Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Bir laf vardır yanlış anlamayında..
Ne Ali'ye yaranabilirsin ne Veli'ye...Ahmet Şahin o durumda.Bence harika yaptı.Kaleciye resmen cevap verdi topu hususi aynı yöre götürerek.Adamsın Ahmet  >l< >l<

babasamsunlu

Hakkı Abi bu sefer yalnış açıdan bakmış..
İlk yarıda o kaleci bizi deli etmişti..
Ahmet tribünün dilinden anlayan bizler gibi maçı yaşayan bir kaleci..
Hislerimize çok güzel tercüman olup gerekeni yaptı..
Zaten bir kez yaptı..

AHMEEEEEEEEEEEET AHMEEEEEEEEEEEEEEEEET  diyor ve noktayı koyuyorum..  ;) ;) :-* :-*

Ahmeti

ilk defa bir maçta   ksk_x kalecisinden dolayı ağzımı çok bozdum ama Ahmet şahin sanki taraftarın içini okudu o yüzden bende büyük keyif aldım

city ultras

mühtis bir traftarimiz var,insahllah bunun degrini bilirler.tebrikler taraftar..
tühh ya keske bu macdada bayraklar olsaydi,bayraklar gercekten baska gösteriyor tribünleri

salihcakir

Alıntı yapılan: edmontdante - 04 April 2011, 13:15:51
HakkıYeşilyurt yazısında Ahmet'e bu hareketi yakıştıramadıığnı söylemiş.Yakıştı mı yakışmadı mı onu bilemem de Ahmet öyle davranırken benim yağlarım eridi ne yalan söyleyim.

BURASI HER YER DEĞİL Pankartının yerine Çılgınların Diyarbakıra götürmek için yaptırdıkları pankart asıldı bu maçlık

hakkaten ben de çok zevk aldım o nazire kokan hareketlerden. zira şu ana kadar oynadığımız rakiplerden en antipatik bulduğum takım karşıyaka oldu. kalecisinden, savunmasına, hatta forvetine kadar. her yaptıkları faul, her yaptıkları insanlıktan uzak olur mu arkadaş. bir de kasıtlı tekmelerden sonra hocam topaydı diye itiraz etmiyorlar mı tam ayar ediyorlar adamı. hele penaltıya yaptıkları itiraz, öldüler adamlar. ulan pozisyonu görmeden bu adamların itirazlarını görsen sanırsın adamları hakem yedi. hakem denen arkadaş onları kollamasa ilk yarı iki penaltı ile oyundan erken koparlar maçı da en fazla 8 kişi ile tamamlarlardı..

çok kıl oldum çok...

mehmet yılmaz

Ollivanders

samet_55

agzını açıp samsunun puan kaybetmesi bekleyenler avycunu yaladı ben en çok buna sevindimmm

pitbul055

Helal olsun ahmet sana.Karşıyaka kalecisini ne güzel mor ettin. >l<

Jnr.Serkan

Konuyla alakasız ama stadın 2. katını yapan mimar eğer kimse mükemmel ahenk oluşcak şekilde ayarlamış açıyı...

edmontdante

Alıntı yapılan: city ultras - 04 April 2011, 14:47:23
tühh ya keske bu macdada bayraklar olsaydi,bayraklar gercekten baska gösteriyor tribünleri

ah kardeşim sen onu bir de bize sor.bayrakları soktuk içeri ama sallamaya imkan olmadı sıkışıklıktan.ayrıca tribündeki andavallar maçı göremiyorlarmış.güler misin ağlar mısın?

kuzey55

Alıntı yapılan: edmontdante - 04 April 2011, 15:38:42
ah kardeşim sen onu bir de bize sor.bayrakları soktuk içeri ama sallamaya imkan olmadı sıkışıklıktan.ayrıca tribündeki andavallar maçı göremiyorlarmış.güler misin ağlar mısın?

taraftar yoğunluğundan dolayı aslında yapılmak istenenler yapılamıyor.adım atm akta zorluk çektiğin bir maçta malesef büyük bir organizasyonm zor.ancak büyük bayraklar açılabilir ve konfeti ve atkı şov yapılır.

babasamsunlu

HE YA BU ARADA BU AVUKAT VARDI..ORG YAPACALARDI..NE OLDU O ORG... BİLEN GÖREN OLDUMU??

zenke

maratondaki beton direklerin üstünde insanlar vardı kareo o olabilir mi acaba  :D
Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 April 2011, 15:58:38
HE YA BU ARADA BU AVUKAT VARDI..ORG YAPACALARDI..NE OLDU O ORG... BİLEN GÖREN OLDUMU??

maraton