirildi. Maç için hazırlıklarını yapan ve 3 otobüs yola çıkacak olan taraftarlar ise karara tepkili.

Diğer taraftar dernekleriyle birlikte maç için gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirten Samsunspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Hakan Çaloğlu; "Diyarbakırspor buradaki ilk maçta gayet misafirperver bir şekilde ağırlanmıştı. Maç öncesi ve sonrasında bütün tribünler Diyarbakır takımını ayakta alkışlamıştı. Takımımızın şampiyonluğa gittiği bu süreçte taraftar dernekleri olarak bu sezon her deplasmana olduğu gibi Diyarbakır'a da gitmek istiyorduk. Üç otobüsü tuttuk ve hatta ücretlerini de verdik. Diyarbakırsporlu futbolcuların isyanını anlatan, Altay maçındaki sahnenin olduğu dev bir pankart yaptırdık ve üstüne 'onurunuz, onurumuzdur' yazdırdık. Biz Diyarbakır'a dostça duygularla ve sadece takımımızı desteklemek için gidecektik. Ancak anlamsız bir kararla bu engelleniyor. Diyarbakır, Türkiye'nin normal şehirlerinden biriyse ki biz öyle düşünüyoruz, bizim orada olmamız lazım. Buradan büyüklerimize sesleniyoruz; lütfen bu anlamsız kararı kaldırsınlar." Dedi. 
Konu ile ilgili olarak Samsunspor Kulübüne çekilen faksta şu ifadelere yer verildi.

TC SAMSUN VALİLİĞİ

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Sayı:b.05.1.egm.4.55.323 25/03/2011

Konu: Valilik Kararı

Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına,

Diyarbakır Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu olağan üstü kararıyla 27/03/2011 tarihinde saat 17:00 da Diyarbakır ilinde oynanacak olan Diyarbakırspor-Samsunspor Bank Asya 1. ligi futbol müsabakasında güvenlik gerekçesiyle müsabakaya Samsunspor seyircisi alınmayacaktır. Valilik kararının taraftar temsilcilerine duyurulması hususunda ;

Gereğini rica ederim.

Abdullah YAĞMUR

İl Emniyet Müdür A.

İl Emniyet Müdür Yrd.

maviay55

bu metinde ne var şimdi anlamak mümkün değil neler oluyor ya  >:( >:(

Ajan

Diyarbakır maçından 1 gün sonra haber gazetesinde çıkan habere göre dava açılmış kendisine.Suçu bölücülükmüş güya.Sözleri ise ''Aldığı bu karardan dolayı Diyarbakır Valiliği ile Emniyet Müdürlüğünü kınıyoruz'' demesi imiş.Çok saçma bir karar zaten kendisi itiraz edip gerekli girişimlerde bulunmuş.Umarız Adalet tecelli eder.

sercan5592

teröristler her haltı yesin bişey yok istediklerini konuşsunlar bişey yok ama masum insanlara bas cezayı olaya bak ya

CurvaSs

bu kararlara inanamıyorum açıkcası..! bir kere, sporda şiddet yasası mecliste kabul olsa bile, resmi gazetede yayınlanmadı. hee yayınlansa bile, bu kadar erken uygulamaya alamazlar.. hee bi' yerden uygulamaya başladılarsa, yasadaki bütün maddeleri uygulamaya almaları lazım ki; bu da o kadar kolay değil..! gelir kapısı haline getiriyorlar statları.. sadece samsun'da bu hafta verilen ceza 40 bin lira civarında. diğer illerdeki cezaları da koyarsak, rahat 500 bin lirayı bulur ki; bu da az buçuk bi' para değil..

yok artık kardeşim, yok. millet stadyumda meşalenin kralını yakıyor, biz burada yakınca 2 milyar ceza yiyoruz. hani avrupa standartları, kokoreçe bile laf eden avrupa'yı örnek alan devlet büyükleri neredeler..?! yoklar, çünkü işlerine gelen bu. bizi de sadece oturarak maç izleyen topluluğa çevirmek istiyorlar..

-ki bunu ben yapamam abi, sanıyorum siz de yapamazsınız.-

lucarelli

Yukarıdaki açıklamalara böyle bir ceza çıkması çok garip. Hiç bir kötü şey yok.

deli 55

hakan abi gibi efendi insanı bulmuşlar ceza kesecek...yazık çok yazık.gerçekten çok üzüldüm

King1965