Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

edmontdante

Alıntı yapılan: samsuni - 04 April 2011, 23:53:37
@engin abi,
avatarındaki fotoyu hatırlarsın...
Kasım 2007'de Malatya'yı 2-0 yendiğimiz maçtan. Gruplar birleşmişti o karede ve büyük birleşme denilmişti, biz de çok sevinmiştik. Bir de bugüne bakınca, ne kadar da ciddi bir değişim olmuş tribünlerimizde. Şimdi sadece Şirinler tek başına bütün kaleyi kaplıyor neredeyse.

Bence fotoyu değiştirme zamanın gelmiş :)

O gün hepimiz aynı şeyleri hissettik.Kalkıp kale arkasına gittim o anı fotoğraflamak için.Hatta bir kaç video da çekmiştim.Yanılmıyorsam o maçtı  Teoman'da o koltukları ikişer ikişer  atlaya atlaya birleşmenin içine dalmıştı.Özel bir gündü.Dediğin gibi çok aşama kaydetti bu tribünler.İnşaallah daha da iyi olacak.

mehmet yılmaz

Evet, o gündü...
Koşa koşa gitmişti o tarafa  :(

aaa55

Yine Samsundayım. Yine maçtayım. Yine 3-0   >l<
Şampiyon olacağız. Başka yolu yok bunun.

edmontdante

Alıntı yapılan: samsuni - 05 April 2011, 01:00:29
Evet, o gündü...
Koşa koşa gitmişti o tarafa  :(

Vay be gözümün önünden gitmiyor o an.Sevdasını en derinde hissettiğini gösteren anlık tepkiydi.Allah Mekanını Cennet Etsin

Ahmeti

maç çıkışı çevre yolundan geçen 55 plakalı komyon ve tırların bir kornaya basışı vardıki bank asya çekil aradan buralar bana dar geliyor der gibiydi.

celebi

jean

o sarki soylenirken orda olmak isterdim ins bu yoldan donmeyiz artik zafer bizim olsun

özkan

20 Ocak gecesinde Mehmet Abi'nin bir lafı vardı,Samsunspor direniş takımıdır.Samsunspor ligden düşer,ertesi sezon yine çıkar,belki yine düşer ama takip eden sezonda yine çıkar !

Mehmet Abi'nin bu dedikleri sadece yeşil sahalar için değil,geçen sene ve bu seneki samsunlu kurumların tu-tumu iyice pekiştirdi ki;samsun'da samsunspor ve samsunspor'lu sevilmiyor,sevilmediği gibide geçen seneden beri devam eden özellikle emniyet güçlerinin yoğun emekleri maça gelen zaten ucundan samsunspor'lu adamlara eziyet edip çile çektirip bezdirmek,takibinde de haftaya maça gelmesine engel olmak..İşte böyle bir zihniyetin galibi,böyle insanların arasında kendini büyüten bir fidan samsunspor..Ve samsunspor öyle başkaları gibi ışıkların,ampullerin,imzaların ardında büyüyen bir spor klübü değil,SAMSUNSPOR bir direniş öyküsü,SAMSUNSPOR bir direniş takımı..Evet düşer,ama yine çıkar,yine çıkacaktır SAMSUNSPOR !!!

Kabus

Helal olsun Samsun'a. Allah'ın izniyle Süper Lig'e çıkmaya az kaldı.

Başarıların devamını bekliyoruz. Haydi Samsunspor !

fat55

Sonuna Kadar 55

Sonuna Kadar 55

metinoto

SAMSUN Emniyetini kınıyoruz....   Stadlarda bu sekılde taraftar cogaltamazlar yonetımi göreve davet ediyoruz.