Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

edmontdante

İtiraf ediyorum o avukat benim.Ama becerisizliğimden bu hafta  planlanan organizasyonu gerçekleştiremedim.Buradan  gerçekten  yalancı çıkardığım kadim dostum  Atilla CEBECİ'den özür diliyorum.Böyle değerli bir şahsiyete bunu yapmamalıydım.Beni affet

maraton

babasamsunlu

Alıntı yapılan: edmontdante - 04 April 2011, 16:09:17
İtiraf ediyorum o avukat benim.Ama becerisizliğimden bu hafta  planlanan organizasyonu gerçekleştiremedim.Buradan  gerçekten  yalancı çıkardığım kadim dostum  Atilla CEBECİ'den özür diliyorum.Böyle değerli bir şahsiyete bunu yapmamalıydım.Beni affet

ABİ BEN HASAN SEVER DİYE DUYMUŞTUM AMA DEMEKKİ ASPARAGASMIŞ   :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Ollivanders

Ahmeti

sanki dinamit sokuyoruz sahaya polisler ledlerin yarısını toplamıştır nerden baksan, yoksa çok daha güzel görüntü çıkardı.

Jnr.Serkan

maçın tekrarını izlemek isteyenler şuan trt3de maç başlıyor.

eren55

Biz kendimizle ne kadar gurur duysak azdır,tribünlerimiz şampiyonluğunu ilan etmiştir.

özkan

Ahmet Şahin'imiz bence yanlış yaptı,kınıyorum kendisini !!!

Topu ..yle kontrol etmeliydi-yanlışından ötürü kınıyorum ahmet şahin seni  ;D ;D ;D

berusa55

Coşkuya ortak oldu
[ 04.04.2011 ]

Metro Ticari Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Galip Öztürk, 3-0 biten Karşıyaka maçının ardından saha indi ve futbolcuların galibiyet coşkusuna ortak oldu.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4

maviay55

aradaki sıfat a.aziz in mi koptum yaaa  :D ;D :D ;D :D

samuray

evet arkadaşlar ben demiştim demeyi sevmiyorum ama ben skoru verdim maçı 3-0 alırız karşıyaka maçında şov yaparız demiştim şimdi önümüzdeki denizli maçı var onuda alacaz inşallah ve açık ara puan farkıyla şampiyon olacaz yürü be samsunsporum kim tutar sen ıa lov yu samsunsorum benim samsunspor_x samsunspor_x >l< >l< >l< >l< ;D ;D ;D ;D

Akyol

Muhteşemdi >l< keşke dj kardeşimiz diğer şarkılarıda çalma zahmetinde bulunsaydı!  >:(

berusa55

Hakikaten Ali ne anladık biz bu ses sisteminden şimdi? Samanyolu çaldı durdu. Devre arası açsana popüler şarkılar; sesi, coşkuyu versene. Kıstıkça kıstı sesi bir de tövbe ya  >:(