Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

Akyol

Abi iddia ediyorum orda ben olsaydım coşkuyu 2 katına çıkartırdım! Mütevazi olmaya gerek yok bu konuda, açık seçik yazılı hazırladım saat 12 de stada gittim ellerimle teslim ettim anlattım ne zaman ne çalacağını ama zeka geriliğinin çaresi yoook yoookk >:(
SAMSUNSPOR'umuzun golüüü ZENKEEEEE SİMOOOONNN! Dangalak diyecem ayıp olacak  :-X

Ollivanders

Ya en buyuk rezillik Karşıyakaspor demesindeydi bence. Ayrıca bir şarkısın sen şarkısından bıktım usandım :)

berusa55

Agbetuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....? Hadi Akeeem diyelim bari!  Çok mu arıyorlar bu anonsun başına geçirdikleri adamları  >:(

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 03 April 2011, 11:01:58
yenecez daa başka ne olacak ki  :D :D Skor tahmini: samsunspor_x 3-0 ksk_x
nasıl da bilmişim ya

1927

Zenke, sen ne yaptın ya?
Kaleci hala asılı duruyormuş orada :)  8) ;D

furkan5534

Burak

Gol haricinde herşeyi çekmişim gol olunca herkes altalta üstüste oldu derinden bir gol sesi var benim mi bilmiyorum :)

Untitled

Serkan

burayı komple ben karıştırdım sanırım (= gol olana kadar inanamadım:D

Ayberk

mehmet yılmaz

@engin abi,
avatarındaki fotoyu hatırlarsın...
Kasım 2007'de Malatya'yı 2-0 yendiğimiz maçtan. Gruplar birleşmişti o karede ve büyük birleşme denilmişti, biz de çok sevinmiştik. Bir de bugüne bakınca, ne kadar da ciddi bir değişim olmuş tribünlerimizde. Şimdi sadece Şirinler tek başına bütün kaleyi kaplıyor neredeyse.

Bence fotoyu değiştirme zamanın gelmiş :)

cembaba

O maç ne güzel bir maçtı. Herkes bir ayyuka girmişti. Bir bu sene  o kadar inanmışlığı gördüm. Bir de Malatya maçındaki inanmışlık. Süperdi ya. Tek ses bütün stad..

Ama yine söylüyorum. beste konusunda bayağı bir zayıfız. Bir de Tribün Liderlermiz, Çiço gibi zamanında beste yaptıramıyor. Samsun'da sanırım bu işi en iyi o yapıyor.

Sioux

Karşıyakanın işi bitmiş oldu. 3-0, çok iyi sonuç. Biz içeride çok fark edemiyoruz ama artık korkulan bir takım olduk. Geliyoruz evelallah..