Maç Öncesi ve Giriş Eziyeti

Başlatan kaptan 55, 04 April 2011, 10:52:27

« önceki - sonraki »

çýlgýnlar1984

04 April 2011, 15:53:24 #30 Son düzenlenme: 04 April 2011, 18:26:09 çýlgýnlar1984
Kale Arkalarında Sorun Varmı Bılmıyorum Ama Maratonda Her Hafta Sorun Var İnsanlar Biletiyle Rezil Oluıyor Polısle İki Agız Tartısmasına Gırıyosun Adam Ne Dıyor Bılıyormusunu? Senı Almayacagım Bakalım Nerden Gıreceksın Dıyor Ya Sen Kımsın Ben Paramı Vermısım Bıletı mı Almısım Sen Benı Almayacaksın Polıs Kordonunda Zorla Gecıyoruz Edıyoryz Merdıvenden Cıkarken Ortadakı kapıda Adam Tekrardan Bılet Kuyruguna Sokuyor O Kuyrukdan Gecıyoruz Stadyuma Gırılen Turnıke Kapılarından Polıs Memurları bıletlerı Gorelım Bıletlerı Hekrz Havaya kaldırsın Felan Dıyor Artık O Anda Patladım Yeter Be Dedım Ne Bu 5 Yasında Anaokul Cocugu Gıbı Napıyorsun Nuz Sız Pekı Sonucu ne Oldu Bılıyormusunuz Stadyuma ALınmadım Ve Ben Maca Saat:17:00 Da Geldım Stadyumdan 18:30 da Turnıkeden Atıldım EEE Sımdı Ben Oyle Dedım Dıye Gıremeyecekmıyım Ben Sızlere Tepkımı Koyamıyacakmıyım Bu Nazıl Bır Zıhnıyettır?Bu Polıslere Bu yuzu Veren Yonetımdır Tek SUclusuda Odur He Benı Attılar Ama Stadyuma Gırmeme ENgeleyemediler Tabıkı Nası Olsa Tribun Cocuguyuz Kılk Degstırıp Yıne Gırdık Bunları Bıze Yasatan Herkezn ALLAH BELASINI VERSIN Arkads. Mac Icınde Arkadsımız Gol Sevıncınde Belınıın Ustune Dustu Ampulans Cagıryoruz Kımsenın Umrunda Degıl Polıse Dıyorum ELınde Telsız Var Habr VerAdam Senden mı Ogrencez Dıyo O ANda Tribun Olarak Atlattık Benım Kardeısm Orda Kıvranacak Ben Senın Keyfıne Bakıcam Oylemı Emnıyet Yazık yazık Bu Genclerı Zor Kuıllanmaya Itıyorsunuz Arkasında Cezalar Yagdıryorsunuz Stadayuma Almama Ve Para Cezası uyguluyosunuz Yazık Yazık Dıyecek Bıse Yok

kaptan 55

taraftar çektirilen çile ilk değil bunu geçmiş maçlardada yaşadık,hatta mersin maçı önce milletvekili FATİH ÖZTÜRK'e konu telefonla anlatıldı,kendisininde bu konuda gereğini yapacağını dile getirmesiyle yarım devre oynadığımız mersin maçında taraftarlara zorluk çıkartılmamıştı.

şimdi bizler her maç  siyasilerle veya mülki amirlerle konuşmak derdimizi anlatmak durumundamıyız ki bu olay bir şekle sokulsun.bütün iş taraftarını düşünen,taraftar gibi düşünen yöneticiye düşüyo,maçdan önce güvenlik kurulunda bunu gündeme getirmek çok mu zor.

ibo055

o çocuklar geleçeğin samsunsporu 
o çocuklar  büyüdüğü zaman bizi burda  maca almadılar diyince ne söyleyeçeksiniz haklarını nasıl ödeyeceksiniz  yazık  :(

Dartagnan

su cocugun uzuntusunu ıcımde hıssettım resmı gordugum an.Allah belanızı versın.Yazık degıl mi Kalbi Samssunsporla atmak isteyen su kücük çocugun göz yaşlarına !!!!

Ajan

Koşuyor altı yaşında bir oğlan
Uçurtması geçiyor ağaçlardan
Sizde böyle koşmuştunuz bir zaman
Çocuklara kıymayın efendiler!!!

edmontdante

55.hakan

Alıntı yapılan: yirmiuc - 04 April 2011, 15:09:38
Polisin bu tutumunun 61. dakikada yapılan Trabzon tezahüratlarıyla bir ilgisi olabilir mi ?
Valinin Samsun umrunda olmamış o dakikalarda bu bir gerçek

ibo055

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü
Web Adresi: http://www.samsun-gsim.gov.tr/     
E-Posta Adresi: samsungenclikspor@hotmail.com
Telefon: 0 (362) 238 18 90
Faks: 0 (362) 238 18 95

ben mail yolladım   faksta cekeçeğim bakalım ne diyeçekler

kalptenþimþek

şu çocuğa yaşattığınız travmaya bakın!!utanın!!
yazıklar olsun size!!rezilller!!

**55

stadın araç giriş kapısından içeriye giren biletsiz polis akrabalarını gördünüzmü ?  dışarda babasının bileti olduğu halde içeri giremediği için ağlayan  SAMSUNSPORLU KARDEŞİMİZ varken koca tribüne 1 metrelik kapıdan girmeye çalışan binlerce kişi varken adamlar ellerini kollarını sallayarak sahanın içinden tribüne geçiyolar YÖNETİM UMARIM ÖNÜMÜZDEKİ İLK İÇ SAHA MAÇINDA ÜZERİNE DÜŞEN YÖNETİCİLİK VASFINI YERİNE GETİRİR ÇÖZÜM ARAR..

Ekrem

Burda Tek suçlu Yönetimdirr !!  ADam olan taraftarına sahip çıkar

kuzeycity

kesinlikle yeni stat şart artık

Ertuğrul Sağlam

Başkan Erkut Tutu'nun Özel Güvenlik Müdürüne kesin talimatı.

*Kesinlikle bir bilet ile iki kişi stada alınmayacak ''çocuk bile olsa''.
*Merdiven boşlukları boş bırakılacak. Hermaç 5.000.00 TL ceza ödemekten bıktık. Bu maçta merdiven yüzünden ceza alırsak parayı sizden (Özel Güvenlik) tahsil ederim.

Bu diyalok kesinlikle gerçektir.

berusa55

O çocukların gözyaşlarının ağı senden çıkar bir şekilde Tutu eğer bu talimatın doğruysa!