Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

davidsavage

trt spikerinin taraftarımızı övdüğü anlar ve hemen peşine **** trabzon olamazsın şampiyon sesleri malum dakika da  :D :D

http://tvarsivi.com/player.php?y=20&z=2011-04-03%2020:22:00&paylasim&res=2011-04-03%2020:22

Cagdas Ünver

Alıntı
ALINTIDIR

SAMSUNSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ HÜSEYİN KALPAR
Bank Asya 1. Lig'in 28. haftasında Samsunspor kendi sahasında Karşıyaka'yı 3-0 mağlup etti. Bu galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Samsunspor'da teknik direktör Kalpar, takımının adım adım Süper Lig'e yürüdüğünü söyledi.

Maç sonrası torunu Yiğit ile birlikte değerlendirmelerde bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, takımda taşların yerine oturduğunu, yükselişin devam ettiğini söyledi. "Şampuanlığa adım adım yürüyoruz" diyen Kalpar, "Şampiyonluğa hızla koşuyoruz. Hep birlikte bunu hak ediyoruz. Müthiş bir avantaj elde ettik. İpi göğüslemek istiyoruz" dedi.
Samsunsporlu futbolcu Adem, taraftarın desteğiyle iyi bir oyun sergilediklerini, özellikle rakip sahada kazandıkları toplarla gol bulduklarını kaydetti. Samsunsporlu bir diğer futbolcu Abdülaziz, Süper Lig'in kapısında olduklarını, Kemal ise artık özledikleri Süper Lig'de olmak istediklerini belirtti.

KARŞIYAKA TEKNİK DİREKTÖRÜ REHA KAPSAL
Karşıyaka Teknik Direktörü Reha Kapsal, Samsunspor'un oyun sistematiğini çözerek geldiklerini, 3 farklı taktik üzerine iyi çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Transfer dönemlerinde takımın başında olmadığını, özellikle idmanlarda ve maçlarda kendisinin verdiği taktikleri, sistemi uygulayan oyuncuları tespit ettiğini ifade eden Kapsal, "İlk yarı rahat bir maç oynadık. Net pozisyonlara girdik. Herkes de gördü iyi de oynadık. İkinci yarı Fırat'ın atılmasıyla eksik kaldık. Hakem böyle bir pozisyonda kırmızı kart göstermemeliydi. Kırmızı kartlık bir durum değildi. Samsunspor'u tebrik ediyorum. Oyuncuların yönetebilirliğine bakıyoruz. Bir şablon oturtuyoruz. Pratik ve teorik olarak gösterdiklerime uyan oyuncular devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Karşıyaka oyuncusu Fırat, deplasmanda bir takımın fişinin nasıl hakem tarafından çekildiğini gördüklerini, Erdi ise önümüzdeki haftalarda kaybettikleri puanları almak istediklerini hatırlattı.
Kaynak AA - mackolik

Yapma ya? 9 Kişi kalmadıklarına dua etsin o karateci. Iki Harekette net sarı karttı, penaltıda doğru.

captan_blue

bu sene şampiyon olalım çiftlik caddesini yakalım

cembaba

YaşarDoğu

Haftalar sonra Samsunumda , madedimle sevdiklerimle beraber maç izlemenin hazzına doyum olmadı.Herkesi çok özlemişim.Ayağımda uğurlu geldi  dağıttık Kaf Sin KAf'ı.

Kendinize iyi bakın abilerim , kardeşlerim ..Denizli deplasmanında görüşmek üzere.

Buara Necatiye yaptıgın nazire için Ahmet senin Allahına köle.

davidsavage

04 April 2011, 01:56:17 #410 Son düzenlenme: 04 April 2011, 01:59:24 davidsavage
Alıntı

Lider Samsunspor ter attı

Bank Asya 1.Lig'in lideri Samsunspor, sahasında ağırladığı Karşıyaka'yı 3-0'la rahat geçti ve liderliğini sürdürdü.

Bank Asya 1. Lig 28. hafta mücadelesinde lider Samsunspor ile İzmir temsilcisi Karşıyaka karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip, sahadan 3-0 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller 56. dakikada Hakan Bayraktar, 64. dakikada Turgay ve 67. dakikada Zenke'den geldi. Karşıyaka'da Fırat, maçın 45. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Samsunspor bu galibiyetle puanını 50'ye yükseltip liderlğini sürdürürken, Karşıyaka 33 puanda kaldı.

SAMSUNSPOR: 3 - KARŞIYAKA: 0
Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Suat Aslanboğa, Ayhan Akgöz, Oğuz Terzi
Samsunspor: Ahmet Şahin, Adem Alkaşi, Ersin, Kemal (Dk. 83 Kenan ?), Orhan, Hakan Bayraktar, Murat Yıldırım (Dk. 77 Abdülaziz), Turgay Agbetu, Zenke, Ufuk
Karşıyaka: Necati, Saffet, Bezerra (Dk. 82 Serhat ?), Erçağ, Erdi (Dk. 43 Gökhan) (Dk. 64 Osman), Aykut, Baki, Fırat, Kıvanç, Erhan, Ayhan
Goller: Dk. 56 Hakan Bayraktar, Dk. 64 Turgay ve Dk. 66 Zenke (Samsunspor)
Sarı Kartlar: Dk. 6 Kemal, Dk. 61 Agbetu (Samsunspor), Dk. 38 Fırat, Dk. 55 Aykut (Karşıyaka)
Kırmızı Kart: Dk. 45 Fırat (Karşıyaka)

NTVSpor.net

berusa55

04 April 2011, 02:08:27 #411 Son düzenlenme: 04 April 2011, 02:14:30 berusa55

FaTiH_HaN

ahmetsefa55

beşnumara

Sarı merdiven boşluklarını montajla kapattığı için ersin abiyi kınıyorum ;D ;D :P :-*

FaTiH_HaN

polisler merdiven boşlukları konusunda da saçmaladı burda durma yasak diyor e yer göster orda durayım diyorum yok burda durmak yasak diyor başka bir şey demiyor arkadan bir amca dönde üstüne çıkalım o zaman dedi  ;D ne içipte geliyorlar maça bu polisler anlamıyorum.

orucreis

polisler bu hafta salakça hareket ettiler.Öyle geliyorki bana bundan sonra her hafta dahada saçmalıcaklar gıbıme gelıyo.stad full olunca nasıl davran acaklarını bılmıyolar

ahmetsefa55

beşnumara